Å reise er et privilegium.

Vi elsker jobben vår!

variasjon-av-opplevelser
Velkommen inn i vår "reisefamilie"

Vi er stolte av våre kunder og turene vi lager sammen. Det er alltid hyggelig når vi treffer over forventningene og skaper minneverdige reiser for dem vi sender av gårde. Uansett hvem du er, eller hva slags reise du skal på, så tar vi deg under vingen og sørger for at vi kan gjøre din reiseopplevelse best mulig.

person
Her får du 40 års reiseerfaring på kjøpet

Vi vet hva som skal til for å oppfylle dine ønsker og behov frem mot en vellykket tur. Du kan alltid forvente ærlige tilbakemeldinger og gode reiseforslag. Vi vet at det er viktig å føle seg ivaretatt på reisen, så om det skulle skje noe uforutsett, vil du alltid få umiddelbar hjelp.

footer-envelope
Personlig service - du kan stole på oss

Vi gjør alt vi kan for at du skal få den beste opplevelsen på din neste tur. Slapp av og len deg tilbake, vi tar oss av organiseringen. Våre reisespesialister er stolte over å få ta eierskap i din reise, og alle gjør sitt ytterste for å gi deg en uforglemmelig reiseopplevelse.

En stolt familiebedrift i tre generasjoner.

Reisen så langt.

Expert Reiser ble etablert som en familiebedrift for mer enn 40 år siden og er i dag anerkjent som en av landets absolutt fremste forretningsreise-eksperter. Selskapet ble etablert i en periode hvor flyreiser ikke var så vanlig, det var færre flyruter, og kompliserte bestillingsverktøy. Grunnlaget for selskapet oppsto i et vellykket forsøk på å lage messeturer med rute- og charterfly i samarbeid med tekniske bransjeforbund. Sammen med våre trofaste kunder har vi utviklet Expert Reiser til å bli et av landets største familieeide reisebyråer, med flere ledende merkevarer. Vi er levende opptatt av vår bransje. Dette inspirerer oss til å lære mer og levere de beste tjenester for våre kunder.

Familiebedrift, Expert reiser, usa spesialisten, messereiser, maxpulse, kim Balslev, Jørn Balslev, Maiken Balslev,

Det skal lønne seg ...

Næringslivets turoperatør

Vi jobber hver dag med både små og store grupper, korte og lengre opphold, og spennende destinasjoner i hele verden. Vi mestrer en rekke språk, har effektive digitale løsninger, kostnadsfri døgnåpen nød-/hastetelefon og konkurransedyktige betingelser.

I kjernen av vår virksomhet ligger avtaler med lojale og hardtarbeidende samarbeidspartnere som er villig til å gå den nødvendige ekstra milen for at du og dine kolleger skal få best mulig opplevelse på reisen.

Forretningsreiser forside eks 1

Gode samarbeidspartnere er gull verdt

Hva er det som gjør oss annerledes?

Som familiebedrift tror vi på det personlige. Vi tror på eierskap og vennskap. Gjennom tre generasjoner har reise vært en del av vår livsstil.

Gode samarbeidspartnere på mange destinasjoner gir oss fordeler i form av gode priser, direkte oppfølging og kunnskap om aktiviteter og opplevelser. Vi oppdaterer oss stadig på nyheter og trender. Vi forsøker å tenke annerledes og finne løsningene andre ikke har tenkt på. Utfordringer, derimot, det tar vi på strak arm.

Våre kunder er vår familie. Vi er med deg fra første steg, vi er storebroren som sørger for at du kommer deg trygt gjennom reisen din. Vi bretter opp ermene og går i kampen for deg, og vi jobber ikke etter klokka – tid skal du få.

Velkommen til familien.

familien-expertreiser

VI SOM JOBBER HER

Expert Reiser

Kim
Kim Balslev
CEO / Partner +47 23 19 44 01
Maiken
Maiken Balslev
COO / Partner +47 23 19 44 04
Jørn
Jørn Balslev
CEM / Sales Director / Partner +47 23 19 44 00
Ingrid, expert reiser
Ingrid Løvseth
Senior Travel Consultant +47 23 19 44 03
Katy
Katarzyna "Katy" Kasprzak
Senior Travel Consultant +47 23 19 44 06
Linda
Linda M. Eide
Office Manager +47 23 19 44 02
Siv anne Balslev
Siv Anne Balslev
Project Manager &
Market Coordinator
+47 23 19 44 00
Ragni, usaspesialisten, reisevarehuset
Ragni Iversen
Senior Travel Consultant + 27 23 19 44 00
Tom 2
Tom Christiansen
Part time Senior Travel Consultant +47 23 19 43 96

Messereiser

Vibeke
Vibeke Bræin
COO / Office Manager +47 32 24 36 00

Maxpulse

anne, Maxpulse, aktivie reiser
Anne Løken
Office Manager +47 23 19 44 11
Torunn Larsen, maxpulse, sykkelreiser, skireiser, skirenn, sykkelritt
Torunn Larsen
Project Manager +47 23 19 44 12

Amerikaspesialisten og Cruisereiser