FIRMATUR OG EVENT

 

Kurs, konferanse, kick-off eller jubileumstur for  din bedrift. 


Foto: Javier Allegue

Kontakt oss

FIRMATUR - GRUPPETUR

Vi er spesialister på å arrangere firmatur, jubileum, ledersamling, studietur, konferanser og andre eventer til næringslivet. Stort eller lite, på hjemmebane eller i utlandet, en dag eller flere dager, kort eller langt. Len deg godt tilbake og la oss profesjonelle sette sammen programmet som passer for dere.

New York 640x426 photo by_Michael Discenza on Unsplash
firmatur
FIRMATUR STORBY

Hva med en firmatur i en av Europas billigste byer: Warszawa? Nyt våren og opplev byen som er en god blanding av nytt og gammelt. Eller Barcelona med fantastisk mat og spektakulær arkitektur, storby og strand i ett!

Kursogkonferanse photo by_Jodie Walton on Unsplash
firmatur/event
KURS OG KONFERANSE

Det å arrangere kurs, konferanse eller et event er ingen “walk in the park”, det er krevende og det kan stjele tid fra de arbeidsoppgaver du egentlig skal utføre. Hva med å få hjelp av oss som rett og slett er bevandret i det å gjennomføre arrangementer?

Studietur 640x426 photo by_Chris Brignola on Unsplash
firmatur
STUDIETUR

En meningsfull tur som inspirer og gir ny kunnskap innenfor ditt fagfelt. Enten målet med turen er å inspirere, lære av andre eller motivere for å tenke nytt, er målet at turen skal gi en større verdi for alle.

Havkajakk_solnedgang_maxpulse_ToneHaugerud
Firmatur
FIRMATUR NORGE

Dype fjorder, høye fjell, fossefall, breer og snødekte fjelltopper. Fra midnattssol og nordlys i nord til skjærgårdsidyll i sør og opplevelsesrike storby- eller småbyferie. Dette er Norge, naturens perle.

Firmatur Comosjoen 640x426 by Aleks Marinkovic
Firmatur
FIRMATUR EUROPA

Unike destinasjoner hvor du kan utforske fantastiske kulturskatter, attraksjoner og severdigheter. Kultur - og natureldorado for livsnytere. Vi kan garantere minnerike opplevelser!

Event 640x626 photo by Pablo Heimplatz on Unspalsh
firmatur/event
EVENT

Det finnes mange grunner til å skulle feire eller dra på tur med bedriften. Kanskje er det et jubileum som nærmer seg, eller et julebord som må planlegges? Vi hjelper deg og skreddersyr et event som vil gi minner for livet.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss en uforpliktende forespørsel for mer informasjon og hjelp. Vi kontakter deg innen kort tid.