FIRMATUR OG EVENT

 

Kurs, konferanse, kick-off eller jubileumstur for  din bedrift. 

Kontakt oss


Firmaturer - gjort annerledes

Vi som jobber med firmaturer liker de reisene som skaper minner og historier i lang tid fremover. De legendariske reisene med
kolleger og venner,  og turene som blir en del av bedriftens DNA. Din neste uforglemmelige reiseopplevelse venter på deg!
Mallorca, sykkelcamp, maxpulse, sykkelcamp på maxpulse, expert reiser, gruppetur, sport, aktiv ferie, aktiv reise
Firmatur
AKTIVE TURER

Vi tilbyr flere ulike turer- fra enkel fotturer til mer krevende fjellvandring. Eller kanskje kajakkpadling og rafting frister mer? Vi jobber for å skape minnerike opplevelser og kan garantere at både puls og "smilepuls" øker.

Havkajakk_solnedgang_maxpulse_ToneHaugerud
Firmatur
NORGE

Dype fjorder, høye fjell, fossefall, breer og snødekte fjelltopper. Fra midnattssol og nordlys i nord til skjærgårdsidyll i sør og opplevelsesrike storby- eller småbyferie. Dette er Norge, naturens perle.

St- Petersburg
firmatur
STORBY

Hva med en firmatur i en av Europas billigste byer: Warszawa? Nyt våren og opplev byen som er en god blanding av nytt og gammelt. Eller Barcelona med fantastisk mat og spektakulær arkitektur, storby og strand i ett!

Kursogkoferanse_expertreiser, kurs
firmatur/event
KURS OG KONFERANSE

Det å arrangere kurs, konferanse eller et event er ingen “walk in the park”, det er krevende og det kan stjele tid fra de arbeidsoppgaver du egentlig skal utføre. Hva med å få hjelp av oss som rett og slett er bevandret i det å gjennomføre arrangementer?

Light + building1
firmatur
STUDIETUR

En meningsfull tur som inspirer og gir ny kunnskap innenfor ditt fagfelt. Enten målet med turen er å inspirere, lære av andre eller motivere for å tenke nytt, er målet at turen skal gi en større verdi for alle.

tematur jul
firmatur/event
TEMATUR

Det finnes mange grunner til å skulle feire eller dra på tur med bedriften. Kanskje er det et jubileum som nærmer seg, eller et julebord som må planlegges? Vi hjelper deg og skreddersyr en temareise som vil gi minner for livet.

Hos oss får du:

Søker du opp et hvilket som helst byrå som driver med firmaturer, vil du komme over frasene ‘skreddersøm’ eller ‘tilpasset dine behov’.
Skreddersøm, det gjør vi alle. Reise ligger i blodet vårt. Vi har "pustet" reise i tre generasjoner, vi ser etter løsninger andre ikke har tenkt på,
finner vi ikke et hotell, så lager vi et selv. 'Problem' er ikke et ord vi liker, utfordringer derimot – dem tar vi på strak arm.

 

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat