Firmaturer og events

Også det umulige er mulig - det tar bare litt lenger tid 

Bli kjent med oss

Firmaturer - gjort annerledes

Vi som jobber med firmaturer liker de reisene som skaper minner og historier i lang tid fremover. De legendariske reisene med kolleger og venner, og turene som blir en del av bedriftens DNA. Din neste uforglemmelige reiseopplevelse venter på deg!

Inspirasjon til din neste firmatur

Sted
Opplevelse
Tyrkia

Julebordstur til Istanbul

Hovedstaden der kontinentene kolliderer, øst møter vest i et fantastisk eventyr av kultur og tradisjoner. Med ett ben i vest og ett ben i øst kan dere sammen utforske et pulserende byliv.

Se forslag
Spania

By møter strand i Barcelona

Barcelona er en fortryllende og pulserende storby som grenser til Middelhavet med en flott strandkant. Endeløs kultur, sagnomsust arkitektur og en utelivsopplevelse i verdensklasse finner du i denne spanske byen.

Se forslag

Naturopplevelser og team-building i Lofoten og Vesterålen

Fjellene her reiser seg opp fra havet som piggene på en sjødrage, og gir fantastiske tur- og opplevelsesmuligheter. Opplevelse står bokstavelig talt i kø! Ønsker du å styrke samholdet på din arbeidsplass og samtidig oppleve noe av det fineste Norge har å by på? Ja, da ville vi ikke nølt med å ta turen hit.

Les mer

Tenk nytt i Tel Aviv

også kjent som "Vårens bakke" på Hebraisk. Den Israelske hovedstaden er perfekt for en litt annerledes firmatur. Kun fem timer fra Oslo med direktefly ligger Tel Aviv - moderne, levende og preget av et nyskapende kreativt landskap

Se forslag

Kom tettere på fantastiske fjell og flott natur i Jotunheimen

På sommerstid er Jotunheimen perfekt for padling, vandreturer, toppturer, fiske, sykle, brevandring, ri eller til og med rafting i Sjoa elva - alt i frisk fjelluft. For en opplevelsesrik og aktiv firmatur kan vi anbefale Jotunheimen på det varmeste.

Les mer

Den perfekte kombinasjon av konferanse og opplevelser i Las Vegas

Las Vegas har begynt å legge mer vekt på bedriftsmarkedet. Det bygges nye fasiliteter hvor alt fra små møter til møter for store selskaper med tusenvis av ansatte. I tillegg byr byen på gode restauranter, flotte arrangementer, morsom underholdning og spennende attraksjoner og opplevelser både i og utenfor bygrensen.

Les mer

Julebordstur til Tallinn

Tallinn er hovedstaden i Estland, og det er ikke uten grunn at byen er mest kjent for sin middelalderbebyggelse. Hele det historiske sentrum er på UNESCOs liste over verneverdige steder. I Tallinn finnes det et mylder av butikker, barer og restauranter og opplevelser. Byen egner seg perfekt som en destinasjon for firmaturer.

Les mer

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat