FIRMATUR EUROPA

Kultur - og natureldorado for livsnytere.

 

Kontakt oss

Kultur - og natureldorado for livsnytere

Kunne du tenkt deg firmatur til unike destinasjoner i Europa? Vi tilbyr flere ulike turer. Unike destinasjoner hvor du kan utforske fantastiske kulturskatter, attraksjoner og severdigheter. Kultur - og natureldorado for livsnytere. Vi kan garantere minnerike opplevelser!

Capri 1920x1280 photo by Letizia Agosta-unsplash
FIRMATUR
CAPRI

Capri, Europas mest idylliske og naturvakre luksusøy med postkortverdige motiver hvor enn du beveger deg. Øyen Capri er et paradis i fengslende farger. Her finner du alt fra vakre blåtoner i grottene på kysten, til den glødende røde fargen til de solmodne tomatene i den lokale capresesalaten.

Firmatur Comosjoen 640x426 Photo by_Julia-Solonina-on Unsplash
firmatur
COMOSJØEN

Bli med til Comosjøen i det nordlige Italia. Mellom fjell og bratte åser ligger vakre Lake Como eller Comosjøen. Har du ikke roen fra før finner du den her..

Firmatur Sorrento 640x426 photo by_ Nick Fewings
FIRMATUR
SORRENTO

Opplev en av de vakreste feriebyene i denne delen av Italia, selve symbolet på "la dolce vita". Det er klart dette er firmaturen du aldri vil glemme!

Split 640x426 photo by Mana-unsplash
FIRMATUR
SPLIT

Split i Kroatia er ofte tenkt på som kun en base når man er på øyhopping og dagsturer, men denne pulserende dalmatiske kulturbyen bør bli gitt mer tid!

Gardasjoen 640x426 phot by_Benjamin-Voros
firmatur
GARDASJØEN

Gardasjøen – eller Lago di Garda – som denne vakre innsjøen ved foten av Alpene heter, er den største av sjøene i Nord-Italia.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat