CAPRI

"Opplev idylliske Capri" 

Firmatur til Capri

Capri er vakker – seriøst vakker.
Det er knapt en skitten bygning eller ustelt hage som kan ødelegge idyllen. Bratte klipper reiser seg majestetisk fra et blått hav.

Langs de mange turstiene som slynger seg rundt øya ligger elegante villaer og lokale restauranter. Ta en vandretur mot øyas toppunkt, på veien opp får du en blanding av små smug, pinjeskog, utkikkspunkter hvor du ser million yachtene langt nede på det asurblåe havet.

På øya kan du ta båtturer, bade fra klipper og strender, gå tur fra Via Krupp til Marina Piccola – en tur du ikke glemmer, shopping i butikker du ikke finner andre steder og restauranter fra lokalt hjemmelaget til 3* Michelin standard.

Land: Italia

Språk: Italiensk

Innbyggertall: 14 169 (2019) 

Tidsforskjell fra Norge: samme tidssone

Valuta: Euro

Den blå grotte

Denne vidunderlige grotten blir opplyst av et surrealistisk blått lys som har fascinert mennesker gjennom tidene. Ta en båttur inn i grotten og få en fornemmelse av stedets mystikk og skjønnhet.

Faraglioni

Nyt den oppsiktsvekkende naturlige skjønnheten til Faraglioni når du besøker Capri. De store klippeformasjonene er formet av erosjonen fra de salte bølgene.

Villa San Michele

Villa San Michele ligger 300 meter over havet og har en fantastisk utsikt over Capri. I tillegg til den storslåtte utsikten bør du ta en tur gjennom hagene. Du vil finne relikvier fra Egypt og mange andre klassiske antikviteter mens du vandrer rundt i villaen.

Hvorfor ta med de ansatte til Capri?

Capri, Europas mest idylliske og naturvakre luksusøy med postkortverdige motiver hvor enn du beveger deg. Øyen Capri er et paradis i fengslende farger. Her finner du alt fra vakre blåtoner i grottene på kysten, til den glødende røde fargen til de solmodne tomatene i den lokale capresesalaten.

Øya er kjent for sin vakre natur, med klipper og det klare sjøgrønne middelhavsvannet. På Capri produseres også den gode sitronlikøren Limoncello.

Capri har alt som skal til for en fantastisk firmatur,  vi skreddersyr turen etter deres ønsker og behov.  Send oss en forespørsel om du ønsker hjelp til å sette sammen en helt spesiell opplevelse for deg og dine ansatte.