KURS OG KONFERANSE

Vi ser løsninger ikke problemer!

Kurs og konferanse er vår ekspertise

Det å arrangere kurs, konferanse eller et event er ingen walk in the park, det er krevende og det kan stjele tid fra de arbeidsoppgaver du egentlig skal utføre. 

Som arrangør vil du selvfølgelig at arrangementet skal bli en suksess, men det er mange fallgruver. Ingen arrangementer er like. Hvis du har gjennomført et godt arrangement en gang, nytter det ikke å tro at du kan ta en kopi av det og gjøre det samme neste gang. Du må tenke fra skratsj hver eneste gang! 

Så hvorfor bruke penger på et eksternt byrå? 

Det vi ofte ser er at de som blir satt til å planlegge et arrangement internt i et firma bruker mye av tiden sin og fokuset sitt på å gjøre ting som vi i Expert Reiser kan gjøre bedre. Hva med å få hjelp av oss som rett og slett er bevandret i det å gjennomføre arrangementer?  

Som kunde kjøper du en ekspertise en selv ikke besitterDu kjøper hjelp til å beherske arbeidsmengden et event/arrangement medfører. Fordelene ved å benytte oss som totalleverandør er at vi har et stort nettverk å benytte oss av. 

Vi kan ordne med ting som både bespisning, lyd/lys, transport, kjøreplan, lokaler og ikke minst faciliteringDette er den “enkle” delen av jobben, men mange glemmer fort å legge vekt på selve gjennomføringen. Gjesten skal tas imot, korrekt informasjon skal gis til samtlige, alle tekniske elementer skal fungere, og noen skal sørge for at alle detaljer går som det skal underveis. Med vår hjelp og ekspertise vil vi sørge for en sømløs flyt i hele arrangementet.

  • Samlet faktura etter endt arrangement
  • Vi har profesjonelle prosjektledere som er eksperter på å planlegge
  • Som Reisebyrå er vi godt bevandret både i det nære og det fjerne og sørger derfor for å finne det "rette stedet" til ditt arrangement.
  • Vi ser løsninger ikke problemer

Som familiebedrift tror vi på det personlige. Vi tror på eierskap og vennskap. Gjennom tre generasjoner har reise vært en del av vår livsstil.

Gode samarbeidspartnere på mange destinasjoner gir oss fordeler i form av gode priser, direkte oppfølging og kunnskap om aktiviteter og opplevelser. Vi oppdaterer oss stadig på nyheter og trender. Vi forsøker å tenke annerledes og finne løsningene andre ikke har tenkt på. Utfordringer, derimot, det tar vi på strak arm.

Våre kunder er vår familie. Vi er med deg fra første steg, vi er storebroren som sørger for at du kommer deg trygt gjennom reisen din. Vi bretter opp ermene og går i kampen for deg, og vi jobber ikke etter klokka – tid skal du få.

Velkommen til familien.

I «vår verden» finner du gode priser og engasjert, familiær service som avlaster din arbeidsdag. Vi er opptatt av å gi deg kreative, gode løsninger, både teknisk og praktisk. Vi er ikke verdensmestre, men vi mestrer verden for deg. Vi håper du finner det du leter etter. Hvis ikke, så gi oss en utfordring. Vi er gode på skreddersøm!

 

Ønsker du forslag til lokaler? Ta kontakt med oss for flere gode forslag.
Kursogkonferanse bildegalleri-1
Nydelige omgivelser

Grand hotel Åsgårdstrand, møterom
Utsikt og fasiliteter

angvika, museum
Inspirerende lokaler