London

Den perfekte kombinasjon for firmatur og julemarked! 

Julemarked i London

Hva med å unne dine ansatte et skikkelig julebord i London. Her vil dere finne festlige aktiviteter, arrangementer og festivaler med juleinspirert tema. Julelys, skøyter og noen av de beste julemarkedene i England.

Med bare 1 time og 30 min med fly til veldig hyggelige priser er London nært og enkelt. Det er kanskje ikke uten grunn at nordmenn elsker London. Det spiller ingen rolle om du er ute etter finkultur, gourmetrestauranter, designerklær og trendy uteliv - eller om du sverger til fotball, fish 'n' chips og mørkebrunt pub'liv. Her får du alt sammen og mye mer.

Land: Storbritannia

Språk: Engelsk  

Innbyggertall: 8 900 000 (2018)

Tidsforskjell fra Norge: -1 time 

Valuta: Britisk pund

London Musical 

Å gå på musikal er en klassiker når man er i London. West-end har mange flotte forestillinger, alt fra fantastiske Mamma Mia til fargesprakende Lion King. Ellers er også Les Miserables en magisk forestilling som handler om knuste drømmer, ulykkelig kjærlighet og kampen om overlevelsen i Frankrike på 1900- tallet. 

Sjokolade smaking

Sjokolade smaking i privat kapsel på London eye, max 20 personer om gangen. Det varer 1 time og går i 2 runder sammen med en sjokolade ekspert fra Hotel Chocolat som lærer kunsten å smake ordentlig på sjokoladen, samt man får servert et par glass med prosecco. Utsikten er også fantstisk på denne aktiviteten.

Klassisk London Sightseeing

En guide møter gruppen på hotellet for en hyggelig formiddags-sightseeing. Den klassiske panorama ruten går forbi Westminster ved parlamentet, Westminster Abbey er Storbritannias kroningskirke og siste hvilested for monarkene. Den heter i utgangspunktet St. Peterskirken i Westminster. Man kjører også forbi et av Londons mest kjente landemerker som er den store klokken, Big Ben, samt også Buckingham Palace og Trafalgar square.

London 

Kanskje nordmenns mest kjente og kjære verdens metropol. De siste årene har også andre deler av London stukket seg frem som spennende steder å besøke. Doclands som ble pusset opp til OL, har mye historie i kombinasjon med moderne og trendy arkitektur. Themsen har blitt renere, og er nå en flott arena for cruise, middager og arrangementer.

London er kjent for sine mange severdigheter som The London Eye, Buckingham Palace, Big Ben og sine mange parker. De har også mange muséer og attraksjoner som Madame Tussauds og London Dungeon i tillegg til de mange musikalene som spilles hver kveld. Byen er også et mekka for shoppingentusiaster med Oxford street i spissen.

Julemarked

Julemarkeder finner du flere forskjellige steder i London, vår favoritt finner du i Hyde Park. Julemarkedet har blitt døpt "Winter wonderland" og dette er virkelig et drømmeland for både barn og voksne. Du finner over hundre boder med morsomt utvalg av julegaver, dekorasjon og andre ting som passer til juletiden. I tillegg er det plenty av steder med tradisjonell julemat og varm vin å få kjøpt. Barna kan i mellomtiden benytte den store skøytebanen midt i parken.

Anbefalte hoteller

Overnatting

The Grange St Pauls, London, England, julebord, julemiddag, juleshopping  (1)
The Grange St. Paul's 5*

The Grange St Paul's er ett luksuriøst 5- stjernes hotell beliggende rett ved siden av St Pauls katedralen i Londons travle forretningdistrikt. Dette moderne hotellet huser 433 rom, en rekke barer, restauranter, spa, privat fitness senter og 18m basseng.

Belgraves Hotel, julebord, london, julemarked, gruppereise, julebords tips.jpg
Belgraves Hotel 4*

På Belgraves - A Thompson Hotel bor du i hjertet av London, kun minutter fra Sloane Square og Harrods. Dette hotellet har 4- stjerner og ligger i nærheten av Buckingham Palace og Imperial College London. Føl deg som hjemme i et av de 85 gjesterommene, som er individuelt dekorert.

The Grange St Pauls, London, England, julebord, julemiddag, juleshopping  (2)
St. Martins Lane 4*

Dette hoteller ligger i Londons mest pulserende Theaterområde. Covent Garden og St Martins Lane kan skilte med 4- stjerner og omfavner ungdommelig engelsk sjarm. Her finner du gjemte rom, som f.eks. The Blind spot, en gyllen coctail bar med endrende farger.