FIRMATUR NORGE

Firmatur i vårt "lille land".

 

Kontakt oss

Bitihorn
FIRMATUR
BYGDIN

Velkommen til Bygdin som ligger ved foten av Valdresflya. Et utmerket utgangspunkt for turer og opplevelser i vakker natur

Flåm 610x460
FIRMATUR
FINSE TIL FLÅM

Ønsker du å ta med kollegene på et skikkelig sommereventyr? Da er det en god idé å legge firmaturen til fjells, nærmere bestemt Finse og Flåm hvor vi blant annet finner den berømte Rallarvegen og Flåmsbanen.

Jotunheimen, besseggen 1920x1080-1
FIRMATUR
JOTUNHEIMEN

Kom tettere på fantastiske fjell og flott natur. Jotunheimen perfekt for padling, vandreturer, toppturer, fiske, sykle, brevandring, ri eller til og med rafting i Sjoa elva - alt i frisk fjelluft.

Lofoten aktiv tur menyside
firmatur
LOFOTEN OG VESTERÅLEN

Det kan uten tvil sies at disse områdene i Nord-Norge virkelig konkurrerer om tittelen "verdens vakreste øygruppe". Vesterålen ligger rett nord for Lofoten og er mindre kjent, men minst like vakkert.

Villa Fridheim, Noresund
firmatur
NOREFJELL OG KRØDEREN

Legg turen til Norefjell og Krøderen, like fint sommer som vinter. Tettstedet Krøderen byr på båt og badeliv, kunst, kultur og morsomme opplevelser.

Atlanter, havsveien
firmatur
NORDVESTLANDET

Natur og opplevelser hånd i hånd. Opplev Angvika, Atlanterhavsvegen og Bergtatt Gruver på en og samme tur.

Skjåk, juving
FIRMATUR
SKJÅK

Skjåk ligger i Ottadalen i Oppland fylke mellom majestetiske fjell og flott natur for friluftsliv. Her er det store og inngrepsfrie områder, med rikt dyreliv, vill natur, høye topper og flere isbreer.

Telemarkskanalen, kajakk
FIRMATUR
TELEMARKSKANALEN

Ta turen opp slusene og besøk et av de best bevarte gamle sveitserhotellene i Norge. Kombiner med fjelltur, golf eller kajakkpadling?

Rampestreken
FIRMATUR
ÅNDALSNES

Romsdalen byr på storslått natur og spektakulære opplevelser. Et eldorado for klatring, fjellturer til Romsdalseggen og flere av Norges høyeste fjell.

Munch, hus
firmatur
ÅSGÅRDSTRAND

Bli med til kunstnerbyen Åsgårdstrand, småbyidyll kun en times tid fra Oslo. Byen har i mer enn 100 år hatt kjente malere på besøk, noe som har gjort Åsgårdstrand kjent som kunstnerby.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat