Opplev et av Norges flotteste fjellområder.

Interessert?

Jotunheimen - et opplevelseseldorado!


I Jotunheimen finnes utallige turmuligheter og opplevelser som passer for alle. Her finner vi korte og lengre vandreturer i variert terreng, toppturer, breturer,  høyfjellsturer , klatring og Via Ferrata, flere flotte hotell  og hyggelige turisthytter hvor man kan hvile ut mellom slagene.

Jotunheimen kan nås med bil, buss eller tog, noe som skaper en mer miljøvennlig firmatur. Mulighetene er mange, vi bor tross alt i et av  verdens fineste og mest spennende land!

Rafting 

Rafting, Sjoa, personer

Rafting passer for alle som ønsker et adrenalinkick og som liker seg i vann.  Dette er turen for dere som ønsker å gjøre noe spennende sammen!  Iført full våtdrakt, redningsvest og hjelm får dere instruksjon og opplæring, før våre erfarne guider tar dere trygt nedover elva i kontrollerte former. 
Etter turen kan gruppen spise en deilig lunch, eller hva med et varmt og deilig boblebad? 

Galdhøpiggen.

Ta turen over Styggebreen og gå opp til Norges tak - Galdhøpiggen 2 469 moh. fjelelt ruver over tindene rundt og herfra har man vidt utsyn over Jotunheimen. Turen passer for de fleste, den tar 5 - 6 timer og gruppen går i taulag over breen. På toppen finnes en liten steinhytte som selger drikke, sjokolade og souvenirer.

Galdhøpiggen, Jotunheimen 1920x1080-1

Elveseter Hotell i Bøverdalen

Kunst- og kulturhotellet er et av de mest spektakulære hotellene i Norge.  Det ligger i urørt natur  i Jotunheimen Nasjonalpark er vakkert utsmykket med original kunst av kjente norske kunstnere som Tiedemand, Wergeland og Wentzel. Det finnes en større samling eldre brukskunst i oppholdsrommene, blant annet et skap laget av treskjæreren Skjåk-Ola.

Sommeralpint på Juvasshytta.

Galdhøpiggen Sommerskisenter ligger 30 minutters kjøring fra Elveseter hotell. Et moderne skianlegg med alle fasiliteter, inkludert utleie av skiutstyr.

Galdhøpiggen Klatrepark.

Parken ligger 15 minutters kjøring fra Elveseter hotell og passer for både voksne og barn. Det finnes 8 løyper inkludert en testløype. Parken egner seg godt til en firma - eller gruppeaktivitet.

Grottevandring i Dumdalen.

I Dumdalen vest for Lom finnes flere grotter med underlige bergformasjoner, de fleste dannet under istiden for 10 000 år siden. 

Hesteridning.

Bli med på guidet tur med islandshester fra Raubergstulen som ligger på veien opp til Juvasshytta og Galdhøpiggen.

  

Jotunheimen er kjent for sin mektige natur, sin friske fjellluft og er like attraktiv både sommer som vinter. Med utallige snødekte topper og hvite vidder kan skiglade folk finne sitt område enten du går på langrenn, kjører randonnée eller ønsker å kjøre alpint.  Våren er en flott tid for dere som er glad i skisport da skiføret holder seg mye lengre enn i lavlandet. 
På sommerstid er Jotunheimen perfekt for padling, vandreturer, toppturer, fiske, sykling, bre-vandring eller rafting i Sjoa elva - alt i frisk fjelluft.  

Hva med å kombinere en tur nedover strykene i Sjoa med opphold på vakre Elveseter hotell i Bøverdalen og en avslutning med tur til Norges høyeste fjell Galdhøpiggen? Alt dette kan du rekke på  et par dager.

For en opplevelsesrik og aktiv firma-tur  anbefales Jotunheimen på det varmeste.

Anbefalte Hoteller
Elveseter hotell, Jotunheimen 370x270
Bøverdalen
Elveseter Hotell

I nærmere 150 år har vi i familien Elveseter tatt i mot gjester i Bøverdalen, helt siden 1870-tallet. Gården har gradvis blitt gjort om til et flott hotell med moderne fasiliteter og helt unike rom. Hotellet er et flott utgangspunkt for aktiviteter og turmuligheter i Jotunheimen

Herangtunet hotell, Jotunheimen 370x270
HEGGENES
Herangtunet

Et familiedrevet hotell ca. 15 minutter med bil fra Beitostølen. Et personlig særpreg, flotte og originale rom, koselig restaurant med peis som serverer klassiske norske retter. På hotellet finnes det også badstue og boblebad. Et flott utgangspunkt for opplevelser i Jotunheimen

Eidsbugarden, Jotunheimen, Bygdin 370x270
bygdin
Eidsbugarden Hotell

Eidsbugarden kan dateres tilbake til 1868 og ligger rett ved Bygdin i Jotunheimen. Dette er et perfekt utgangspunkt for flotte opplevelser av alt fjellet har å by på. Hotellet tilbyr frokost og niste, i tillegg til komfortable rom med private bad.