Nordvestlandet.

Natur og opplevelser hånd i hånd.

Opplev Angvika, Atlanterhavsvegen og Bergtatt Gruver.

Angvik Gamle Handelssted er en liten perle som ligger ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Angvik har i flere århundrer vært et sentralt handelssted, historien går tilbake til hollendertiden på 1500-tallet da Hollandske skip kom inn fjorden for å hente tømmer.  Det finnes et museum på området, og et restaurert gammelt stabbur med et tilbygg som inneholder et badeanlegg og SPA med utsikt over fjorden.  Er du av den sorten som liker deg ved sjøen kan du få låne robåt og fiskestenger gratis, liker du jakt er det også mulig å låne utstyr til dette.

Legg til en tur til Atlanterhavsvegen som er kåret til en av verdens fineste bilturere av den britiske avisa "The Guardian" og besøk jordens indre i Bergtatt Opplevelser så får du et bedriftsarrangement du sent vil glemme.

Atlanterhavsvegen.
Den britiske avisa «The Guardian» kåret Atlanterhavsvegen til en av verdens fineste bilturer.  En rad av flotte fjell ligger på den ene siden av veien og hundrevis av holmer og skjær med dramatiske Hustadvika ligger på den andre siden.  Mange av fjellene du ser fra Atlanterhavsvegen er mulig å nå direkte, det mest kjente fjellet er Stemhesten hvor man får en fantastisk utsikt over Hustadvika, Atlanterhavet, kystlandskapet fra Sunnmøre i vest til Smøla på Nordmøre i nord.

Mardalsfossen i Eikesdalen.
Ta turen til Nord-Europas høyeste fossefall, turen fra parkeringsplassen passer for alle og er ca. 2 km lang.  Man kan gå helt inn til fossen og få seg en deilig dusj.  Mardalsfossen ble kjent i 1970 da det ble vedtatt at den skulle bygges ut til vannkraft med store demonstrasjoner som resultat. Fossen er åpen for publikum fra 20. juni til 20. august.

Tur til Romsdalseggen.
En av verdens vakreste fjellturer ifølge Lonely Planet. Turen tar 8 timer, går gjennom dramatisk landskap.  Utsikten til Trollveggen og omkringliggende fjelltopper er spektakulær, og ender i Åndalsnes.  Nesaksla og Rampestreken (utkikkspunkt over Åndalsnes) passeres på veien ned.

Angvik Gamle Handelssted
By Classic Norway Hotels har nydelige rom hvor alle har sitt særpreg.  Hotellet oser av kvalitet og god smak.
Nordvestlandet er et skattekammer av kortreist mat. Filosofien til Angvik Gamle Handelssted er å bruke mest mulig av det som den lokale naturen byr på. Horsgaard, Furugrenda, Tingvollost, Ruben Skrede, Derinngarden og Øre-vilt er blant hotellets lokale leverandører.