Firmatur

Helt siden Expert Reiser startet opp tidlig på 80-tallet, har firmaturer vært en gren vi har spesialisert oss på. Vi startet som et lite familieeid selskap som ønsket å sette et litt annerledes preg på turene. Vi er alltid på jakt etter de beste minnene, den neste visjonen, eller det nye vi kan lære og dele med deg. Når du blir med oss på tur, får du opplevelsene som du kommer til å huske. Begeistringsøyeblikkene som blir en varig kilde til inspirasjon for deg og dine medarbeidere og venner i hverdagen.

Vi er alltid på jakt etter opplevelser som skaper uforglemmelige øyeblikk 

Hva kan du forvente av oss?

VI ER ANNERLEDES 

Søker du opp et hvilket som helst byrå som driver med firmaturer, vil du komme over frasene ‘skreddersøm’ eller ‘tilpasset dine behov’. Skreddersøm, det gjør vi alle. Reise ligger i blodet vårt. Vi har "pustet" reise i tre generasjoner, vi ser etter løsninger andre ikke har tenkt på, finner vi ikke et hotell, så lager vi et selv. 'Problem' er ikke et ord vi liker, utfordringer derimot – dem tar vi på strak arm.

VI ER TIL Å STOLE PÅ 

Vi liker å tenke at med oss får du en "storebror" med på reisen. En som passer på, en som følger med, en som sørger for at alt går som det skal. Er vi ikke til stede, så kan du alltid nå oss på nødtelefon eller i arbeidstiden. Vi er her for deg.

VI ER FAMILIE

Som kunde hos oss er du en del av vår familie. Vi er med deg fra første steg, vi går i krigen for deg. Vi bretter opp ermene, klapper i henda og sier “her er vi”, og vi hjelper deg med å sette sammen tidenes tur. Velkommen i familien!

Vi vil heller legge ned sjappa enn å ikke være de beste ...

Maiken Balslev, COO/Partner Expertreiser logo

Hils på våre ansatte

Expert Reiser

Kim
Kim Balslev
CEO / Partner +47 23 19 44 01
Maiken
Maiken Balslev
COO / Partner +47 23 19 44 04
Jørn
Jørn Balslev
CEM / Sales Director / Partner +47 23 19 44 00
Linda
Linda M. Eide
Office Manager
Ingrid, expert reiser
Ingrid Løvseth
Senior Travel Consultant
Emanuela, expert reiser,
Emanuela "Emma" Berner
Senior Travel Consultant
Katy
Katarzyna "Katy" Kasprzak
Senior Travel Consultant +47 23 19 44 06
Tom 2
Tom Christiansen
Senior Travel Consultant +47 23 19 43 96