STORBY

En pulserende metropol som har alt!

Kontakt oss

Amsterdam, Tulipaner, Nederland
firmatur
AMSTERDAM

Fra kanaler til verdenskjente museum, de smale gatene, de vakre broene og historiske severdigheter, Amsterdam er blant de mest sjarmerende og gjestfrie byer i Europa. Også kjent for sin fantastiske tulipanblomstringen.

Barcelona city
firmatur
BARCELONA

Barcelona er en fortryllende og pulserende storby som passer for alle, og her får du virkelig alt - storby og strand i ett! Og ikke minst fantastisk mat og spennende kultur.

Budapest, Ungarn
firmatur
BUDAPEST

Budapest er Donaus "dronning" og en storby med ca. 2 millioner innbyggere. En svært vakker by, hvor naturen og arkitekturens mangfold harmonerer. Ungarns hovedstad er porten mellom øst og vest og deles som kjent i to av elven Donau.

København nyhavn
firmatur
KØBENHAVN

København har mange forskjellige bydeler hver med sin egen unike sjarm. Opplev den sjarmerende blandingen av avslappet hygge og trendy eleganse som har satt København på kartet som en av verdens aller kuleste hovedsteder.

stockholm
firmatur
STOCKHOLM

Stockholm, "Nordens Venezia". Med sin beliggenhet fordelt på de mange øyene omkranset av elver, kanaler og broene som knytter dem sammen, er det ikke rart at man trekker assosiasjoner til den italienske elvebyen. Hovedstaden hos vårt naboland er kanskje Skandinavias vakreste.

Warszawa by
firmatur
WARSZAWA

Warszawa, en hovedstad med dynamikk og sjarm. Byen er en blanding av nytt og gammelt, har en ekte europeisk ånd med rikholdig historie ,samt dynamisk modernitet. Warszawa er en av Europas billigste byer, og firmareisens budsjett vil nok rekke til mye her.

Las Vegas Nevada
LAS VEGAS

Selv om byen har et rykte på seg for spontane bryllup, oppslukende kasinoer og fantastiske nattklubber er den så mye mer! Las Vegas har begynt å legge mer vekt på bedriftsmarkedet.

Berlin Maraton, Tyskland,
BERLIN

Berlin er byen med noe for alle. Her er noen av verdens mest kjente klubber, restauranter, museer og kulturskatter blandet med koselige kaféer og idylliske parker. Berlin har en bydel for alle.

London
LONDON

London, Europas største by er fullspekket med spennende og interessante severdigheter. Det er vanskelig å ikke elske London – byen er energisk, levende, full av historie og tradisjoner på en og samme tid.

Newyorkcity
NEW YORK

Paris, utsikt, firmatur, gruppetur,
PARIS

Tallinn, firmatur, aktiviteter, spennende destinasjoner, vår (2)
TALLIN

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat