STUDIETUR

En meningsfull tur som inspirer og gir ny kunnskap innenfor ditt fagfelt. 

Studietur - En tur med større verdi

Mange vil nok forbinde en studietur med fulle dager med mye teori, eller at dette er den "kjedelige delen" av turen. Vi i Expert Reiser har lang erfaring i å arrangerer studieturer for bedriftsgrupper, og våre eksperter er opptatt av at denne turen skal være relevant og interessant for alle i bedriften. Enten målet med turen er å inspirere, lære av andre eller motivere for å tenke nytt, er målet at turen skal gi en større verdi for alle. 

Expert Reiser hjelper din bedrift med den faglige delen

Vi ser 2 måter å arrangere en studietur:

Den tradisjonelle: 

Vi ser ofte at de som blir satt til å planlegge en studietur internt i et firma bruker mye av tiden sin og fokuset sitt på å gjøre ting som vi i Expert Reiser kan gjøre bedre. Dette er hverdagen vår, og med mange års erfaring har vi opparbeidet oss en stort nettverk som gir oss tilgang til mange internasjonale kontakter. Vi kan lettere "åpne" de rette dørene, skaffe de rette faglige foredragsholderne, samt skape den "røde tråden" igjennom reisen som bidrar til at dette blir en inspirerende og lærerik tur for alle ansatte. 

Har dere et konkret fagområdet eller ønske om å se nærmere på et tilsvarende prosjekt internasjonalt som dere jobber med i dag, er vi behjelpelig med å finne det best egnet reisemålet hvor den type fagområde er godt dekket. 

 

Den nytenkende: 

Hvordan skaper du morgendags fremtid for ditt selskap?  Nytenkende, endringsvilje og kunnskap er noe alle bedrifter etterstreber.  Hvor henter andre selskaper ideer fra? Andre bransjer eller i den man selv jobber i?  Uansett om du driver med teknologi eller om du selger boblebad er det uendelig mengder med kunnskap å trekke mellom bransjer. Hva om du ser på bedriften din og spør: hvor kan jeg bli bedre eller hva kan jeg lære av andre? Kanskje er det innenfor teknologi, logistikk, eller kanskje det er markedsføring og analyser?

Vi lever i en verden i dag som løper av gårde i en forrykende fart. Hvordan håndterer din bedrift dette? Vi har gode samarbeidspartnere over mange år som kan gjøre akkurat dette, introdusere deg og din bedrift for fremtiden. La bedriten din ta del i all den kunnskapen som finnes der ute.

Ta tempen på verden, økosystemene og ta det med hjem og bygg din bedrift videre på nytenkende ideer, inspirasjon og større nettverk enn du hadde før du dro.

  • Med 40 års erfaring skreddersyr vi programmet etter deres ønsker
  • IATA sertifisert - tilgang til siste sete på flyene og spesialavtaler for gruppereiser
  • Stor internasjonalt nettverk som bidrar til å "åpne de rette dørene"
  • "Rød trå" gjennom hele reisen
  • Vi har profesjonelle prosjektledere som er eksperter på å planlegge
  • Vi ser løsninger ikke problemer

Som familiebedrift tror vi på det personlige. Vi tror på eierskap og vennskap. Gjennom tre generasjoner har reise vært en del av vår livsstil.

Gode samarbeidspartnere på mange destinasjoner gir oss fordeler i form av gode priser, direkte oppfølging og kunnskap om aktiviteter og opplevelser. Vi oppdaterer oss stadig på nyheter og trender. Vi forsøker å tenke annerledes og finne løsningene andre ikke har tenkt på. Utfordringer, derimot, det tar vi på strak arm.

Våre kunder er vår familie. Vi er med deg fra første steg, vi er storebroren som sørger for at du kommer deg trygt gjennom reisen din. Vi bretter opp ermene og går i kampen for deg, og vi jobber ikke etter klokka – tid skal du få.

Velkommen til familien.

I «vår verden» finner du gode priser og engasjert, familiær service som avlaster din arbeidsdag. Vi er opptatt av å gi deg kreative, gode løsninger, både teknisk og praktisk. Vi er ikke verdensmestre, men vi mestrer verden for deg. Vi håper du finner det du leter etter. Hvis ikke, så gi oss en utfordring. Vi er gode på skreddersøm!

 

Populære Studieturer
Barcelona
Barcelona

Interiør, Arkitektur, Teknologi, Legemidler...

Berlin Maraton, Tyskland,
Berlin

Arkitektur, Kunst, Bank, Industri...

Las Vegas Nevada
Las Vegas

Billakkering, Ingeniør, Innovasjon...