Forretningsreiser

Når verden er din forretningsarena, er trygghet på reisen avgjørende. Muligheten til å møte forbindelser, unngå problemer og holde tidsfrister er helt avgjørende.

Forretningsreiser

Expert Reiser har levert reisetjenester til forretningsreisende med forskjellige behov fra tidlig på 80-tallet. Vi kombinerer høy servicegrad med gode teknologiske løsninger. Expert Reiser gir personlig service, og alle ansatte har et unikt engasjement. Dine reiser blir problemfrie – hver gang.

Spar tid og penger på å ha en god reisepolicy i bedriften.

God reiseplanlegging.

Dersom du planlegger egne reiser eller er ansvarlig for hele bedriftens reisevirksomhet, så kan vi hjelpe deg. Det er gode penger å spare og mange konflikter som kan unngås ved å ha en god reisepolicy i bedriften. Vi kan bistå dere med utforming og oppfølging av en aktiv reisepolicy. Med på kjøpet får dere 24-timers service, og ikke minst et kunnskapsrikt team som er der for din bedrift og kjenner deres reisemønster og ønskene til hver enkelt reisende.

La oss ta en prat
forretningsreiser

Da askeskyen lammet all flytrafikk i 2010, sørget vi for å få våre kunder trygt hjem.

Hvorfor bruke et reisebyrå?

Da vulkanen Eyjafjallajökull på Island fikk utbrudd og askeskyen lammet all trafikk, ble presset på tog, busser, taxi og hoteller enormt. Det var det mange kunder som ble sittende fast langt hjemmefra og trengte vår hjelp. Tusener av fortvilte mennesker sto i kø og kjempet for å få hjelp til å komme seg hjem. Da var det godt å vite at Expert Reiser var tilgjengelig døgnet rundt. Når slike uforutsette hendelser skjer, vet vi hvor du er, og kan hjelpe deg med ombookinger, etc. så du kommer deg hjem. Hos oss får du den beste personlige oppfølgingen vi kan gi deg og dine ansatte.

reisebyrå