Forretningsreiser

Når verden er din forretningsarena, er trygghet på reisen avgjørende. Muligheten til å møte forbindelser, unngå problemer og holde tidsfrister er helt avgjørende.

LOGG INN 

Forretningsreiser

Expert Reiser har levert reisetjenester til forretningsreisende med forskjellige behov fra tidlig på 80-tallet. Vi kombinerer høy servicegrad med gode teknologiske løsninger. Expert Reiser gir personlig service, og alle ansatte har et unikt engasjement. Dine reiser blir problemfrie – hver gang.

Spar tid og penger på å ha en god reisepolicy i bedriften.

God reiseplanlegging.

Dersom du planlegger egne reiser eller er ansvarlig for hele bedriftens reisevirksomhet, så kan vi hjelpe deg. Det er gode penger å spare og mange konflikter som kan unngås ved å ha en god reisepolicy i bedriften. Vi kan bistå dere med utforming og oppfølging av en aktiv reisepolicy. Med på kjøpet får dere 24-timers service, og ikke minst et kunnskapsrikt team som er der for din bedrift og kjenner deres reisemønster og ønskene til hver enkelt reisende.

La oss ta en prat
forretningsreiser

Skulle noe uforutsett skje er vi kun et tastetrykk unna som sørger for å løse saken umiddelbart.

Hvorfor bruke et reisebyrå?

Da Covid-19 rammet verden og lammet all trafikk, var det mange kunder som ble sittende fast langt hjemmefra og trengte vår hjelp. Tusener av fortvilte mennesker sto i kø og kjempet for å få hjelp til å komme seg hjem. Vi i Expert Reiser var tilgjengelig døgnet rundt og sørget for at alle våre kunder kom seg trygt og raskt hjem.  Når slike uforutsette hendelser skjer, vet vi hvor du er, og kan hjelpe deg med ombookinger, etc. slik at du kommer deg hjem. Hos oss får du den beste personlige oppfølgingen vi kan gi deg og dine ansatte.

Covid-19