FORRETNINGSREISER

REISEBYRÅAVTALE TIL DIN BEDRIFT

Foto: Jeshoots.com

LOGG INN - BEDRIFTSKUNDER

Hvorfor bli bedriftskunde

REISEBYRÅAVTALE

Reising i forbindelse med jobb er en nødvendighet i mange yrker og posisjoner. Enten du kaller det jobbreiser, businessreiser eller forretningsreiser, kan en god reisepolicy være et viktig hjelpemiddel for å redusere bedriftens kostnader. Spar tid og penger! 

Vår erfaring er at mange bedrifter sliter med å forstå alle fordelene en reisebyråavtale gir. Noe som er forståelig, da det er en jungel av avtaler og muligheter der ut. Er svaret ditt ja på spørsmålet vi stiller under, summerer det totalt sett den viktigste faktoren for hvorfor du bør vurdere å signere en byråavtale, og da med riktig reisebyrå selvsagt. :)

 

Ønsker du å spare tid og penger? 

Kontakt oss

Forretningsreiser forside eks 1

Spar tid

  Vår erfaring er at forretningsreisende ønsker å redusere manuelle oppføringer, såkalt den berømte «billagsbunken» som samler seg opp og blir en stor tidstyv hver mnd. Med en reisebyråavtale vil de ansatte få tilgang til en egen app hvor alle utlegg enkelt og raskt kan legges inn mens man er på reise. Dette betyr at din reiseregning er nå ferdig utfylt og ingen billagsbunke venter deg.

Du sparer også tid ved på å slippe å registrere navn, kontaktinformasjon, passdetaljer og betalingsmåte hver gang du bestiller. Våre systemer husker deg, hvor du reiste sist, du slipper å sammenlikne produkter og priser da du får alt samlet på et sted. Dette effektiviserer bestillingstiden din. 

Har bedriften din valgt faktura som betalingsmåte behøver du ikke å benytte ditt eget kredittkort, og reiseoppgjøret er allerede ferdig utfylt for deg! Enklere blir det ikke!

La oss ta en prat
Forretningsreiser spar tid

Spar penger

Med en Reisebyråavtale får du enkelt kontroll over alle reisekostnader da alle reiser samles på ett sted. Dette gir bedriften full oversikt samt innsikt i de ansattes reisemønster. Som bedrift kan man her analysere bestillingsadferden til de ansatte for å se om det tas gode eller dårlige valg både når det kommer til tidspunkt for kjøp og valg av billetter. En slik tilgang til rapport/analyse vil gi deg som bedrift muligheten til å iverksette eventuelle forbedringstiltak, og på denne måten spare penger.

Når verden er din forretningsarena, er tidsfrister helt avgjørende. Muligheten til å møte forbindelser, unngå problemer som forhindrer deg og din jobb hverdag.

Vi i Expert Reiser vil påstå at spart tid er spart penger for mange bedrifter. Vårt mål er at du skal bruke tiden mer effektivt, om det så er mer tid til jobben eller andre ting som venter deg, og mindre tid på selve reisen. Det fikser vi!

Kontakt oss
spar penger eks

Det skal lønne seg...

Vår garanti til deg

Vi jobber hver dag med både små og store grupper, korte og lengre opphold, og spennende destinasjoner i hele verden. Vi mestrer en rekke språk, har effektive digitale løsninger, kostnadsfri døgnåpen nød-/hastetelefon og konkurransedyktige betingelser.

I kjernen av vår virksomhet ligger avtaler med lojale og hardtarbeidende samarbeidspartnere som er villig til å gå den nødvendige ekstra milen for at du og dine kolleger skal få best mulig opplevelse på reisen.

BLI BEDRIFTSKUNDE

Forretningsreiser spar penger