Expert Reiser - gruppen

LEDIGE STILLINGER

Expert Reiser AS er en av reisebransjens større selskaper som fortsatt er et familieforetak. Vi har det siste året utvidet vår virksomhet betydelig og trenger flere av bransjens beste hoder. I dag tilbyr Expert Reiser reise, event og concierge tjenester i toppklasse for norske og internasjonale kunder innen privat og bedriftsmarkedet. Vi har kontorer i Oslo, Lillehammer, Fredrikstad og Drammen. Expert Reiser har en rekke merkevarer som;

 • ExpertReiser.no med forretningsreiser, firmaturer, events
 • Messereiser.no
 • Maxpulse.no med sportsreiser
 • Feriespesialisten.com med turer for lag og foreninger
 • Discover-Norway.no med aktiv norgesferie
 • TemareiserFredrikstad.no med reiser med kjente personligheter
 • USA spesialisten og Amerika spesialisten. Se amrikaspesialisten.no

Vi søker for snarlig tiltredelse kreative, strukturerte og selvgående reisekonsulenter innenfor forretningsreise- og ferie og fritidsmarkedet. Send kortfattet søknad til kontaktpersonene.

Generelt for stillingene:
I Expert Reiser gruppen er vi ute etter uredde og fryktløse prosjektledere. Du vil jobbe med utfordrende og flotte kunder og dyktige kollegaer. Du må ha en utpreget kommersiell tankegang og evnen til å se salgbare muligheter. Du trenger nødvendigvis ikke ha erfaring fra reiselivet selv om det kan være en fordel.

Prosjektleder innen firmaturer, gruppereiser og events

Her skal du sammen med et godt team både jobbe med eksisterende kunder og være med på å vinne nye kunder. Du må være vant til å kjøre større prosjekt, god på oppfølging og ikke være redd for å være proaktiv både på telefon og ved oppsøkende virksomhet. Du vil jobbe sammen med avdelingsleder, Maiken Balslev, som jobber mye med prosjekter i USA og Asia. Det vil si at arbeidstiden ofte må tilpasses andre tidssoner.  

Arbeidssted: Kolbotn – Rosenholm Campus. 
Kontakt 
maiken@expertreiser.no 

Selger av forretningsreiser, firmaturer og event til næringslivet 

Expert Reiser søker selger med erfaring fra salg til næringslivet og som gjerne har en portefølje. Du vil jobbe tett med i team med prosjektledere som etterhvert overtar de oppdragene du selger inn. Du vil også sammen med teamet planlegge oppfølging av nye kundesegmenter.  

Arbeidssted: Kolbotn – Rosenholm Campus
Kontakt
maiken@expertreiser.no  

Prosjektleder for pakketering og salg av norske kulturopplevelser 

Dette er en stilling som krever mye av PL. Du skal skaffe deg en oversikt over det mest interessant i vi har innen norsk kulturarv som Munch og andre kunstnere, Grieg og andre musikere, Ibsen og forfattere og vår polare historie med polare fenomener. Dette skal systematiseres, pakketeres til salgbare produkter og kommersialiseres. Det vil si at vi må finne riktige norske og utenlandske målgrupper til de pakkene vi utvikler.  

Arbeidssted: Fredrikstad eller Kolbotn – Rosenholm Campus. 
Kontakt: 
jorn@expertreiser.no  

Prosjektleder innen aktive reiser i Norge

Hos Discover-Norway på Lillehammer søker vi initiativrik og kunnskapsrik person til å jobbe med turproduksjon med fokus på sykkelturer, vandreturer og opplevelser i Norge. Du må jobbe både med norske partnere og utenlandske turoperatører og kunder. 

Arbeidssted: Lillehammer.
Kontakt:
borghild@discover-norway.no  

Nettbutikk for reise- og tureffekter 

Vi søker en person med erfaring fra oppbygging av nettbutikk. Dette skal være en «Dønn Grøn» butikk med alt en kan ha behov for på reise. Så godt kjennskap til forskjellige løsninger og evnen til å bygge opp butikken fra bunn av. Forståelse for både tekniske løsninger og kommersiell teft. Selve butikkløsningen får vi levert og du må kunne styre prosjektet.  

Arbeidssted: Kolbotn – Rosenholm Campus
Kontakt: 
jorn@expertreiser.no  

Prosjektleder for sosiale medier og innholdsproduksjon 

Til konsernet søker vi etter en spesialist som kan lede SoMe arbeidet på tvers av alle merkevarene.

Arbeidssted: Kolbotn – Rosenholm Campus
Kontakt: 
jorn@expertreiser.no  

Åpen søknad

Har du et spennende forslag på produktideer, kunder, salg, portefølje eller samarbeid du kan tilby så tar vi gjerne en prat. 

Kontakt:
Kim Balslev - k
im@expertreiser.no 
eller
June Lundeby -
june@expertreiser.no 

Expert Reiser kan tilby en spennende arbeidsplass hvor du får:
 • Jobbe med spennende kunder og interessante oppdrag
 • I et bransjeledende, internasjonalt og tverrfaglig arbeidsmiljø med høye ambisjoner
 • Jobbe med de beste underleverandører for å skape de aller beste reiseopplevelser for våre kunder
 • Stor grad av selvstendighet og vide kreative rammer
 • Gode betingelser og høy grad av frihet
 • Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd og kunne yte maksimalt

Vi ser frem til søknaden din og ønsket om å jobbe i krevende og givende team med klare mål og planer. Felles måloppnåelse belønnes.