Maxpulse for alle

... men mest av alt "smilepuls".

Bli kjent med oss

Minnerike opplevelser - sammen!

Maxpulse tilbyr sports- og aktivitetsturer til de som ønsker en aktiv reise. Vi jobber for å skape minnerike opplevelser på ski, sykkel eller fra tribuneplass – til spennende destinasjoner i både inn- og utland. Vi arrangerer påmeldingsturer og lager skreddersydde pakker for grupper og næringsliv. Alt fra sykkeltur på Mallorca og i Alpene, til skiturer både i Norge og ute i verden. Gode historier skapes best sammen med andre.

Sånn kan du ha det på tur!

Marcialonga

Kunne du tenkt deg å ta turen til Marcialonga, men er usikker på hva du går til? 

HubSpot Video

 

Noen av våre trofaste kunder

Vi har brukt Maxpulse ved to anledninger i forbindelse med langløpsturer til Marcialonga. Pakkeløsningene Maxpulse tilbyr er uten tvil markedets beste og mest konkurransedyktige. MaxPulse, Anne og teamet rundt er fleksible, løsningsorienterte og har til enhver tid kundens ønsker og behov som sin første prioritet når man er på tur og deres evne til å imøtekomme de mange krav som oppstår når en «flokk skiløpere med store ambisjoner» kan enkelt beskrives som «helt enestående». Vi kan på det varmeste anbefale alle å bruke MaxPulse når man nå skal bestille neste års tur til Marcialonga eller andre langløpsrenn!

Anders Bergland

 

Som sjef for et større langrennsteam er jeg svært opptatt av å ha en trygg reiseplan med god logistikk. Enda viktigere er å reise med hyggelige mennesker. Maxpulse har begge deler, og derfor er jeg svært glad for å reise sammen med Maxpulse rundt om i Europa. 

Vetle Thyli

 

Å reise med Maxpulse er en trygghet. Du kan møte opp på Gardemoen og du slipper å tenke før du er tilbake. Alt er ordnet med tanke på transport til og fra flyplasser, overnatting og billetter til arrangemneter du skal på. Til og med det meste av maten er på plass!. Samtidig har du med deg en erfaren og hyggelig reiseleder som hjelper deg med det meste og står på for at reisen skal bli best mulig.

Bent Ola  Dambråten

 

 

reisegarantifondet logo

 

Expert Reiser AS avdeling Maxpulse er medlem av Reisegarantifondet. Alle som arrangerer pakkereiser er pålagt å stille en bankgaranti til dem. 

Dersom reisen blir avlyst som følge av konkurs kan du kreve refusjon fra Reisegarantifondet.

Dette er en trygget for deg som kunde.