Maxpulse for alle

... men mest av alt "smilepuls".

Bli kjent med oss

Minnerike opplevelser - sammen


Maxpulse tilbyr sports- og aktivitetsturer til de som ønsker en aktiv reise. Vi jobber for å skape minnerike opplevelser på ski, sykkel eller fra tribuneplass – til spennende destinasjoner i både inn- og utland. Vi arrangerer påmeldingsturer og lager skreddersydde pakker for grupper og næringsliv. Alt fra sykkeltur på Mallorca og i Alpene, til skiturer både i Norge og ute i verden. Gode historier skapes best sammen med andre.

Se vårt tilbud av turer

Ski

Marcialonga Artic Skirace 2021

For aller første gang arrangeres den arktiske versjonen av Marcialonga, slik at skiløpere kan få gå Marcialonga også i 2021 - men på norsk snø.

Les mer her
Pris fra

Kr 7.950,-

Sulitjelma, Fauske 29. januar - 1. februar 2021
Ski

Skarverennet 2021

Skarverennet er en gammel turklassiker i positiv forstand. Hvert år samles det mer enn 12.000 deltakere til den fantastiske turen gjennom...

Les mer her
Pris fra

Kr 4.230,-

Finse, Norge 16. - 18. april 2021
Sykkel

Tour de France 2021

Årets Maxpulse-tur starter i de vakre fjellene i Pyrenéene og avsluttes på Champs Élysées i Paris.

Les mer
Pris fra

Kommer

Frankrike 13-19. juli 2021
Aktiv

Aktivitetscamp på Smøla

Bli med på vår venners venner tur til Smøla. Du er velkommen til å bli med på denne uformelle aktive turen. Har du reist med oss før er du en av våre venner:-) Sjekk videre hva vi tenker å oppleve.

Les mer
Pris fra

4 950,-

Smøla, Norge Flere avreise datoer
Publikum

Skiskytter-VM i Pokljuka

VM i skiskyting er en folkefest. Spenningen på standplass er virkelig til å ta og føle på. Når skiskytterne kommer, hvem har dagen og skyter prikkfritt? Her kan alt forandres i løpet av sekunder.

Pris fra

AVLYST

Pokljuka, Slovenia 11. - 21. februar 2021
Publikum

Ski-VM Oberstdorf

Gjentar historien om Seefeld seg i Oberstdorf? Det gjenstår å se. Vi inviterer deg med til Tyskland for sjansen til å oppleve enda et stort ski-eventyr!

Les mer
Pris fra

8 350,-

Oberstdorf, Tyskland 23. februar - 07. mars 2021
Ski

Vasaloppet

Rennet blir fort fulltegnet, men Maxpulse har startnummer til rennet, og pakke med buss og innkvartering. At Vasaloppet er en del av den svenske folkesjelen er det ingen tvil om. Starten og folkelivet langs løypa er verdenskjent.

Les mer

fra 6 550,-

Stöten/Sälen, Sverige 05. - 07. mars 2021

Opplev Oslo
26. juni 2021

Opplev Oslo en artig mosjonskonkurranse for alle. På fem timer må laget bestående av to personer løse så mange utfordringer de klarer på gjemte poster i hovedstaden - tast inn koden og finn neste post.

Les mer
Pris fra

NOK 625,-
per person

Oslo 26. juni 2021
Sykkel

Frøy's sykkeldrøm

Dette er sykkelturen alle drømmer om. Sykkelklubben Frøy ønsker også alle andre syklister velkommen med på turen. Turen passer alle tursyklister. Distansene og klatringene klarer du bare du bruker den tiden du trenger. Ikke noe stress. Dette er en opplevelsestur og ingen treningscamp.

Les mer
Pris fra

NOK 9 950,-

Norge 18-22. august 2021
Sykkel

Cykelvasan

Dette er svenskenes svar på Birkebeinerrittet! Løypa går over 94 km i lettkupert terreng med start i Sälen og målgang i Mora. En morsom og variert løype hvor du kan holde stor fart.

Les mer
Pris fra

Kommer

Lindvallen, Sverige 13. - 15. august 2021
Maraton

Berlin Maraton 2021

Vi oppdaterer med ny informasjon så fort vi får vite mer fra våre leverandører. forventet lanseringstid vil være i 2021.

Kommer i 2021

Under arbeid

Berlin, Tyskland September 2021
Ski

Marcialonga 2021

De idylliske landsbyene ligger som perler på en snor i de italienske Dolomittene. Lokalbefolkningen står langs løypa med bjeller, godt humør og oppmuntrende heiarop til alle som passerer. Forza, forza!

Pris fra

10 995,-

Val de Fiemme, Italia Kommer
Maraton

København halvmaraton

Blir du med å løpe verdens raskeste halvmaraton? Nå kan du det! I 2021 reiser Maxpulse til København. Vi fikser turen og opplegget. Du fikser formen.

Pris fra

Kommer

København, Danmark September 2021
Ski

Kaiser Maximillian Lauf

Seefeld er en vakker og snørik alpelandsby som lever opp til nesten enhver klisje du måtte ha om Alpene: fantastisk natur, ren luft, hyggelige vertshus og hvitkledde topper. Seefeld var vertskap for et vellykket ski-VM i 2019 og nå har du muligheten til å teste den samme løypa!

Priser fra

Kommer

Seefeld, Østerrike Januar 2022
Ski

Cortina-Dobbiaco

Løypeprofilen er forholdsvis lett, traseen går i et gammelt tog-spor mellom høye fjell, gjennom tunneler og over broer. Dette rennet passer for alle enten de er mosjonister eller konkurranseløper.

Pris fra

Kommer

Cortina, Italia Februar 2022

Noen av våre referanser

Se hvem som er fornøyde med våre Maxpulse-opplegg!