Maxpulse for alle

... men mest av alt "smilepuls".

Bli kjent med oss

Minnerike opplevelser - sammen


Maxpulse tilbyr sports- og aktivitetsturer til de som ønsker en aktiv reise. Vi jobber for å skape minnerike opplevelser på ski, sykkel eller fra tribuneplass – til spennende destinasjoner i både inn- og utland. Vi arrangerer påmeldingsturer og lager skreddersydde pakker for grupper og næringsliv. Alt fra sykkeltur på Mallorca og i Alpene, til skiturer både i Norge og ute i verden. Gode historier skapes best sammen med andre.

Se vårt tilbud av turer

Opplev Oslo

Opplev Oslo en mosjonskonkurranse for alle. På fem timer må laget a to personer løse så mange utfordringer de klarer på gjemte poster i hovedstaden - Tast inn koden og finn neste post.

Les mer
Pris fra

950,-

Oslo 26. september 2020
Sykkel

Frøy's sykkeldrøm

Dette er sykkelturen alle drømmer om. Turen passer alle medlemmer. Alle klarer distansene og klatringene – alle bruker den tiden de trenger.

Les mer
Pris fra

7 950

Norge 26. - 30. august 2020
Aktiv

Aktivitetscamp på Smøla

Bli med på en innholdsrik aktivitetscamp på Smøla som inkluderer valgfrie aktiviteter hver dag. Du kan velge mellom aktiviteter som bringer deg tett på naturen..

Les mer
Pris fra

10 950

Smøla, Norge Flere avreise datoer

Bli med Jørn & Co på sykkeltur

Dette er sykkelturen flere drømmer om og turen passer for alle. Alle som er i grei form klarer distansene og klatringene – og bruker den tiden som trengs. Opplev Trollstigen, Ørneveien, Dalsnibba, Juvasshytta fra sykkelsetet.

Les mer
Pris fra

8.950,-

Åndalsnes til Lom 9. - 23. august 2020
Ski

Coop til Marcialonga 2021

Som stolt sponsor av det populære skirennet Marcialonga ønsker vi i Coop å tilby våre medlemmer en fantastisk mulighet til å bli med på neste års renn.

Les mer
Pris fra

15 500,-

Val de Fiemme, Italia 28. januar - 1. februar 2021
Publikum

Ski-VM Oberstdorf

Gjentar historien om Seefeld seg i Oberstdorf? Det gjenstår å se. Vi inviterer deg med til Tyskland for sjansen til å oppleve enda et stort ski-eventyr!

Les mer
Pris fra

8 350,-

Oberstdorf, Tyskland 23. februar - 07. mars 2021
Ski

Marcialonga 2021

De idylliske landsbyene ligger som perler på en snor i de italienske Dolomittene. Lokalbefolkningen står langs løypa med bjeller, godt humør og oppmuntrende heiarop til alle som passerer. Forza, forza!

Les mer
Pris fra

10 995,-

Val de Fiemme, Italia 28. januar - 1. februar 2021
Sykkel

Bli med på Styrkeprøven med "Team Maxpulse"

Har du lyst til å sykle Styrkeprøven med et lag på ditt nivå? Vi har troen på å heie hverandre frem, at vi blir best sammen og at gode opplevelser på veien er like viktig. Derfor har vi opprettet "Team Maxpulse".

Les mer
Pris fra

2 990,-

Oppkjøring frem mot sesongen 2020
Sykkel

Cykelvasan

Dette er svenskenes svar på Birkebeinerrittet! Løypa går over 94 km i lettkupert terreng med start i Sälen og målgang i Mora. En morsom og variert løype hvor du kan holde stor fart.

Les mer
Pris fra

3.590,-

Lindvallen, Sverige 14. - 16. august 2020
Publikum

Skiskytter-VM i Pokljuka

VM i skiskyting er en folkefest. Spenningen på standplass er virkelig til å ta og føle på. Når skiskytterne kommer, hvem har dagen og skyter prikkfritt? Her kan alt forandres i løpet av sekunder.

Pris fra

Kommer

Pokljuka, Slovenia 11. - 21. februar 2021
Ski

Skisamling med Team Maxpulse/Kaffebryggeriet

Bli med våre flott utøvere og deres støtteapparat til en innholdsrik helg på Beitostølen. Teamet gleder seg til å lære deg mer om teknikk og om det utstyret de selv bruker. Samlingen er nyttig både for deg som vil få mer ut av skiturene dine og for deg som vil prestere bedre i vinterens skirenn.

Les mer
Pris fra

3 495,-

Beitostølen, Norge 20.-.22. november 2020
Ski

Vasaloppet

Rennet blir fort fulltegnet, men Maxpulse har startnummer til rennet, og pakke med buss og innkvartering. At Vasaloppet er en del av den svenske folkesjelen er det ingen tvil om. Starten og folkelivet langs løypa er verdenskjent.

Les mer

fra 6 550,-

Stöten/Sälen, Sverige 05. - 07. mars 2021
Ski

Svalbard skimaraton

Dette er en fantastisk skitur med påskestemning og midnattssol! Skirennet går av stabelen i april omringet av spektakulære omgivelser på 78 grader nord i arktisk villmark. Dette er verdens nordligste skimaraton.

Ler mer
Fullbooket

Venteliste

Svalbard, Norge 23. - 27. april 2020
Ski

Cortina-Dobbiaco

Løypeprofilen er forholdsvis lett, traseen går i et gammelt tog-spor mellom høye fjell, gjennom tunneler og over broer. Dette rennet passer for alle enten de er mosjonister eller konkurranseløper.

Les mer
Pris fra

Under arbeid

Cortina, Italia 21.- 25. januar 2021
Ski

Engadin skimaraton

Bli med til Sveits og skimaraton i Engadin. Rennet hadde 50 års jubileum i 2018 og er en del av Worldloppet. Rennet går gjennom flere små landsbyer og her tas man i mot som en helt - det er skikkelig stemning og heiarop underveis.

Les mer
Fullbooket

Venteliste

Engadin, Sveits 05. - 09. mars 2020
Ski

Kaiser Maximillian Lauf

Seefeld er en vakker og snørik alpelandsby som lever opp til nesten enhver klisje du måtte ha om Alpene: fantastisk natur, ren luft, hyggelige vertshus og hvitkledde topper. Seefeld var vertskap for et vellykket ski-VM i 2019 og nå har du muligheten til å teste den samme løypa!

Les mer
Pris fra

Kommer

Seefeld, Østerrike Januar 2021
Ski

Birkebeinerrennet

Rennet går av stabelen lørdag 17. mars fra Rena til Lillehammer.Starten går fra Tingstadjordet på Rena og målgang er på Birkebeinerstadion, Lillehammer.Løypa er 54 km og går i klassisk stil over fjellet.

Les mer
Pris fra

5 795,-

Lillehammer, Norge 20. - 22. mars 2020
Fullbooket

Venteliste

Berlin, Tyskland 25. - 28. september 2020
Maraton

København halvmaraton

Blir du med å løpe verdens raskeste halvmaraton? Nå kan du det! 13.september 2020 reiser Maxpulse til København. Vi fikser turen og opplegget. Du fikser formen.

Ler mer
Pris fra

7 150,-

København, Danmark 11. - 14. september 2020
Trening

Med Christine Thune på tur til Costa Blanca

Vi møter våren 30. april - 4. mai blant klipper, strender og koselige kystbyer i Costa Brava. Dette er tur nr. 6 i regi av TRENINGSVERKSTEDET.

Les mer
Fullbooket

Venteliste

Calella de Palafrugell, Costa Brava, Spania 30. April - 4. mai 2020

Treningsreise

Spennende treningsreiser

Se mer her

Noen av våre referanser

Se hvem som er fornøyde med våre Maxpulse-opplegg!