Bli med Coop til Marcialonga

Book din tur

MARCIALONGA 2022

Som stolt sponsor av det populære skirennet Marcialonga ønsker vi i Coop å tilby våre medlemmer en fantastisk mulighet til å bli med på neste års renn. 

Marcialonga går fra Moena til Cavalese, gjennom sjarmerende landsbyer og ikke minst VM-stadion i Val di Fiemme. Rennet passer like godt til eliteutøveren som til mosjonisten og det er to distanser å velge mellom, 70 km eller 45 km. Her blir det ordentlig folkestemning med tilskuere som heier deg frem med bjeller og godt humør. Forza, forza! 

Det skal alltid lønne seg å være Coop medlem, så inkludert i reisen med oss vil du også få:

 • Startnummer 
 • Team Coop konkurransedress
 • Team Coop lue
 • Tips og råd fra Team Skinstad

Torsdag 27. januar avreise fra Oslo, Gardermoen  - ca. 11.00 - med ankomst ca. 13.50 i Verona. 

Mandag 31. januar avreise fra Verona  - ca. 15.00 - med ankomst ca. 17.50 i Oslo. 

De som ønsker å bestille tilslutningbilletter fra andre byer anbefales å ha minimum 2,5 - 3 timer i Oslo. Bagasjen kan ikke sjekkes inn gjennomgående. Ski og bagasje må hentes ut og sjekkes inn på nytt i Oslo. Forsinkelser kan forekomme, Verona er en liten flyplass og det er mange charterfly til og fra disse dagene.

 

 1. Dag 1
  Torsdag 28. januar

  Avreise Oslo Gardermoen

 2. Dag 2
  Fredag 29. januar

  Pazzo Lavaze 

 3. Dag 3
  Lørdag 30. janunar

  Utflukt til VM Stadion

 4. Dag 4
  Søndag 31. januar

  Marcialonga rennet går av stabelen

  Festmiddag på kvelden

 5. Dag 5
  Mandag 1. februar

  Hjemreise 

Fredag 28. januar samler vi troppene og reiser på tur for å teste skiene. 

Vi drar til PAZZO LAVAZE
Dere blir hentet på hotellet og kjørt opp til Passo Lavazè som ligger på 1850 moh. Reisetid ca. 20 minutter fra Cavalese. Her er det et flott langrennsanlegg vi kan bruke - det koster ca.
€ 7,50 pr. person og beløpet går uavkortet til den lokale skiklubben til vedlikehold av anlegget og prepping av skispor (dette må betales kontant).

Maxpulse serverer nystekte vafler og varm solbærtoddy etter endt økt.

Vi ber alle om sørge for å ha nødvendig avbestillingsforsikring ved bestilling av reisen. Sjekk med ditt forsikringsselskap.

Reisen er bindende ved innbetaling av depositum.

Avbestilling skal skje skriftlig til post@maxpulse.no.


Ved avbestilling gjelder følgende gebyrer:

Inntil 60 dager før avreise: kr 4000,- pr. person
• Fra 59 dager og fram til avreise: Ingen refusjon.

Avbestilling/kansellering ved ekstraordinære omstendigheter
Maxpulse følger Utenriksdepartementets reiseråd. Dersom vi må kanseller turen grunnet reiserestriksjoner, refunderer vi reisens pris.

Maxpulse er medlem av Reisegarantifondet. 

Det som er viktig er at du selv følger med på de reiseråd og innreiserestriksjoner som til en hver tid gjelder for de ulike landene.I tillegg endres norske reiseråd fortløpende. Du er selv ansvarlig for å overholde de regler som innføres.

Pass også på at du sjekker din reiseforsikring, da flere land har strengere krav til hva den dekker ved innreise.


MARCIALONGA

Enten du skal gå 70 km eller 45 km vil starten gå fra byen Moena. Vi kjører deltakerne til rennstart i egne busser, disse blir stående på parkeringsplassen til starten går.

Arrangørene av Marcialonga sørger for transport av tøyposene fra start til målområdet i Predazzo (45 km)/Cavalese (70 km). Her finnes det dusj, skiftemuligheter og spisesteder hvor dere kan fylle opp lagrene med pizza eller pasta etter en lang økt.

Marcialongarennet går gjennom små landsbyer og tettsteder i Val di Fassa og Val di Fiemme. Her står publikum og heier like mye på mosjonistene som på eliten.

Du kan velge mellom to distanser, den lange løypa på 70 km eller den korte på 45 km. De som går den korte distansen har målgang i Predazzo. Den lange distansen avsluttes med tre bratte kilometer fra dalen og opp til målbyen Cavalese. Maxpulse står i bunnen av denne bakken med egen drikke- og smørestasjon for å gi deg festesmøring, drikke og  motivasjonen til den siste bakken opp til mål.

HOTEL OG LEILIGHETER TRUNKA LUNKA 3*

Hotellet består av vanlige rom og noen få leiligheter. Hotellet ligger perfekt til, rett ved målgang i Cavalese. For å bestille denne pakken må du være medlem i Coop.

Vår pakke

Vi har satt sammen en pakke til våre medlemmer hvor vi har inkludert en hel rekke fordeler. Blant annet er startnummer inkludert i prisen i tillegg til konkurransedress og lue, samt smøretjenester.  Team Skinstad og Øystein Pettersen er med oss og sørger for god stemning.  De vil gi tips til deltakerne og dele av sine erfaringer, og med det bidra til at dere får en best mulig opplevelse før, under og etter Marcialonga.

Her kan du være med enten du reiser alene eller sammen med noen, og det er et tilbud hvor vi vil gi litt tilbake til våre medlemmer. Det er begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute! Vi i Coop gleder oss til å ha deg med på tur 😄 Påmeldingsfrist 1. desember 2021.

Smøretjenester:
Vi har med et smøreteam fra Oslo Sportslager som tilbyr forskjellige smøre- og festepakker. Prisen på disse vil komme på et senere tidspunkt.