Bli med Coop til Marcialonga

Book din tur

MARCIALONGA 2021

Som stolt sponsor av det populære skirennet Marcialonga ønsker vi i Coop å tilby våre medlemmer en fantastisk mulighet til å bli med på neste års renn. 

Marcialonga går fra Moena til Cavalese, gjennom sjarmerende landsbyer og ikke minst VM-stadion i Val di Fiemme. Rennet passer like godt til eliteutøveren som til mosjonisten og det er to distanser å velge mellom, 70 km eller 45 km. Her blir det ordentlig folkestemning med tilskuere som heier deg frem med bjeller og godt humør. Forza, forza! 

Det skal alltid lønne seg å være Coop medlem, så inkludert i reisen med oss vil du også få:

 • Startnummer 
 • Team Coop konkurransedress
 • Team Coop lue

Torsdag 28. januar avreise fra Oslo, Gardermoen  - ca. 11.00 - med ankomst ca. 13.50 i Verona. 

Mandag 1. februar avreise fra Verona  - ca. 15.00 - med ankomst ca. 17.50 i Oslo. 

De som ønsker å bestille tilslutningbilletter fra andre byer anbefales å ha minimum 2,5 - 3 timer i Oslo. Bagasjen kan ikke sjekkes inn gjennomgående. Ski og bagasje må hentes ut og sjekkes inn på nytt i Oslo. Forsinkelser kan forekomme, Verona er en liten flyplass og det er mange charterfly til og fra disse dagene.

 1. Dag 1
  Torsdag 28. januar

  Avreise Oslo Gardermoen

 2. Dag 2
  Fredag 29. januar

  Pazzo Lavaze 

 3. Dag 3
  Lørdag 30. janunar

  Utflukt til VM Stadion

 4. Dag 4
  Søndag 31. januar

  Marcialonga rennet

  Festmiddag på kvelden

 5. Dag 5
  Mandag 1. februar

  Hjemreise 

Fredag 24. januar samler vi troppene og reiser på tur for å teste skiene. 

Vi drar til PAZZO LAVAZE
Dere blir hentet på hotellet og kjørt opp til Passo Lavazè som ligger på 1850 m.o.h. Reisetid ca 20 minutter fra Cavalese. Her er det et flott langrennsanlegg vi kan bruke - det koster € 7,50 per person og beløpet går uavkortet til den lokale skiklubben til vedlikehold av anlegget og prepping av skispor. Maxpulse serverer nystekte vafler og varm solbærtoddy etter endt økt.


MARCIALONGA

Enten du skal gå 70 km eller 45 km vil starten gå fra byen Moena. Her kjører vi alle som er med på turen til rennstart i egne busser som blir stående på parkeringsplassen til starten går.

Arrangørene av Marcialonga sørger for transport av tøyposene fra start til målområdet i Predazzo (45 km)/Cavalese (70 km). Her finnes det dusj, skiftemuligheter og spisesteder hvor dere kan fylle opp lagrene med pizza eller pasta etter en lang økt.

Marcialongarennet går gjennom små landsbyer og tettsteder i Val di Fassa og Val di Fiemme hvor publikum står og heier like mye på mosjonistene som på eliten.

Du kan velge mellom to distanser, den lange løypa på 70 km eller den korte på 45 km. De som går den korte distansen har målgang i Predazzo. Den lange distansen avsluttes med tre bratte kilometer fra dalen og opp til målbyen Cavalese. Maxpulse står i bunnen av denne bakken med egen drikke- og smørestasjon for å gi deg den siste lille motivasjonen før mål.

HOTEL OG LEILIGHETER TRUNKA LUNKA 3*

Hotellet består av vanlige rom og leiligheter. Ligger rett ved målgang i Cavalese. For å bestille dette hotellet, må du være medlem i Coop.

Vår pakke

Vi har satt sammen en totalpakke til våre medlemmer hvor vi har inkludert en hel rekke fordeler. Blant annet er startnummer inkludert i prisen i tillegg til konkurransedress og lue, smøretjenester fra Oslo Sportslager.

Her kan du være med enten du reiser alene eller sammen med noen, og det er et tilbud hvor vi vil gi litt tilbake til våre medlemmer. Det er begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute! Vi i COOP gleder oss til å ha deg med på tur 😄

* Fluorfri  (CH spray sprayes på. Festesonen rubbes og grunnvoks varmes inn.  På felleski impregneres fellen) og Festesmøring er inkludert i pakkeprisen. Prepp utover dette bestilles og betales av den enkelte.