Håndball-EM 2020

Bli med til finalehelgen i Stockholm 

Håndball-EM Herrer 2020

I januar 2020 er det klart for det 14. Europamesterskapet i håndball for menn. Arrangementet deles for første gang på tre land; Norge, Sverige og Østerrike. Vi vil være på plass selve finalehelgen i Stockholm, hvor ønsket er å vinne vårt første EM-gull noensinne på herresiden. Etter en imponerende 2. plass i VM-2019, har våre gutter aldri vært bedre. Dette blir nervepirrende, og ikke minst utrolig gøy.

Bli med og opplev spenningen, OG stemningen som er helt enestående fra tribuneplass!

UTREISE FREDAG 24. JANUAR:

DY812 11:50-13:00 Oslo-Stockholm 

eller

SK868 12:45-13:45 Oslo-Stockholm


HJEMREISE MANDAG 27. JANUAR:

DY805 kl 09:10-10:20 Stockholm-Oslo  

eller

SK849 kl 11:00-12:00 Stockholm-Oslo 

I Stockholm kan du velge mellom to hoteller: 

Clarion Hotel Sign som er et flott firestjerners hotell inkludert frokostbuffet, og Comfort hotel Xpress som er et rimeligere trestjerners hotell.

Begge hotellene har en fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Stockholm, med gangavstand til restauranter, shopping og severdigheter. Det tar ca 20 min. med T-banen til Tele2 Arena hvor kampene spilles, eventuelt kan dere kan ta bena fatt og gå 1 times tid mens dere gjør dere kjent med byen.

Les mer om hotellene lengre ned på siden.

Hoteller i Stockholm

Overnatting

Comfort hotel
Comfort Hotel Xpress 3*

Comfort Hotel Xpress Central ligger sentralt i Stockholm, med direkte tilgang til sentralstasjonen. Kommer du med bil er det mulig å parkere i parkeringshuset vegg i vegg med hotellet. Det er ingen frokostbuffet inkludert i prisen, men i lobbyen finnes det et lite utvalg av havregrøt, baguetter, smoothie og juice. VIKTIG: hotellet tar ikke i mot kontanter.

clarion
Clarion Hotel Sign 4*

På Clarion Hotel Sign gjør du mer enn å bare sove. Her spiser du godt, og kan slappe av i spa-avdelingen mellom shoppingrunder og håndballkamper. Du finner hotellet noen få minutter fra Stockholms sentralstasjon, t-bane, tog, busser og Arlanda Express.