Bli med oss på en flott skisamling på Beitostølen 

Et helt skiteam står klare til din disposisjon!

Meld deg på her

Skisamling med Team Kaffebryggeriet/Maxpulse på Beitostølen

Bli med våre flotte utøvere og deres støtteapparat til en innholdsrik helg på Beitostølen. Teamet gleder seg til å lære deg mer om teknikk og det utstyret de selv bruker på trening og i konkurranse. Samlingen er nyttig både for deg som vil få mer ut av skiturene dine og for deg som vil prestere bedre i vinterens skirenn.


Teamet til Kaffebryggeriet har syv herreutøvere og en kvinnelig utøver med i Ski Classics i 2020.  I samarbeid med Maxpulse er de klare for å  gi deg et skreddersydd treningsprogram. Du vil få teknikktrening med erfarne og gode instruktører. I tillegg er de største utstyrsleverandørene tilstede for at du skal få teste det nye utstyret som er tilgjengelig på markedet. 

SWIX vil også holde et smørekurs i Beitohallen. 

Vi tar forbehold om nok påmeldinger for gjennomføring av arrangementet.

 

 

 1. Dag 1
  Fredag 20. november 2020

  18.30 - Ankomst til felles middag og info.

 2. Dag 2
  Lørdag 21. november 2020

  09.00 - Samling ute med skiutstyr
                 Langtur og teknikktrening
  12.30 - Lunsj på hotellet
  14.00 - Samling ute med skiutstyr
                Demo fra utstyrsleverandører som Fischer, Swix, Lill-sport, etc. 
  17.00 - Samling i møterommet for faglig gjennomgang
  18.30 - Felles middag

 3. Dag 3
  Søndag 22. november 2020

  09:00 - Samling ute med skiutstyr. Langtur og teknikktrening.

  13:30 - Lunsj og avslutning 

 

TEAMET
Vetle Thyli er leder for teamet, og har gjort en iherdig innsats de tre siste årene for å komme dit laget er idag. Teamet har blitt stort og knallsterkt. Sammen med Vetle er det med kjente navn som Magnus Vesterheim, Stian Berg, Morten Eide Pedersen, Øystein Pettersen, Nils Ingar Aadne, Paul Håvard Østby og Martine Ek Hagen. 

 

last ned

Årets sponsorer

Vårt hotell

Radisson Blu, Beitostølen

Beitostølen, Radisson Blu
Hotellet

Radisson Blu, Beitostølen ligger ved inngangen til Jotunheimen, bare noen skritt fra førsteklasses alpinbakker. Feriestedet er også et ideelt utgangspunkt for andre friluftsaktiviteter som langrenn.

Beitostølen, rom
Rommene

De 124 rommene og suitene på dette overnattingsstedet på Beitostølen gir utsikt over majestetiske Jotunheimen og har fasiliteter som gratis og raskt trådløst Internett og satellitt-TV. Alle rommene er røykfrie og inkluderer gratis inngang til frokostbufféen vår.

Spa og velvære
Spa og velvære

La kropp og sinn slappe av med en opplevelse, som garantert vil kvikke deg opp og gi deg ny energi. Start dagen med en sunn frokost og besøk spa- og velværesenteret for litt avslapping.