Med Christine Thune på tur til Costa Blanca

Vi møter våren 30. april - 4. mai blant klipper, strender og koselige kystbyer i Costa Brava.

Dette er tur nr. 6 i regi av TRENINGSVERKSTEDET.

Når høstmørket har senket seg her er det kanskje på tide å melde seg på våren i Spania? Bli med til kystperler som Calella de Palafrugell og Tamariu og gå kyststien Cami de Ronda fra hotellet til  byen Tamariu for å spise lunsj.

Vi bor på hyggelige hotell Sant Roc i Calella de Palafrugell 3*. 

I løpet av oppholdet skal vi trene, hygge, oppleve, kanskje gå flere turer, spise god mat og smake på alt det gode Spania har å by på.  

Programmet er under arbeid.

Calella de Palafrugell regnes som en av de vakreste landsbyene på Costa Brava, med sine hvite hus, sine labyrinter av brosteinsbelagte gater, trebåtene i havnen, de magiske små buktene… Alle disse detaljene gjør Calella til et perfekt sted for et uforglemmelig opphold. 

Palafrugell er den største byen i regionen med ca 23000 innbyggere, den ligger ca. 10 minutter fra der vi bor. Byen har et historisk sentrum, det finnes flere museer, butikker og hyggelige små serveringssteder som er verdt et besøk. 

Treningen tilrettelegges slik at alle får utbytte uansett form .  Christine Thune har vært en kløpper til å finne morsomme steder hvor treningen gjennomføres, det kan være på stranden, i en park, i trapper eller i en lekepark for barn. 

Hva med morgentrening på stranden etterfulgt av et bad - bedre blir det ikke!

 

For påmelding send E-post til Anne@maxpulse.no

NB - PÅMELDINGSFRIST - Fullbooket