Midnattsolrittets sykkelcamp på Mallorca

Bli med vår kjentmann Trond Vegard Seivåg på tur!

Meld deg på her

Sykkelcamp på Mallorca

Jeg, Trond Vegard Seivåg tar sammen med en eminent gjeng av guider deg med til denne fantastisk flotte sykkeløya! Faktisk for fjerde gang! Vi skal sykle og kose oss i godt selskap. Jeg har selv vært på Mallorca over ti ganger og hver høst blir lengselen like stor. Miljøet, stemningen, turene, sola og varmen og kanskje det aller viktigste: det sosiale før og etter turene.

Det er noe helt spesielt å dra på en slik tur. Som han synger: Du må ha vært der for å forstå! I år kan du velge mellom 8 og 10 dager. Og ja: Alle kan være med! I Midnattsolrittets ånd skal det være plass til alle. Vi deler oss inn i flere grupper etter nivå og lyst. Alt fra 3 til 15 mil! Underveis stopper vi i små byer for en kopp kaffe, eller litt å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for dem som vil, eller et glass vin i solnedgangen.. Og i år er det en skikkelig rosin i pølsa: Mallorca 312!!!

Sykkelhåndtering, kosthold og trening er viktige faktorer for å bli en bedre syklist. Vi holder effektive og interessante teoriøkter i løpet av uka:

  • Stell og mekking av sykkel
  • Hvordan velge riktig sykkel og utstyr
  • Hvordan sykle mest mulig effektivt
  • Hvordan bygge opp treningen utover i sesongen
  • Hvordan bedre kostholdet ditt 

    Vi vil også tilby basistrening hvor fokuset ligger på mage, rygg, tøyning og restituering.

Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp ut i fra gjennomsnittshastighet og terreng. Du velger det nivået du mener passer for deg, og det er ikke noe problem å velge mellom de forskjellige gruppene fra dag til dag.

Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.
Fjellene i vest er noe helt for seg selv. Her finner du bakken Sa Callobra som er høydepunktet på turen.  Sykler du ned først, er det bare å forberede seg på den 11 km lange oppturen! De eksotiske stedene Deià, Port de Soller og Valldemossa er vakre småbyer der internasjonale kjendiser eier flotte ferieboliger.

Sist men ikke minst byr Mallorca på lange sletter hvor du suser avgårde på sykkel blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert!

På denne turen kan du velge mellom to returdatoer: 

Første hjemreise vil være 24. april, og den totale pakken vil komme på 14.950,- per person.

Andre hjemreise vil være den 26. april, hvor du også vil få muligheten til å delta på rittet Mallorca rundt, og prisen er 16.950,- per person.

MALLORCA - SYKLINGENS MEKKA UTENFOR SESONGEN
Mallorca er øya som har alt en syklist ønsker. Rolig, duvende landskap, lange bakker, fine kafeér, god mat og ikke minst spektakulære sykkelforhold. Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Mallorkinerne vet å sette pris på syklister og viser hensyn til både små og store grupper. Vi bor midt i sykkelparadiset Alcudia og småbyene ligger som perler på en snor, bare 20-30 km mellom hver by som gjør syklingen spennende!

Sykkelutleie
Gode landeveissykler, to forskjellige typer kan leies. Vi tar mål på forhånd og sørger for at sykkelen står klar ved ankomst hotellet.

Hotell

Hotel Playa Astoria 4*

Hotell_Playa_Astoria,_Mallorca,_Sykkecamp,_Sykkeltur,_sykkel,_Maxpulse,_fellesreise,_Treningscamp,_sykkel_på_mallorca
Hotel Playa Astoria 4*

Astoria Playa er et firestjerners hotell for voksne. Det har et moderne design, med alle nødvendige fasiliteter for å ha et hyggelig og komfortabelt opphold.

Dobbeltrom, Astoria, Hotel Astoria Playa, Playa de Muro, Mallorca, Sykkelcamp, Sykkel, Reise, Aktiv ferie, Hvordan komme i form
Hotell Astoria Playa 4*

Rommene er lyse og flotte, med ballkong på nesten alle rom. Fullt utstyrte rom med WiFi. På hotellet vil det også være 2 flotte utendørsbasseng, samt 3 boblebad.