Midnattsolrittets sykkelcamp på Mallorca 

Bli med vår kjentmann Trond Vegard Seivåg på tur!

Påmelding

Sykkelcamp på Mallorca

Jeg, Trond Vegard Seivåg tar sammen med en eminent gjeng av guider deg med til denne fantastisk flotte sykkeløya! Vi skal sykle og kose oss i godt selskap. Jeg har selv vært på Mallorca over ti ganger og hver høst blir lengselen like stor. Miljøet, stemningen, turene, sola og varmen og kanskje det aller viktigste: det sosiale før og etter turene.

Det er noe helt spesielt å dra på en slik tur. Som han synger: Du må ha vært der for å forstå! Og ja: Alle kan være med! I Midnattsolrittets ånd skal det være plass til alle. Vi deler oss inn i flere grupper etter nivå og lyst. Alt fra 3 til 15 mil per dag! Underveis stopper vi i små byer for en kopp kaffe, eller litt å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for dem som vil, eller et glass vin i solnedgangen..

For 2022 har Norwegian dessverre ikke noe ettermiddagsfly til Mallorca, ergo må vi ha en overnatting på Gardermoen ved avreise.

Flytidene er som følger:

27/4 Bodø-Oslo kl 19.45-21.15
28/4 Oslo-Palma kl 06.30-10.00

8/5 Palma-Oslo kl 10.45-14.20
8/5 Oslo-Bodø kl 15.30-17.00

 

Road Carbon, kr 1.750,-

https://www.wheelssport.net/en/bikes/road-carbon/

Road Carbon Disc, kr 2.300,-

https://www.wheelssport.net/en/bikes/road-carbon-disc/

Road Carbon Disc Di2, kr 2.900,-
(på forespørsel, Sebastian har 6 sykler av denne typen) 

https://www.wheelssport.net/en/bikes/road-carbon-disc-di2/

El-sykkel landevei, kr 2.550,-

https://www.wheelssport.net/en/bikes/e-road-bike/

El-Sport sykkel, kr 2.550,-

https://www.wheelssport.net/en/bikes/ECityRoadster/

El-Trekking sykkel, kr 2.550,-

https://www.wheelssport.net/en/shop/wheels-sport-shop-can-picafort/e-city-bike/

Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp ut i fra gjennomsnittshastighet og terreng. Du velger det nivået du mener passer for deg, og det er ikke noe problem å velge mellom de forskjellige gruppene fra dag til dag.

Lengs øst, lengst vest, høyest, brattest og så videre. Ja vi skal det også. Men det er så mye mer: Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.
Fjellene i vest er noe helt for seg selv. Her finner du bakken Sa Callobra som er høydepunktet på turen.  Sykler du ned først, er det bare å forberede seg på den 11 km lange oppturen! De eksotiske stedene Deià, Port de Soller og Valldemossa er vakre småbyer der internasjonale kjendiser eier flotte ferieboliger.

Sist men ikke minst byr Mallorca på lange sletter hvor du suser avgårde på sykkel blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert!

Sykkelhåndtering, kosthold og trening er viktige faktorer for å bli en bedre syklist. Vi holder effektive og interessante teoriøkter i løpet av uka:

  • Stell og mekking av sykkel
  • Hvordan velge riktig sykkel og utstyr
  • Hvordan sykle mest mulig effektivt
  • Hvordan bygge opp treningen utover i sesongen

    Vi vil også tilby basistrening hvor fokuset ligger på mage, rygg, tøyning og restituering.

MALLORCA - SYKLINGENS MEKKA UTENFOR SESONGEN
Mallorca er øya som har alt en syklist ønsker. Rolig, duvende landskap, lange bakker, fine kafeér, god mat og ikke minst spektakulære sykkelforhold. Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Mallorkinerne vet å sette pris på syklister og viser hensyn til både små og store grupper. Vi bor midt i sykkelparadiset Alcudia og småbyene ligger som perler på en snor, bare 20-30 km mellom hver by som gjør syklingen spennende!

Sykkelutleie
Gode landeveissykler, flere forskjellige typer kan leies fra vår gode samarbeidspartner Sebastian. El-sykkel er også tilgjengelig for de som ønsker det. Vi tar mål på forhånd og sørger for at sykkelen står klar ved utlevering.

Hotell
Bahia de Alcudia
Bahia de Alcudia Hotel & Spa

Bahia de Alcudia Hotel & Spa er et firestjerners hotell med flott beliggenhet 200 meter fra stranda og havnen. Det har et moderne design, med svømmebasseng ute og innendørs. Egen hage, restaurant og bar.

Rom Bahia de Alcudia
Bahia de Alcudia Hotel & Spa

Rommene er lyse og fine, med balkong eller terrasse på alle rom. Gratis WiFi. Dobbeltrommene har delvis havsutsikt.

Restaurant Bahia de Alcudia
Bahia de Alcudia Hotel & Spa

Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor både frokost og middag serveres. Til middag er drikke inkludert - mineralvann, øl og husets vin.