Velkommen til Maxpulse

Det er få ting i livet som gir mer energi enn når man har det gøy sammen og kjenner glede og samhold, dette er viktig!

Opplevelser for livet

Menneskene du møter underveis, og de du reiser sammen med, er en viktig faktor for å gi den gode opplevelsen som kan bidra til økt overskudd og motivasjon på treningsfronten – og ikke minst i hverdagen.

Aktive reiser skaper opplevelser, historier og vennskap! 

I Maxpulse tror vi at det å “gå den ekstra milen” for våre kunder bidrar til en bedre opplevelse. Du blir tatt vare på, du blir kjent med oss, og vi blir kjent med deg. Dette er noe av det vi synes er det hyggeligste med å ha med grupper på aktive turer. Derfor gjør vi det vi kan for at du skal sitte igjen med uforglemmelige opplevelser etter en tur med oss.

Maxpulse ble etablert i 1996 og er kjent som arrangør av skiturer til Marcialonga, Vasaloppet og andre renn i Worldloppet. I dag kan du reise med Maxpulse til sykkelturer, skiturer, ski-VM, skiskytter-VM, Tour de France og mange andre hyggelige turer.

Hva kan du forvente av oss?

SERVICE OG EIERSKAP I DIN REISE

Om det så er å stå og pumpe hjulet på sykkelen din når du har punktert opp fjellet på Mallorca, eller å holde deg oppreist når du trenger litt ekstra klister opp den siste bakken i Marcialonga, så hjelper vi deg.

KVALITETSSIKRING GJENNOM ERFARING 

Vi har testet turene og erfart at en god kombinasjon av aktivitet, opplevelser og samhold er viktig når vi er på tur. Vi sørger også for at kvaliteten på kost, losji og områdene vi ferdes i er god til en hver tid.

FAGPERSONER MED PÅ TUR 

For at du skal få mest mulig ut av turen, har vi med oss fagpersoner på tur. Enten det gjelder ski, sykkel eller løp vil du få gode råd til treningen, hjelp til utstyr, og ikke minst en aldri så liten “motivasjonsboost” .

"Uansett ferdigheter, uansett treningsmål, så kan du dra på tur med oss. Vi legger til rette for alle nivåer og vil at alle skal få utnytte sitt potensial."

Anne Løken, avdelingsleder maxpulse

Hils på Maxpulse-gjengen

De som brenner for en aktiv ferie.

anne, Maxpulse, aktivie reiser
Anne Løken
Ski, sportsgrupper og aktive firmaturer +47 23 19 44 11
Torunn Larsen, maxpulse, sykkelreiser, skireiser, skirenn, sykkelritt
Torunn Larsen
Sykkel og publikumsturer til EM samt VM +47 23 19 44 12
Morten w maxpulse
Morten Wisnes
Sykkel og nettbutikk +47 46 62 26 16
arne lokken maxpulse
Arne Løkken
Publikumsturer, EM og VM entusiast +47 90 82 49 94
Jørn
Jørn Balslev
CEM / Sales Director / Partner +47 23 19 44 00