Publikumsturer til EM og VM

Bli med å se forskjellige arrangementer fra tribunebenken. Vi har pakker som passer de fleste!

Kontakt oss

Publikumsreiser og Covid-19.

 
Meld deg på en tur allerede nå helt uten risiko. Hvis reisen ikke lar seg gjennomføre grunnet myndighetenes anbefalinger, er det full refusjon av innbetalt beløp.
oberhof
6.-9. januar 2022
World Cup Skiskyting - Oberhof

Rett etter nyttår braker det løs i Oberhof! Her blir det kjemping fra første stavtak, så bli med og heie på våre flotte utøvere. Dette blir et vorspiel til det som skal skje i 2023, da skal nemlig Oberhof være arrangør for VM i skiskyting.

Fotokredit Rupholdinger Tourismus GmbH 1
12.-17. januar 2022
World Cup Skiskyting - Ruhpolding

Er du glad i skiskyting, men har aldri vært med på tur før? Da er Ruhpolding det rette stedet å starte. Her er det et fantastisk folkeliv og atmosfære, som bør oppleves. Reis alene, eller ta med vennegjengen!

Anterselva, skiskytter, skiskytter vm, publikumstur, skirenn, maxpulse
19-24. januar 2022
World Cup Skiskyting - Anterselva

Bli med oss på skiskytternes folkefest i Italia! I flotte omgivelser skal vi kose oss med spennende konkurranser og deilig italiensk mat og drikke. Vi kan love en fantastisk god stemning på tribunen.

Håndball, EM, herrer, maxpulse
28.-31. januar 2022
Håndball EM - Herrer

Bli med til finalehelgen i Budapest og opplev spenningen og stemningen som er helt enestående fra tribuneplass! Går gutta våre helt til topps denne gang?

maxpulse_planica_skivm
23. februar - 05. mars 2023
Ski-VM i Planica

Dette vil bli første gangen Planica arrangerer verdensmesterskapet på ski nordiske grener og vil foregå i perioden 22 februar til 5 mars.

Håndball
Mer info kommer
Håndball VM - Kvinner

Alltid drømt om å stå på tribunen når våre favoritt damer konkurrerer om gull? Vi har både billetter og reise klar til deg!

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat