Publikumsturer til EM og VM

Bli med å se forskjellige arrangementer fra tribunebenken. Vi har pakker som passer de fleste!

Kontakt oss

Her er oversikten over publikumsturene våre:

Oberhof 2023 VM Skiskyting 01
09.-19. februar 2023
VM Skiskyting i Oberhof

Skiskyting er kanskje den mest spennende idrettskonkurransen av alle! Når stadion er fullpakket med elleville tilskuere som danser, synger og heier på sine helter, svinger flaggene og ringer med store bjeller – ja da er det en opplevelse å være tilstede på tribunen og føle spenningen "live".

maxpulse_planica_skivm
22. februar - 05. mars 2023
Ski-VM i Planica

Dette er første gang Planica arrangerer Ski-VM Nordiske grener (langrenn, hopp og kombinert). Omkranset av høye fjell ligger langrennsstadion et lite steinkast fra hoppbakkene. Her blir det stemning! Vi bor midt i smørøyet i Kranjska Gora, en koselig liten alpelandsby med 1500 innbyggere. I den hyggelige hovedgaten blir det medaljeseremoni, fest og moro!

maxpulse skiflygning pub
30. mars - 03. april 2023
Skiflyging Planica

Siste helgen i mars arrangeres de tradisjonsrike skiflygingsrennene i den enorme bakken i Planica der Japanske Ryoyo Kobayashi har bakkerekorden med hele 252 meter. Bli med på en luftig opplevelse! Opplev skiflyging i Planica med våre tøffeste gutter.

tdf publikum-1
TUR 1: 13.-20. juli 2023
TUR 2: 20.-24. JULI 2023
Tour de France

Tour de France er sommerens desidert største sykkeleventyr og publikumsarrangement. Vi skal oppleve stemningen i målområdet og blant elleville tilskuere som omkranser syklistene opp de bratte fjellene, før vi runder av med siste etappe i Paris på paradegaten Champs Elysées. Vi jobber med å sette sammen 2 turer som vil være klare i slutten av november.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat