Ski-VM i Oberstdorf 2021

meld deg på her

Ski-VM i Oberstdorf

Snøen i Seefeld er nesten borte og det er blitt stille på stadion. Historien om Seefeld kommer til å leve lenge. Skiløpere, hoppere, kombinertutøvere og et stort støtteapparat vil huske Seefeld med stolthet og glede. Ikke minst husker vi som publikum dager med god stemning, strålende sol, kald øl og varme pølser, en sjarmerende by og tjuefem norske medaljer. Dette glir rett inn i historiebøkene.

Gjentar historien om Seefeld seg i Oberstdorf? Det gjenstår å se. Vi inviterer deg med til Tyskland for sjansen til å oppleve enda et stort ski-eventyr!

 • Tur 1 
  24. februar - 01. mars / 5 netter
 • Tur 2
  01. mars - 04. mars / 3 netter 
 • Tur 3 
  04. mars - 07. mars / 3 netter 
 • Tur 4 
  01. mars - 07. mars / 6 netter 

 • Hotel A
  4* hotell midt i sentrum rett ved kirken og markedsplassen.

 • Hotell B 
  4* hotell 4 minutter å gå fra kirken og markedsplassen mot skistadion.

 • Hotell C 
  Lite 3* hotell midt i sentrum med restaurant i første etasje med veldig god mat.
 • Hotell D 
  Hyggelig nyoppusset familiedrevet 3*+ hotell 5 minutter å gå til markedsplassen. Både dobbelt- og flersengsrom med opptil 4 sengeplasser.

 • Hotell E
  Trendy og ungdommelig 3* hotell 15 minutter å gå til markedsplassen.

 • Hotell F
  Superfint 4* SPA-hotell rett utenfor sentrum. 5 minutter med shuttlebuss eller 25 minutter å gå til Oberstdorf sentrum.

 • Vandrerhjem
  Hyggelig vandrerhjem til rimelig pris utenfor sentrum. Både dobbelt- og flersengsrom med opptil 10 sengeplasser. 7 minutter med shuttlebuss eller 30 minutter å gå til Oberstdorf sentrum.


Med Seefeld sterkt i minne, både fra stadion og gjennom fantastisk flotte TV-bilder, har vi stor tro på at Oberstdorf vil arrangerer et minst like bra Ski-VM i 2021. Byen er ganske stor, og det finnes mange restauranter, butikker og hyggelige områder med gågater i sentrum. Her vil vi se premieutdelingen, og feire medaljer og gode idrettsprestasjoner på "afterski".

Fra sentrum er det kort gangavstand til hoppbakkene, og rundt femten minutters gange til skistadion. Shuttlebusser er tilgjengelig for de som ønsker det.

Mye av hemmeligheten for de beste opplevelsene er å få tak i et hotell i sentrum, eller i nærheten, og det er disse hotellene vi i Maxpulse har fått tak i. Vi kan tilby både SPA-hotell og hyggelige by-hotell sentralt i Oberstdorf.

Allerede nå kan du melde interesse for hvor du ønsker å bo. Hotellinformasjon finner du over, under knappen "Hotell Oberstdorf - Alternativer". Her kommer en kort oppsummering over hva slags beliggenhet hotellene har. Pakkeprisene er enda ikke klare og vil variere i forhold til hvilken periode du ønsker å reise i tillegg til standard og beliggenhet på ønsket hotell.

Dere som har reist med oss tidligere får nå en (uforpliktende) mulighet til å reservere ønsket hotell, med mulighet for å reservere eller annullere når prisene slippes