Sykkelcamp med Dalsheim, Fatnes og Rådberg

Bli med Maxpulse til Mallorca og en morsom, sosial, spennende og lærerik sykkelcamp.

 

Meld deg på her

Sykkelcamp på Mallorca

Bli med til flotte Mallorca på en morsom, lærerik og utfordrende sykkelcamp. Vi bor i Alcúdia på nordkysten, med kort vei til både gode fjell og flatt sykkelterreng. Om du reiser alene eller sammen med noen - her vil du uansett møte likesinnede sykkelentusiaster. Vi deler oss inn i grupper etter egne målsetninger og forutsetninger.  Du kan velge mellom alt fra tre til femten mil om dagen.  Stemningen, miljøet og opplevelsene er minst like viktig som antall mil på sykkelen, og det sosiale før og etter sykkelturene er viktig for oss.
Underveis på turene legger vi inn stopp i små byer for en kopp kaffe, ferskpresset appelsinjuice eller litt å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for de som er interessert, et glass vin i solnedgangen - eller begge deler.

Vi bor i Alcúdia på vestkysten av Mallorca, kun en times busstur fra Palma Airport.

Sykkelturer 

Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp med utgangspunkt i gjennomsnittshastighet og terreng. Du velger det nivået du mener passer for deg, og det er ikke noe problem å bytte mellom de forskjellige gruppene fra dag til dag. Dette styrer du helt selv!

Nøl heller ikke med å spørre instruktørene om råd eller dersom du skulle du ha noen spørsmål.

Sykkelutleie

Vi har tilgang på gode landeveissykler som står klare ved ankomst på hotellet. 

Kategori 1:  
Carbonsykkel med shimano 105 utstyr og felgbrems NOK 1350,-

Kategori 2:  
Carbonsykkel med Shimano Ultegra utstyr og skivebrems NOK 1750,-

EL- sykler og hybridsykler:
På forespørsel

Gruppe 1
Raskeste gruppa. Det går fort selv om det er en rolig langtur. Korte pauser. Dagsetapper på rundt 110-175 km. 

Gruppe 2
Her sykler de som synes det er morsomt med ritt og lange turer hjemme, men som ikke ønsker å sykle like fort som gruppe 1. Stopper for lunsj. Dagsetapper på 80-130 km.

Gruppe 3
Her sykler vi mosjonister som ønsker å sykle tur, se oss om på øya og nyte en lang, god lunsj. Dagsetapper på 60-100 km. 

Stemningen, miljøet og opplevelsene er uforglemmelige, og like moro er det sosiale før og etter sykkelturene. Og ja - alle kan være med! Hos oss er det plass til alle, uansett nivå. Du må bare klare å sykle 6-10 mil om dagen i rolig tempo som et minimum.  

Underveis på turene legger vi inn stopp i landsbyer for en kopp kaffe, ferskpresset appelsinjuice eller litt å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll, øl eller et glass vin i solnedgangen - eller begge deler.

Avreise søndag 26. april 2020

Oslo Gardermoen-Palma kl. 16:00-19:30 med Norwegian 

Hjemreise søndag 3. MAI 2020 

Palma-Oslo Gardermoen kl. 12:40-16:15 med SAS 

Mallorca - syklistenes mekka

Mallorca er øya som har alt en syklist kan ønske seg. I et rolig, duvende landskap suser vi avgårde på lange sletter blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert! Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Lokale bilister viser hensyn til både små og store sykkelgrupper.

Stedet å treffe kjentfolk 

Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.

Teamet

Trond, Dalsheim

Trond Dalsheim
Reiseleder

Trond er en habil syklist og skiløper, og stortrives med å være med som koordinator på arrangement. Det viktigste for Trond er at du har det bra på tur, og at alle har det hyggelig sammen.

   
svei_erikk_fatnes

Svein-Erik Fatnes
Sykkelguide

Blid sykkelmosjonist. Deltatt på 50 Birken arrangementer, hvorav 17 på sykkel, deltatt flere ganger på Nordsjørittet, Helterittet, Lillehammer-Oslo, m.m. 5. året med sykling på Mallorca i Maxpulse regi.

   
Jesper Rådberg

Jesper Rådberg
Sykkelguide

Normal-mosjonist med hovedfokus på sykkel. Mål 2020 er å komme meg igjennom GranFondo Alpes La Marmotte i starten av juli. Jeg har syklet mye rundt middelhavet og til Mallorca har det blitt 6 turer så langt. 

 

Overnatting

VÅRT HOTELL

872-mg8444
Hotel Astoria Playa 4*

Astoria Playa er et firestjerners hotell for voksne. Det har et moderne design, med alle nødvendige fasiliteter for å ha et hyggelig og komfortabelt opphold.

Dobbeltrom, Astoria, Hotel Astoria Playa, Playa de Muro, Mallorca, Sykkelcamp, Sykkel, Reise, Aktiv ferie, Hvordan komme i form
Hotel Astoria Playa 4*

Rommene er lyse og flotte, med ballkong på nesten alle rom. Fullt utstyrte rom med WiFi.

868-mg9288
Hotel Astoria Playa 4*

På hotellet vil det også være 2 flotte utendørsbasseng, samt 3 boblebad.