Sykkelcamp på Mallorca med Dalsheim og Fatnes

Bli med Maxpulse til Mallorca og en morsom, sosial, spennende og lærerik sykkelcamp.

 

Sett deg på venteliste

Rittforberedelser til Styrkeprøven 2020

Bli med til Mallorca og en morsom, lærerik og utfordrende sykkelcamp. Denne gangen har vi spesiallaget en tur for dere som planlegger å sykle Lillehammer-Oslo eller Vätternrunden. Vi bor i Cala Millor på østkysten, med kort vei ut til relativt flatt sykkelterreng - tilsvarende landeveisritt som skal sykles på forsommeren.
Om du reiser alene eller sammen med noen - her vil du uansett møte likesinnede sykkelentusiaster. Vi deler oss inn i grupper etter egne målsetninger og lyst.  Du kan velge mellom alt fra tre til femten mil om dagen.  Stemningen, miljøet og opplevelsene er minst like viktig som antall mil på sykkelen, og det sosiale før og etter sykkelturene er viktig for oss.
Underveis på turene legger vi inn stopp i små byer for en kopp kaffe, ferskpresset appelsinjuice eller litt å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for de som er interessert, et glass vin i solnedgangen - eller begge deler.

Denne gangen bor vi i Cala Millor på østkysten av Mallorca, kun en times busstur fra Palma Airport.

Det legges opp til et sykkel- og mengdetreningsprogram med tanke på at mange planlegger å sykle relativt flate landeveisritt som Lillehammer-Oslo eller Vätternrunden tidlig på sesongen.

Sykkelturer 

Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp med utgangspunkt i gjennomsnittshastighet og terreng. Du velger det nivået du mener passer for deg, og det er ikke noe problem å bytte mellom de forskjellige gruppene fra dag til dag. Dette styrer du helt selv!

Nøl heller ikke med å spørre instruktørene om råd eller dersom du skulle du ha noen spørsmål

Sykkelutleie

Vi har tilgang på gode landeveissykler som står klare ved ankomst på hotellet. 

Avreise 25. MARS 2020

Oslo Gardermoen - Palma Kl. 10:00 - 13:30 med Norwegian 

Hjemreise 31. MARS 2020 

Palma - Oslo Gardermoen Kl. 12:50 - 16:25 med Norwegian 

Mallorca - syklistenes mekka

Mallorca er øya som har alt en syklist kan ønske seg. I et rolig, duvende landskap suser vi avgårde på lange sletter blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert! Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Lokale bilister viser hensyn til både små og store sykkelgrupper.

Stedet å treffe kjentfolk 

Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.

Teamet

Trond, Dalsheim

 

svei_erikk_fatnes

 

Trond Dalsheim 

Reiseleder

Svein-Erik Fatnes 

Sykkelguide

 

Hotell

Iberostar Cala Millor 4*

Iberostar Cala Millor, Mallorca, sykkelcamp, gruppetur, maxpulse, aktiv ferie
Iberostar Cala Millor 4*

Iberostar, et av Cala Millors beste hoteller, ligger fantastisk til ved stranden, med flott utsikt over turkisblått hav.

Iberostar Cala Millor, rom, mallorca, sykkelcamp, maxpulse, expert reiser, gruppetur, aktive reiser, aktive turer,
Iberostar Cala Millor 4*

Rommene er lyse og flotte, med ballkong på nesten alle rom. Fullt utstyrte rom med WiFi.

Iberostar Cala Millor, rom, mallorca, sykkelcamp, maxpulse, expert reiser, gruppetur, aktive reiser, aktive turer, basseng
Iberostar Cala Millor 4*

Hotellet kan tilby to svømmebasseng hvorav ett er innendørs, treningsanlegg, fritidsområder, kort vei til stranden, m.m.