Sykling på vakre Mallorca

Bli med Maxpulse til sykkelvennlige Mallorca på tur i nydelige omgivelser.

 

Bestill tur

Glad i å sykle, men savner selskap?

Bli med til deilige Mallorca på en morsom, sosial og aktiv sykkelcamp - garantert med varmegrader i lufta. Vi bor i Alcúdia på nordkysten, med kort vei til både høye fjell og flatere sykkelterreng. Om du reiser alene eller sammen med noen - her vil du uansett møte likesinnede sykkelentusiaster.

Vi deler oss inn i grupper etter egne målsetninger og forutsetninger.  Du kan velge mellom alt fra tre til femten mil om dagen.  Stemningen, miljøet og opplevelsene er minst like viktig som antall mil på sykkelen, og det sosiale før og etter sykkelturene legger vi stor vekt på. 
Underveis på turene legger vi inn stopp i små byer for en kopp kaffe, ferskpresset appelsinjuice og noe å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for de som er interessert, et glass vin i solnedgangen - eller begge deler.

Tur 1: 26. mars-02. april 2023

Kr 10 950,- pr. person i dobbeltrom

Kr 11 950,- i enkeltrom

Tur 2: 21.-28. april 2023

Kr 11 950,- pr. person i dobbeltrom

Kr 12 950,- i enkeltrom

Fra den 1. mai øker turisttax'en på Mallorca til € 3.30 pr. person pr. dag. Tax'en må betales direkte til hotellet ved ankomst.

Leiesykkel 1 uke:

ROAD CARBON / MERCKX LAVAREDO 68

Kr 1 550,-

ROAD CARBON DISC / ORBEA AVANT

Kr 2 000,-

ROAD CARBON DISC Di2 / ORBEA ORCA AERO

Kr 2 450,-

E-ROAD BIKE / ORBEA GAIN D10 (El-sykkel)

Kr 2 150,-

Vi bor i Alcudia på østkysten av Mallorca, kun en times busstur fra Palma Airport.

Sykkelturer 

Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp med utgangspunkt i gjennomsnittshastighet og terreng. Du velger det nivået du mener passer for deg, og det er ikke noe problem å bytte mellom de forskjellige gruppene fra dag til dag. Dette styrer du helt selv!

Nøl heller ikke med å spørre sykkelguidene om råd eller dersom du skulle du ha noen spørsmål

Sykkelutleie

Vi har tilgang på gode landeveissykler som står klare ved ankomst på hotellet. 

Gruppe 1
Dette er gruppa som sykler de lengste turene med dagsetapper på 110-180 km. Det holdes langkjøringstempo på flatene, mens det er "fri fart" i de lange motbakkene.  Vi tar oss tid til en kaffestopp og en god lunsj underveis. 

Gruppe 2
Gruppe 2 holder rolig langkjøringstempo og har dagsetapper på 80-130 km. Antall høydemeter tilpasses gruppens deltakere. Det blir kaffestopp og lunsj på hyggelige steder. 

Gruppe 3
Her sykler vi mosjonister som ønsker å sykle tur, se oss om på øya og nyte en lang, god lunsj. Dagsetapper på 30-80 km. 

Stemningen, miljøet og opplevelsene er uforglemmelige, og like moro er det sosiale før og etter sykkelturene. Og ja - alle kan være med! Hos oss er det plass til alle, uansett nivå.   

Det er samme flytider for  alle Turene:

Gardermoen-Palma kl. 06:30-10:00 med DY1734
Palma-Gardermoen kl. 10:45-14:20 med DY1735

På Tur 2 er det lagt opp til at de som kommer fra Stavanger og Bergen kan fly direkte med Ving mot pristillegg.

Bahia de Alcudia Hotel & Spa er et 4-stjerners hotell som ligger kun 200 meter fra Alcudia-stranden, nordøst på Mallorca. Hotellet har et utendørsbasseng, hage og fine terrasser. Alcudia sentrum ligger kun 2 km fra hotellet. 

Alle rommene på hotellet har eget bad og klimaanlegg. Rommene har enten terrasse eller balkong. Du kan leie safe.

Hotellets restaurant serverer en variert frokostbuffé og middag.  Vi har inkludert drikke til middagen (vann, brus, husets vin og øl). Snacks er tilgjengelig for lunsj. Hotellet har forskjellige barområder med liveunderholdning om kvelden.

Mallorca - syklistenes mekka

Mallorca er øya som har alt en syklist kan ønske seg. I et rolig, duvende landskap suser vi avgårde på lange sletter blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert! Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Lokale bilister viser hensyn til både små og store sykkelgrupper.

Stedet å treffe kjentfolk 

Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.

Teamet:

trond dalsheim instruktor mallorca maxpulse
Trond Dalsheim
Sykkelguide & reiseleder
Tur 1 og 2

Trond har vært på Mallorca utallige ganger, og kjenner øya ut og inn. Han tar deg med på de fineste sykkelveiene og de hyggeligste cafèene, mens han passer på at du har det bra underveis. Trond elsker å sykle, gå på ski og er en ivrig jeger.

Lena og Øystein
Lena R. og Øystein Fundingsrud
Sykkelguider
Tur 1
jesper radberg
Jesper Radberg
Sykkelguide
Tur 2

53 år bor i Drammen med samboer, hund og store kids. Trener fordi det er moro. Ikke for å vinne noe. Sykler, løper og går litt på ski om vinteren. Lidenskapen er musikk og fremfor alt gitar. Elsker sjakk! Har flere turer med Maxpulse til Mallorca og gleder meg veldig til å reise igjen!

Jan Sverre instruktor mallorca-1
Jan Sverre Asmyr
Sykkelguide
Tur 2

53 år gammel sykkelentusiast fra Oslo. Etter mange turer til Mallorca er jeg godt kjent med de fantastiske sykkelrutene på øya, og det oppdages stadig nye. Jeg gleder meg til å ta dere med på lange turer, lunsjer og kaffestopp. 

HOTELLET
portada-piscina-hotel-bahia-de-alcudia-1
HOTELL
Hotel Bahia de Alcudia 4*

Frodig hage med svømmebasseng.

hero-habitaciones-portada-hotel-bahia-de-alcudia-1
Hotell
Hotel Bahia de Alcudia 4*

Rommene er lyse og flotte, med ballkong på nesten alle rom. Fullt utstyrte rom med WiFi.

localizacion-hotel-bahia-de-alcudia-1
HOTELL
Hotel Bahia de Alcudia 4*

Hotellet kan tilby to svømmebasseng hvorav ett er innendørs, treningsanlegg, fritidsområder, kort vei til stranden, m.m.