Sykkelcamp på Mallorca

Bli med Maxpulse til Mallorca og en morsom, sosial, spennende og lærerik sykkelcamp. 

Meld deg på her

Sykkelcamp på Mallorca 

Bli med til Mallorca og en morsom, lærerik og utfordrende sykkelcamp. Vi sykler sammen med likesinnede sykkelentusiaster og avslutter sesongen på sykkelsetet i sol og varme. Stemningen, miljøet og opplevelsene er uforglemmelige, og like moro er det sosiale før og etter sykkelturene.

Og ja - alle kan være med! Hos oss er det plass til alle, uansett nivå. Vi deler oss inn i grupper basert på individuelle preferanser og ferdigheter. Du kan velge mellom alt fra tre til femten mil om dagen!

Underveis på turene legger vi inn stopp i små byer for en kopp kaffe, ferskpresset appelsinjuice eller litt å spise. På kveldene blir det litt faglig påfyll for de som er interessert, et glass vin i solnedgangen - eller begge deler.

Vi holder til i sykkelparadiset Alcudia på nordsiden av Mallorca. Her er det mindre trafikk og kort vei til fjells. Dette gjør at du kan velge mellom flate, rolige partier eller tøffe klatringer.

Sykkelcampen passer for alle som ønsker å bli en bedre syklist, uavhengig av utgangspunkt. Det legges opp et sykkel- og mengdetreningsprogram i samarbeid med sykkelinstruktørene.

Sykkelturer 

Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp med utgangspunkt i gjennomsnittshastighet og terreng. Du velger det nivået du mener passer for deg, og det er ikke noe problem å bytte mellom de forskjellige gruppene fra dag til dag. Dette styrer du helt selv!

Nøl heller ikke med å spørre instruktørene om råd eller dersom du skulle du ha noen spørsmål

Sykkelutleie

Vi har tilgang på gode landeveissykler og tar mål på forhånd slik at vi kan ha syklene klare ved ankomst på hotellet. 

Avreise 18. oktober 

Oslo Gardermoen - Palma Kl. 08:00 - 11:30 med Norwegian 

Hjemreise 23. oktober 

Palma - Oslo Gardermoen (med mellomlanding i Stockholm) Kl. 11:20 - 17:30 med Norwegian 

Mallorca - syklingens mekka utenfor sesongen 

Mallorca er øya som har alt en syklist kan ønske seg. Rolig, duvende landskap, lange bakker i høye fjell, fine kafeer, god mat og ikke minst spektakulære sykkelforhold. Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Lokal befolkningen på øya vet å sette pris på syklister og viser hensyn til både små og store grupper. Vi bor midt i sykkelparadiset Alcudia. Herfra ligger småbyene som perler på en snor, bare 20-30 km mellom hver by som gjør syklingen spennende og opplevelsesrik!

Disse stedene bør du besøke
Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.
Fjellene i vest er noe helt for seg selv. Her finner du bakken Sa Calobra som er høydepunktet på turen. Sykler du ned først, er det bare å forberede seg på den 11 km lange oppturen! De eksotiske stedene Deià, Port de Soller og Valldemossa er vakre småbyer der internasjonale kjendiser eier flotte ferieboliger.

Sist men ikke minst byr Mallorca på lange sletter hvor du suser avgårde på sykkelen blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert!