Sykkelreise i både inn- og utland

Bli med å sykle noen av verdens mest kjente veier!

Kontakt oss

froy 2
27.-31. august 2021
Frøy's sykkeldrøm
Fra Stavanger til Oslo

Dette er sykkelturen mange drømmer om. Sykkelklubben Frøy har skreddersydd denne turen for sine medlemmer. Turen passer for alle mosjonister som liker å sykle på landevei. Vi kan garantere hyggelig selskap og en minnerik opplevelse!

Mallorca_rundt_maxpulse_05
18.-25. september 2021
Sykkelcamp på Mallorca

Bli med til Mallorca og en morsom, lærerik og utfordrende sykkelcamp. Mallorca er en fantastisk øy å sykle på, med hensynsfulle bilister, deilig mat & drikke og nydelig natur. Vi sykler i forskjellige grupper avhengig av nivå. Kanskje får du deg en ny sykkelkompis?

Midnattsolrittet, sykkelcamp på mallorca, sykkeltur, sykkelritt, varmen, kom i form, maxpulse, expert reiser, reise, sesongstart, gruppe
16.-23. oktober 2021
Mallorca rundt

Bli med på en flott sykkeltur rundt denne vakre øya. Reiseleder Trond Vegard Seivåg vil ta deg med på de fineste sykkelveiene, til de flotteste landsbyene og de koseligste kafeene Mallorca har å by på. Hver kveld kan du se ut over nytt landskap, mens du nyter en duggfrisk en.

Cykelvasan-skogen-2016
13.-15. august 2021
Cykelvasan 2021

Dette er svenskenes svar på Birkebeinerrittet! Løypa går over 94 km i lettkupert terreng med start i Sälen og målgang i Mora. En morsom og variert løype venter deg i de svenske skogene.

Midnattsolrittet, bodø, maxpulse, sykkeltur, mallorca, sykkle på mallorca
27. april-08. mai 2022
Midnattsolrittets Sykkelcamp

Jeg, Trond Vegard Seivåg tar sammen med en eminent gjeng av guider deg med til denne fantastisk flotte sykkeløya! Faktisk for fjerde gang! Vi skal sykle og kose oss i godt selskap.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat