Sykkeltur i Girona

15.-20. mai 2023

 

Bestill tur

Bli med til Girona og opplev historiens sus?

Girona er en liten by i det nordlige Catalonia, Spania.  Byen er hovedstad i den katalanske provinsen med samme navn og i det katalanske comarca Gironès. Vi er i nærheten av Costa Brava der vi kan sykle kystpartier, pitoriansk bondelandskap med duvende åser og naturligvis fjell, i dette området kan du velge å vrake i 2000 meters klatringer og får du ikke nok høydemeter, befinner vi oss i foten av Pyreneene! Girona har også en hyggelig gammel bydel der vi finner sykkelkaféene La Fabrica, Oniria, Federal Café, Hors Categorie og Eat Sleep Cycle. Vi har med oss to lokale guider som vil vise oss godbitene og blir vi en større gruppe kan vi dele oss. Girona har gjennom sykkelhistorien vært et yndet område for proffer å trene og vi skal sykle de samme rutene -Rocacorba, Els Angéls, Sant Grau, Sant Hilari og Vall de Llémena Les Serres for å nevne noen. Girona byr på flotte omgivelser, klima og kultur.

Pris pr. person:

Kr 15 750,-  i dobbeltrom (for 2 personer)

Kr 18 350,- i enkeltrom 

Prisen inkluder følgende:

Fly Oslo-Barcelona t/r
2 kolli bagasje à 23 kg + håndbagasje 8 kg
Busstransport fra flyplass til hotell t/r
5 overnattinger på 4* hotell i Girona
Buffetfrokost på hotellet alle dager
Lokale sykkelguider + Maxpulse reiseleder
Festmiddag siste kvelden

For sykkelleie, se egen fane.

BMC Teammachine DISC 11v (Mecanic shifting): kr 1 990,-

BMC Teammachine DISC 12v Shimano 105 Di2: kr 2 400,-

BMC Teammachine DISC 12v Ultegra Di2 / SRAM Force (easy gear): kr 2 750,-       

Du kan ta med din egen sykkel:
kr 900,- t/r for frakt ombord i fly og buss.    

Gruppe 1:
Dette er gruppa som sykler de lengste turene med dagsetapper på 100-125 km (1000-2500 høydemeter). Det holdes langkjøringstempo på flatene, mens det er "fri fart" i de lange motbakkene.  Vi tar oss tid til en kaffestopp og en god lunsj underveis. 

Gruppe 2:
Gruppe 2 holder rolig langkjøringstempo og har dagsetapper på 70-90 km (700-1500 høydemeter). Antall høydemeter tilpasses gruppens deltakere. Det blir kaffestopp og lunsj på hyggelige steder. 

Stemningen, miljøet og opplevelsene er uforglemmelige, og like viktig er det sosiale før og etter sykkelturene. 

Mandag 15/5 Gardermoen-Barcelona kl. 09:05-12:25 
Lørdag 20/5 Barcelona-Gardermoen kl. 13:10-16:35 

Vi flyr med Norwegian.
Vi kan ordne tilslutningsfly fra andre byer.

Teamet:

Morten wisnes maxpulse sykkel instruktør
Morten Wisnes
Sykkelguide & reiseleder

Morten er landeveissyklist med bakgrunn fra IF Frøy. Deltar i mosjon og aktive konkurranseklasser og trives på sykkelen uansett om det er høy eller lav puls. Elsker å oppleve naturen fra sykkelsetet og for Morten karakteriseres en god sykkelopplevelse med et spennende rutevalg, oppholdsvær, hyggelig selskap og gjerne en kaffestopp.

Arild toft maxpulse sykkel instruktør
Arild Toft
Sykkelguide & reiseleder

Arild har bedrevet med terreng-, sykkelkross- og landeveissykling i en årrekke. Foruten konkurranser på lokalt-, nasjonalt- og internasjonalt nivå har han også lagt til rette for treningsturer i Norge, Spania og Italia i løpet av de siste 20 årene.