Sykkeltur på Mallorca

Bli med Maxpulse til Mallorca. Vi sykler kyst, innland, bakker og besøker koselig kaféer. Mallorca er et klassisk reisemål for syklister på alle nivå! 

Meld deg på her

Sykkeltur på Mallorca

09.-16. september fra Stavanger

Finn ut hvorfor Mallorca er et syklistparadis! Det er en grunn til at proffene drar hit i lavsesongen for å bygge sykkelformen.

Sjansen for å treffe på en proff eller et profflag er stor. Været er stabilt med solfylte middelhavsdager og behagelig temperaturer. Opplev Tramuntana-fjellene, fruktbare daler og rolige turkise vann mens du sykler på pittoreske småveier og føler du at beina svarer så har du bakker som Sa Calobra og Puig Major. Vi lover å vise deg de klassiske turene, og i tillegg lagt til noen nye perler å utforske. Underveis på turene legger vi inn stopp i små byer for en kopp kaffe, ferskpresset appelsinjuice eller litt å spise.

Og ja - alle kan være med! Hos oss er det plass til alle, uansett nivå. Vi deler oss inn i grupper basert på individuelle preferanser og ferdigheter. Men du må kunne sykle fra 60km og oppover pr dag.

På kvelden oppsummerer vi dagen og presenterer ruteforslag for neste dag.

Du kan enten ta med din egen sykkel (kr 700,- i fraktkostnader) eller du kan reservere din leiesykkel her: https://www.wheelssport.net/en/reserve-bike

Promokode: MAXPULSE gir 10% rabatt

Vi holder til i sykkelparadiset Alcudia på nordsiden av Mallorca. Her er det mindre trafikk og kort vei til kystruter, landlig omgivelser og fjellmassiver.

Sykkelcampen passer for alle som liker aktiv ferie, uavhengig av utgangspunkt.

Sykkelturer 

Nivået på de daglige sykkelturene vil bli lagt opp med utgangspunkt i gjennomsnittshastighet og terreng. 

Nøl heller ikke med å spørre sykkelguidene om råd eller dersom du skulle du ha noen spørsmål!

AVREISE FRA STAVANGER

09. september 2022
Stavanger kl 08:30 - Palma kl 11:45

16. september 2022
Palma kl 22:15 - Stavanger kl 01:30

Hotell Club del Sol 4*

Mallorca - syklingens mekka utenfor sesongen 

Mallorca er øya som har alt en syklist kan ønske seg. Rolig, duvende landskap, lange bakker i høye fjell, fine kafeer, god mat og ikke minst spektakulære sykkelforhold. Her er et nett av små, sjarmerende veier godt tilrettelagt for syklister som bringer deg fra landsby til landsby rundt hele øya. Lokal befolkningen på øya vet å sette pris på syklister og viser hensyn til både små og store grupper. Vi bor midt i sykkelparadiset Alcudia. Herfra ligger småbyene som perler på en snor, bare 20-30 km mellom hver by som gjør syklingen spennende og opplevelsesrik!

Disse stedene bør du besøke
Torget i Petra er et lunsjparadis for syklister. Byen ligger midt på øya og er stedet ALLE syklister skal innom i løpet av sykkelferien.
Fjellene i vest er noe helt for seg selv. Her finner du bakken Sa Calobra som er høydepunktet på turen. Sykler du ned først, er det bare å forberede seg på den 11 km lange oppturen! De eksotiske stedene Deià, Port de Soller og Valldemossa er vakre småbyer der internasjonale kjendiser eier flotte ferieboliger.

Sist men ikke minst byr Mallorca på lange sletter hvor du suser avgårde på sykkelen blant vinranker så langt øyet kan se. Vakkert!

Arild toft maxpulse sykkel instruktør
Arild Toft
Sykkelguide og reiseleder

Arild har bedrevet med terreng-, sykkelkross- og landeveissykling i en årrekke. Foruten konkurranser på lokalt-, nasjonalt- og internasjonalt nivå har han også lagt til rette for treningsturer i Norge, Spania og Italia i løpet av de siste 20 årene.

anne loeken maxpule
Anne Løken
Booking ansvarlig

Send e-post