Tour de France 2021

Verdens største og mest populære sykkelritt!

Send forespørsel

Tour de France 13.-19. juli 2021

Årets Maxpulse-tur starter i de vakre fjellene i Pyrenéene og avsluttes på Champs Élysées i Paris.

Vi flyr til Toulouse i Syd-Frankrike tirsdag morgen, og derfra er det en kort busstur ut til løypene i Pyrenéene. I løpet av denne uken vil vi oppleve både start- og målbyer med masse liv og røre. Vi er også glad i fjell, klatreetapper og fjelloverganger, her er det skikkelig fest og moro!  Etter et par dager i fjellet, reiser vi nordover til det vakre vinområdet Saint-Èmilon, hvor vi får oppleve en actionfylt tempoetappe.  Forhåpentligvis blir det også tid til en smaksprøve av regionens nydelige rødviner.

Etter to-tre timer på hurtigtoget TGV, befinner vi oss midt i verdensmetropolen Paris. I god tid før rytterne ankommer, innfinner vi oss i Norskesvingen klare for å heie på våre gutter. Her blir det stemning!

Det er 9. gang vi reiser til dette sykkeleventyret. Vår dyktige reiseleder Anna-Lena er lokalkjent i området, og snakker flytende fransk. Bli med og opplev denne siste uka av Tour de France-sirkuset sammen med oss!

FOR PUBLIKUM

Har du lyst til å oppleve Tour de France fra sidelinjen? Ta med ryggsekk og flagg å bli med vår eminente TdF-ekspert Bent Ola Dambråten. Han følger med dere på fly, i buss og ut i løypene til fots. Vi tar dere med på de beste fjelletappene og til mål- og startbyer for å være tett på opplevelsene. Vi bor på hotell sammen med Maxpulse- syklistene, og vi treffer disse ute på etappene. Vi tar med oss mat og drikke ut på piknik, alternativt finner vi en god, lokal lunsjrestaurant. Middagene inntas på hyggelige restauranter med god atmosfære.

FOR SYKLISTER

Sammen med vår syklende Tour de France-ekspert Tore Petter Engen kan du bli med å sykle til og delvis i selve TdF-løypa. Felles for dagsturene er at vi sykler helt rolig på flatene og så er det "fri fart" på klatringene. Vi venter på alle på toppen slik at vi holder sammen som gruppe. Meningen er å sykle til vi finner en god observasjonspost hvor vi kan se rittsyklistene lenge. Her treffer vi ofte også publikumsgruppen. Vi tilbyr førsteklasses leiesykler og støtteapparat, og lover at dette blir en flott og sprek TdF-opplevelse litt utenom det vanlige.