Toppturdager på spektakulære Senja

Fotokredit: Bent Vidar Eilertsen

Bestill

Opplev toppturdager på spektakulære Senja

Elsker du å gå toppturer på ski, men har til gode å oppleve Senja?
Da kan vi friste med 4 dagers topptureldorado på vakre og spennende Senja i Nord-Norge.

Fra fjelltopp til havet skal vi boltre oss med off piste-turer på eksotiske fjell som stiger rett opp fra de dype fjordene i noe av Norges villeste natur. Senja er Norges nest største øy og kalles ofte Eventyrøya og Norge i miniatyr. Her finner du eksotiske sandstrender, små sjarmerende fiskevær, nasjonalparken Ånderdalen - og med storhavet rett ut.

Vi drar på fantastiske og spektakulære turer hver dag. Kombinasjonen av hav og fjell på topptur på ski er en magisk opplevelse. Turene blir lagt opp etter erfaring og ønske. Vår dyktige lokale guide Bent Eilertsen setter opp trygge turer avhengig av vær og forhold.

Senja har mange fine alternative turer hvis fjellet blir for krevende. Det å lete etter best snø for skikjøring er i fokus.

Turen passer for folk med litt erfaring fra topptur/randonee, men er på ingen måte bare for eksperter. Turen blir lagt opp etter erfaring og ønske.

Det er mulig å leie utstyr, men det anbefales å ta med eget.

NB! Begrenset antall plasser - vær rask og sikre deg din!

Senja Lodge

senja_active_lodge

Det er en herlig atmosfære på dette sjarmerende stedet.

Senja Lodge ligger i det lille fiskeværet Mefjordvær ytterst mot havgapet. Her deler man oppholdsrom, kjøkken og bad med de andre gjestene. Enkel standard. Tomannsrom eller firemannsrom. Man lager sin egen mat, og koser seg i felleskapet med mange gode historier og koselig stemning. Mye historie på dette stedet, hvor guiden vår Bent holder til.

Vår lokale guide for turen er Bent Vidar Eilertsen. Han kjenner Senja og fjellene som sin egen bukselomme, og er den mest erfarne fjellguiden på Senja. Han jobber for tiden med å lage en guidebok over Senja. Han er fjellguide, klatreinstruktør, holder skredkurs, toppturkurs m.m. og har har utallige års erfaring innenfor dette fagfeltet.

Han har også 10 års erfaring fra Forsvaret.

Bilder fra Senja

Fotokredit: Bent Vidar Eilertsen