Tour de France 2020

Bli med Maxpulse og opplev sommerens største sykkeleventyr

Meld deg på her

Bli med Maxpulse til Tour de France - tidenes publikumsarrangement

Til sommeren pakker vi kofferten og setter snuten mot publikumseventyret Tour de France.

Tour de France har sin Grand Départ fra Nice i 2020, og denne skal vi selvfølgelig få med oss (dersom du velger tur 1). Vi arrangerer to turer. På tur 1 - 24. - 29. juni -  får du oppleve samtlige syklister på startstreken fra første etappe i Nice. På tur 2 - 13. - 20. juli - skal vi opp i Alpene før vi tradisjonen tro heier våre favoritter i mål på Champs Élysée i Paris.

 

I 2020 tilbyr vi tur til vakre Nice i forbindelse med Grand Départ av den 107. utgaven av Tour de France. Denne gangen starter sykkeleventyret med to etapper som begge har start- og målgang i Nice. Dette gir oss en fantastisk mulighet til å oppleve Nice, Middelhavet og Tour de France - på en og samme tur. 

Starten av Touren er noe helt spesielt.  Samtlige ryttere står på startstreken, og spenningen til å ta og føle på. Kampen om trøyene og etappeseier er i satt fra startskuddet går på første etappe. 

 1. Dag 1
  24.06.20 Onsdag: Avreise til Nice

  Vi møtes på Gardermoen for avreise til Nice. Flyturen tar ca. tre timer. 

  Vel fremme blir vi hentet på flyplassen og kjørt til hotellet vi skal bo på under hele oppholdet. Etter innsjekk blir det velkomstmiddag på hotellet før vi kryper til køys for en god natts søvn.

   

   

 2. Dag 2
  25.06.20 Torsdag: Lagpresentasjon

  Vi starter dagen med en lang, god frokost på hotellet. Den første del av dagen tilbringes på egen hånd.

  På ettermiddagen møtes vi i resepsjonen på hotellet for felles avreise inn til Nice for lagpresentasjonen. Her vil det bli presentasjon av lagene og intervjuer med rytterne. Vi prøver å få kontakt med de norske rytterne for autografer og bilder.

  Middag på egen hånd.

   

   

 3. Dag 3
  26.06.20 Fredag - Bli med på utflukt til Menton og Monaco, eller tilbring dagen på egen hånd

  Det er fridag for TdF-rytterne før det braker løs på lørdagen. Dagen kan enten benyttes på egenhånd til sol & bad, shopping eller sightseeing, eller dere kan bli med på en frivillig utflukt til Menton og Monaco sammen med reiseleder. (

  Utflukten til Menton/Monaco er ikke inkludert i prisen.

  Vi tar tog til koselige Menton (også kalt sitronbyen), og spaserer til de rike & berømtes lekegrind, Monaco for en god lunsj, før vi returner til hotellet på ettermiddagen.

  Lunsj og middag er på egen hånd denne dagen.

  Imorgen begynner endelig Tour de France 2020!

   

   

 4. Dag 4
  27.06.20 Lørdag: 1. etappe Nice - Moyen Pays - Nice, spurtetappe 156km

  I dag skjer det i Nice! Her skal vi overvære starten OG målgangen av Tour de France-etappen. Idag har vi muligheten til å komme tett på rytterne både før start og etter målgang. Å få oppleve både start og målgang på en og samme dag skjer så sjeldent at dette er bare HELT RÅTT! 

  Vi begynner dagen rundt startområdet hvor vi virkelig får føle på både spenning og atmosfære. Så snart startskuddet går og rytterne sykler avgårde, beveger vi oss mot målområdet. Her kan vi følge etappen på storskjerm, i tillegg kommer rytterne til å passere oss tre ganger i løpet av dagen.

   

   

 5. Dag 5
  28.06.20 Søndag: 2. etappe Nice Haute Pays - Nice - fjelletappe 187 km - med Col de Turini

  Etter en god frokost på hotellet setter vi kursen for Col de Turini hvor vi får se rytterne opp fjellet. Her venter også en helt nydelig utsikt mot Middelhavet og Nice. 

  Å oppleve en fjelletappe i Tour de France er noe helt eget, og det er bare å omfavne folkelivet og galskapen i fjellsiden. Det kommer til å være mange mennesker, så her er vi tidlig ute for å finne oss en god plass slik at vi får se rytterne så lenge som mulig. 

  Col de Turini er en klatring på 14,9 km med en gjennomsnittlig stigning på 7,4%. Her skal uten tvil sprinteren som har den gule trøyen få kjørt seg. 

  Det blir en avslutningsmiddag i nærheten av hotellet.  

 6. Dag 6
  29.06.20 Mandag: 3. etappe Nice - Sisteron - spurt - 198 km og hjemreise

  Frokost og utsjekking fra hotellet.

  Allerede nå, på den 3. etappen av Touren kommer den nest lengste etappen for rytterne på hele 198 km.

  Rytterne forlater Nice og sykler vestover mot målgang i Sisteron. Det er en relativt flat etappe så vi kan regne med at det blir en massespurt inn mot mål.

  Vi finner et sted nær parfymebyen Grasse hvor vi overværer rytterne. Etter at de har passert oss setter vi kursen mot flyplassen for hjemreise til Oslo.

   

24. - 29. juni 2020
 
Prisen inkluderer: 
 • Fly Oslo - Nice t/r med Norwegian 
 • Baggasje og setereservasjon 
 • 5 netter på Hotell Provençal / inkludert frokost og lokal tax 
 • Busstransfer fra og til flyplass/hotell 
 • Utflukter (2 dager) med buss - Col de Turini og Grasse 
 • 2 middager (1 festligere inkl. ett glass vin/øl/brus
 • 1 enkel lunsj/piknik (Col de Turini)
 • T-skjorte 
 • TdF-magasin 
 • Reiseleder 

 

Tillegg: 
 • Sglb:  3 000,- 

Arrangøren av Tour de France har igjen valgt Alpene den siste uken av Tour de France 2020, og det bare å glede seg! Alpene er kanskje det beste stedet å oppleve Tour de France, de lange fjellene, folkemassene, ikoniske stigninger, fantastisk natur og et strålende folkeliv. Årets løype inneholder mange spennende Alpeetapper og ikke minst fjelltempoetappen opp til Planche des Belles Filles.

 1. Dag 1
  Avreise

  Vi flyr med Norwegian kl 11.10 direkte til Geneve. Etter ankomst kl 13.40 blir vi hentet og kjørt med buss til hotellet i Bourg St Maurice.  Reisetid ca 2,5 timer. 

  Etter innsjekking har vi en hyggelig velkomstmiddag i nærheten av hotellet.

   

 2. Dag 2
  15.07.20 Onsdag: etappe 17 Grenoble – Meribel Col de la Loze – 168 km – fjelletappe

  Etter en tidlig frokost, reiser vi fra hotellet for å komme på plass opp Col de la Loze, hvor vi finner oss en fin utsiktsplass. Dagens etappe er knallhard. Innen rytterne passerer oss skal de over Col de la Madeleine (2000 moh), et velkjent fjell i Tour de France sammenheng.  Dagens siste fjell er Col de la Loze (2304 moh.),  det høyeste punkt i årets Tour og et nytt fjell i TdF-historien. Asfalten opp fjellet ble lagt så sent som sommeren 2018, så dette er en ukjent stigning for de fleste. Fjellet ble brukt under Tour de I`Avenir 2019 hvor Tobias Foss ble nummer 5 på etappen.  Dette er en dag hvor sammenlagtfavorittene kommer til å støte på hverandre for å skaffe seg sekunder i sammendraget. Etter at rytterne har passert setter vi kursen mot hotellet vårt for natten. Middag på egenhånd når vi kommer tilbake til hotellet.

 3. Dag 3
  16.07.20 Torsdag: etappe 18 Meribel – La Roche sur Foron – 168 km – fjelletappe

  I dag skal vi oppleve startbyen Meribel. Etter frokost og utsjekk fra hotellet setter vi kursen mot startområdet i Meribel. Denne dagen er det store muligheter for både autografer og selfier med de norske rytterne. Vi opplever livet i startområdet og vinker rytterne av sted på dagens etappe.  Dagens etappe er hard, de skal over fire kategoriserte stigninger med Cormet de Roselend og Montèe du plateau des Glières som høydepunkter, før det er målgang i La Roche sur Foron. Plateau des Glières er ikke den lengste stigningen i Tour de France, men med en gjennomsnittlig stigning på 11,2 % på 6 km kommer den til å gjøre vondt for rytterne. Vi spiser lunsj før vi setter oss i bussen og kjører mot hotellet vårt i Annecy. Annecy er en flott by og omtales som Alpenes Venezia. Fremme på hotellet blir det middag på egenhånd.

 4. Dag 4
  17.07.20 Fredag: etappe 19 Bourg-en-Bresse – Champagnole – 160 km spurtetappe

  Etter frokost og utsjekk fra hotellet setter vi kursen mot Champagnole og målområdet. Denne etappen har vi store forhåpninger til! En flat etappe i uke 3 av Tour de France bruker å passe de norske rytterne godt. Idag kan vi forvente en spurt om seieren, hvis ikke et brudd får lov til å gå helt inn til mål. Begge scenarioene passer de norske rytterne. Vi spiser lunsj sammen i Champagnole mens vi venter på rytterne.  Denne dagen gir oss nok en mulighet til å komme tett på rytterne etter målgang. Etter at rytterne har kommet i mål, setter vi kurs mot hotellet vårt i området rundt Orans/Besancon. Middag på egenhånd i nærheten av hotellet.

 5. Dag 5
  18.07.20 Lørdag: etappe 20 Lure – La Planche des Belles Filles – 36 km fjelltempo.

  I dag skal Tour de France avgjøres. En fjelltempoetappe opp til La Planche des Belles Filles har aldri vært gjennomført før - og ikke minst dagen før hele rittet avsluttes i Paris. Det blir tidlig avreise fra hotellet for å komme oss så langt som mulig opp mot mål. Her blir det folksomt og livlig i stigningen opp til flystripa på La Planche des Belles Filles. Stigningen er ikke mer en 5,9 km lang og avsluttes med over 20 % opp mot mållinjen. En dårlig dag her kan før til store endringer i sammendraget. Når rytterne er i mål reiser vi tilbake til hotellet vårt og pakker for tidlig avreise til Paris i morgen.

 6. Dag 6
  19.07.20 Søndag: etappe 21 Mantes-la-Jolie – Paris Champe-Èlysèes – 122 km spurtetappe

  I dag blir det tidlig frokost før avreise med TGV til Paris. Etter ankomst og innsjekk på hotellet vårt i Paris setter vi kursen mot den Norskesvingen. Dagens etappe er en parademarsj inn til Paris og er å regne som en dag for sprinterne. Å oppleve den norske svingen i Paris er en storartet opplevelse –det er et helt område kun med norske publikummere, hvordan er det mulig! Stemningen er god fra tidlig på dagen frem til rytterne går i mål. Her kan du spise og drikke på restauranten som ligger i tilknytningen til Norskesvingen.
  Dag Otto fra TV2 stopper garantert for å sjekke stemningen før rytterne ankommer. Vi håper Kristoff kan gjenta seieren fra 2018. Etter at rytterne har gått i mål reiser vi tilbake til hotellet og har en felles avslutningsmiddag.

 7. Dag 7
  20.07.20 Mandag: Paris på egenhånd og hjemreise

  Denne dagen har dere på egenhånd til å oppleve Paris. Vi setter kursen mot flyplassen rundt kl. 17 for hjemreise til Oslo. Vi håper dere reiser hjem med fult av minner og opplevelser som dere vil huske lenge.

14. - 20. juli 2020

 

Prisen inkluderer: 
 • Fly Oslo – Geneve // Paris-Oslo med Norwegian 
 • Bagasje og setereservasjon ombord
 • 6 overnattinger på hotell iht. til program / inkludert buffetfrokost og lokal tax 
 • All busstransport iht. program
 • Tog (TGV) fra Dijon til Paris, Gare de Lyon
 • To 3-retters middager m/1 glass vin/øl/brus
 • 1 lunsj og 1 piknik (Planche des Belles Filles)
 • T-skjorte 
 • TdF-magasin 
 • Maxpulse reiseleder 
 Tillegg: 
 • Sglb:  3 900,- 
 • Sykkelpakke med førsteklasse landeveissykkel, følgebil og sykkelguider: 3 500,-  
 
Tur 1: 24. - 29. juni 2020

DY1404  24. juni  2020: Oslo - Nice kl. 1530-1825 

DY1405  29. juni 2020: Nice - Oslo kl. 1905-2155

 

Tur 2: 14. - 20. juli 2020

DY1602 14. juli 2020: Oslo - Geneve kl. 11:10 - 13:40

DY1499 20. juli 2020: Paris - Oslo kl. 21:10 - 23:30

Ta med ryggsekk og flagg og bli med vår eminente og meget erfarne TdF-ekspert Bent Ola Dambråten. Han følger med dere på flyet, i bussen og ut i løypene til fots. Vi tar dere med på de beste fjelletappene og til start- og målbyer hvor vi er tett på opplevelsene. Vi bor på hotell sammen med Maxpulse-syklistene, og treffer disse ute på etappene. Vi tar med oss nistemat og drikke på piknik i fjellet, eller finner oss en god lunsjrestaurant.

 

 

Dersom du har lyst til å være med til Tour de France som syklist, og få muligheten til å både se etappene OG utfordre deg selv på noen av dem - da kan du klikke på linken under: 

Bli med til TdF som syklist 

Overnatting

Hotellene vi bor på

HOtell tur 1
TUR 1: NICE
Hôtel le Provencal 2*

24.-29. juni: Hôtel Le Provençal er et koselig hotell som ligger nær togstasjonen i Villefranche-sur-Mer. Hotellet har en hyggelig bar/lounge, døgnåpen resepsjon, og gratis Wi-fi. Hotellet ligger ca 20 minutter fra flyplassen i Nice. Kort vei til havnen med sine flotte yachter, og byens fine sandstrender.

Hotell tur 2 Base Camp
TUR 2: BOURG ST MAURICE
Base Camp Lodge

14.-16. juli: Et moderne og originalt hotell i Alpene. Hotellet har en egen bar, restaurant, døgnåpen resepsjon, romservice og gratis WiFi. Buffetfrokost er tilgjengelig hver morgen.

Hotell tur 2 Annecy
TUR 2: ANNECY
Hôtel Balladins Annecy Cran Gevrier 3*

16.-17. juli: Hotellet ligger sentralt i vakre Annecy, med kort avstand til innsjøen. Hotellet har døgnåpen resepsjon, buffetfrokost og gratis WiFi. Rommene er komfortable og perfekt for et kort stopp på reisen. Byen Annecy har ivaretatt sin autentistiske sjarm, og er meget populær blant turister.

Tur 2 hotell 3
TUR 2: ORNANS
La Table de Gustave 3*

17.-19. juli: Hôtel La Table de Gustave kombinerer tradisjon, modernitet og komfort, med fin beliggenhet ved elven Loue midt i Ornans. Resepsjonen er åpen fra 07:00 - 22:00 hver dag. Gratis WiFi.

Hotell 4 tur 2
TUR 2: PARIS
Hôtel Mercure Gare de Lyon 4*

19.-20. juli: Dette hotellet har blitt vårt "faste" hotell i Paris. Det ligger praktisk til i gåavstand fra togstasjonen, og rett ved Metro-stasjonen. Hotellet har lyse og luftige rom, gratis Wifi, samt frokostbuffet. Personalet er tilgjengelige hele døgnet. Hotellet ligger i et populært område av Paris og det er kort avstand til det meste.