TRENINGSGLEDE I KROATIA

11.-18. oktober 2023

Bestill her

Turen for deg som vil ha en aktiv uke i fine omgivelser!

Dette er reisen for deg som liker å utfordre deg selv med variert trening, samtidig som du trives med å ta deg skikkelig ut. Bootcamp, intervalltrening og styrketrening vil gå igjen flere ganger denne uka, men det blir også roligere timer som stabilitet, stretching og coretrening. Turen ledes av Kristin Granum Rosebø som driver Kreativ Trening. Med seg har hun Ida Cecilia Juhasz for å krydre timeplanen. 

Avreise: 11. oktober 2023
Avreise fra Oslo kl 06:00 - Ankomst Pula kl. 08:30

Hjemmreise: 18. oktober 2023
Avreise fra Pula kl 09:20 - Ankomst Oslo kl. 12:00

MER OM TUREN:

Kristin og Ida Cecilia sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Deres mål er at alle deltagerne skal føle seg ivaretatt og at hver enkelt blir sett og fulgt opp på sitt nivå og de vil alltid legge opp sine økter slik at alle opplever mestring på sitt nivå.

Denne reisen passer for alle som liker å ta seg litt ekstra ut, samtidig som du kan nyte Kroatia sine flotte strender og vakre natur. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det, men to formiddager er satt av til hvile eller egne aktiviteter etter ønske. Da kan du for eksempel rusle inn til den herlige byen Rovinj, ta en båttur ut til en av de flotte øyene i nærheten, leie deg en sykkel for en kortere eller lengre tur, du kan slappe av ved det flotte bassengområdet eller den herlige stranden like nedenfor hotellet.

Treningsreisen gjennomføres ved minimum 12 reisende.

Teamet

Kristin, treningsreise, profil
Kristin G. Rosebø
Helse- og treningsfysiolog

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og har lang erfaring fra både treningssenter og som selvstendig næringsdrivende. Siden 2013 har hun levert alle sine tjenester via eget firma Kreativ Trening. Kristin er forfatter av tre bøker og har gjennomført en rekke treningsreiser i inn- og utland.

Kreativ Trening

Ida Cecilie, treningsreise, tenerife
Ida Cecilia Juhasz
Instruktør

Ida Cecilia har master i folkehelse og er utdannet idrettspedagog og personlig trener fra Norges idrettshøgskole med bakgrunn fra dans. Hun har jobbet 10 år i treningskjeden Actic som instruktør, gruppetrener og personlig trener. I dag jobber hun på Lia Treningsenter lokalisert på Holmlia. Hun brenner for lavterskeltrening, hvor fokuset er å utfordre egne grenser, mestring og treningsglede, uansett utgangspunkt.

Overnatting
Hotel Eden, Natur, Treningsreise, trening, reise
Hotel Eden 4*

Hotel Eden, rom, treningsreise, treningscamp, trening, reise
Hotel Eden 4*

Hotel Eden, basseng, svømming, treningsreise, trening, reise
Hotel Eden 4*