Treningsreise til Mar de Pulpi 

05.-12. september 2023
Bestill reise

Bli med Bittan, Grete og Malin på treningsreise til
Mar de Pulpi.

Vakre Mar de Pulpi i Spania sør for Alicante.

Treningsreisen til Mar de Pulpi i 05.-12. september 2023 er en fantastisk måte å kombinere ferie og trening på. Mar de Pulpi er en pittoresk landsby i provinsen Almeria i Sør-Spania, kjent for sin vakre kystlinje og varme klima.

På en treningsreise til Mar de Pulpi kan du forvente å bli ledet av dyktige Bittan, Grete og Malin, som vil hjelpe deg med å oppnå dine treningmål.

Bittan, Grete og Malin er veldig dyktige på individuelle tilpasninger mtp skader eller andre hensyn som må tas, og legger til rette slik at alle kan trene sammen og få utbytte av treningen uansett utgangspunkt. I tillegg er de over snittet lekne som instruktører og lager morsomme økter der man får utfordret seg uten at fokuset er at det er tungt.

I tillegg til treningen vil du også ha mulighet til å nyte den vakre naturen og kulturen i området. Mar de Pulpi ligger ved kysten av Middelhavet, og her vil du finne fine strender, klart vann og pittoreske landskap. Det er også mange restauranter, kafeer og butikker å utforske i landsbyen.

Treningsreisen gjennomføres ved minimum 20 deltagere.

Mar de Pulpi

Mar de Pulpi er et fantastisk boligkompleks med leiligheter som ligger ved den sjarmerende byen San Juan de los Terreros, på sørøstkysten av Spania. Med sin idylliske beliggenhet ved Middelhavet og nærhet til fantastiske strender og naturskjønnhet, er dette et flott sted å dra på treningsreise.

Leilighetene i Mar de Pulpi-komplekset er moderne, romslige og velutstyrte, og tilbyr alt du trenger for å nyte en komfortabel og avslappende opphold. De fleste leilighetene har store terrasser med fantastisk utsikt over havet og fjellene, og gir deg muligheten til å nyte soloppganger og solnedganger fra ditt eget private utendørsområde. Komplekset tilbyr også et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester som inkluderer flere svømmebassenger, spa, treningsstudio og mer. I tillegg er Mar de Pulpi-området kjent for sin utmerkede mat og lokale restauranter, som serverer ferske fiskeretter og andre delikatesser.

Det er verdt å merke seg at været i september i Mar de Pulpi kan være varmt og tørt, så det er viktig å sørge for å drikke nok vann og beskytte huden sin mot solen. Det er også viktig å ha på seg riktig utstyr og klær til de forskjellige treningsøktene.

 • Bakkeintervaller - alle nivåer
 • Yoga
 • Kjernefokus
 • Puls og styrkeintervaller
 • Sykkel - langkjøring (alternativt for de som ønsker)
 • Styrkesirkel - tren med egen kroppsvekt og med enkle verktøy
 • Minibands - fokus på lår- og sete- kjernemuskulatur
 • Duo time - parøvelser
 • Stabilitet og balansetime
 • Sterk med strikk
 • Teambuilding/lagkonkurranser med mye moro!

Utreise:05.09.2023  Tromsø - Oslo 08:15 – 10:10
05.09.2023 Oslo - Alicante 11:20 - 15:05
Hjemreise:12.09.2023  Alicante til Oslo 11:20 – 15:00
12.09.2023 Oslo til Tromsø 17:10 - 19:05

 

MER OM TUREN:

Forbered deg på en gledesfylt uke med et spennende og variert treningsprogram sammen med positive og dyktige instruktører. Det blir også godt med tid til sosialt samvær, god mat, sol, bad, vin og avslapping.

Det blir mange ulike aktiviteter denne uka, som både gir deg utfordringer og mestringfølelse. Det blir lagt opp til at du selv kan bestemme hva du ønsker å være med på, men øktene tilpasses ditt nivå.
 
Det vil bli trening på formiddagen og litt utpå ettermiddagen hver dag. Du velger selv hvor mange og hvilke økter du vil være med på, men øktene planlegges nøye slik at du får restituert tilstrekkelig til å kunne delta på alt. Midt på dagen blir det en lengre hvile- og restitusjonspause, med unntak av en av dagene som vi skal på tur. Det vil komme mer informasjon nærmere om denne utflukten.
 

Teamet

Treningsglede for eldre, treningsreise, altea, Bittan og Grete, profil
Bittan & Grete

Bittan er utdannet idrettspedagog og har en rekke kurs og sertifiseringer innen helse og trening og over 30 års arbeidserfaring innen treningsbransjen.

Grete har jobbet i treningsbransjen siden 2005, fulltid siden 2010, som Personlig Trener, Instruktør og Master Trainer.

malin treningsreise maxpulse
Malin Isaksen
Instruktør

Mer informasjon om Malin kommer om ikke lenge :)

Siv anne Balslev, Treningsreise
Siv Anne Balslev
Reise- og eventplanlegger

Siv Anne har jobbet i reise- og event bransjen siden 2004, en stor del av tiden med treningscamper med forskjellig innhold og forskjellig varighet. Hun var prosjektleder på etableringen av KK sin trenings-camp. Camp Elixia og konsepter som Flow & Energy, Camp Bodø, Sykkelcamp Mallorca osv. Hun er en ”logistikker” og elsker utfordringer.

Har du reisetekniske spørsmål send henne en e-post eller ring: +47 23194410

Send e-post