Treningsreiser

Foto: Rinke Dohmen

Kontakt oss

Camp Deila 2023
15.-22. april 2023
Camp Deila

Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg med på sin fantastiske Camp Deila på Mallorca fra 15.-22. april 2023. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning.

Energi boost, alicante, treningsreise, gro, flokken
Ny dato for 2023 kommer
.
Energi Boost - Malgrat de Mar

Bli med treningsinstruktør Gro fra Bodø og Pernille fra Oslo til vakre Barcelona. Hva er vel være bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, opplevelser, sol & varme, god stemning,....

Yoga Finnskogtoppen maxpulse
Ny dato for 2023 kommer
Yoga retreat på Finnskogtoppen

May Kathrin inviterer deg med i en yogapraksis som gir naturlig energi og mer livsglede. Vi utfører enkle og effektive fysiske øvelser med pust, fokus og meditasjon i vakre omgivelser...

Calella de Palafrugell 01-1
Ny dato for 2023 kommer
Treningstur til Calella de Palafrugell

Vi møter våren blant klipper, strender og koselige kystbyer. Er det på tide å melde seg på våren i Spania? Bli med Christine Thune på tur!

senja yoga
Ny dato for 2023 kommer
Yoga, meditasjon og vakker natur på Senja

Finn tilbake til ur energien på vakre Senja. Gi deg selv 5 påfylldager, i flott natur der May Katrin vi ta deg gjennom et bredt spekter av Kundalini yogaens energi øvelser. Samlingene som hun vil ha inne eller ute, alt etter vær og føre, passer for alle.

smølakajakk_maxpulse_padling_kurs_1
NY DATO for 2023 kommer
Grunnkurs havkajakk og kajakktur på Smøla

Smøla er et eldorado for padling. Skjærgården på Smøla består av utallige holmer og skjær som omkranser hele øya, på sør- og vestsiden ligger flest. Utenfor skjærgården slår bølgene fra Atlanterhavet og skaper et drønn som oppleves mektig fra en liten kajakk som sklir mellom holmer og skjær.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat