Treningsreiser

Foto: Rinke Dohmen

Kontakt oss

Mar de pulpi maxpulse magnat 2-1
05.-12. september .2023
Treningsreise til Mar de Pulpi

Treningsreisen til Mar de Pulpi er en fantastisk måte å kombinere ferie og trening på. Mar de Pulpi er en pittoresk landsby i provinsen Almeria i Sør-Spania, kjent for sin vakre kystlinje og varme klima.På en treningsreise til Mar de Pulpi kan du forvente å bli ledet av dyktige Bittan, Grete og Malin, som vil hjelpe deg med å oppnå dine treningmål.

Energi boost, alicante, treningsreise, gro, flokken
03.-10. oktober 2023
Energi Boost - Mallorca

Bli med treningsinstruktør Gro fra Bodø til vakre Mallorca. Hva er vel være bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, opplevelser, sol & varme, god stemning. Påmelding og mer informasjon kommer snart.

treningsglede kroatia kreativ trening maxpulse
11.-18. oktober 2023
Treningsglede i Kroatia

Dette er reisen for deg som liker å utfordre deg selv med variert trening, samtidig som du trives med å ta deg skikkelig ut. Bootcamp, intervalltrening og styrketrening vil gå igjen flere ganger denne uka, men det blir også roligere timer som stabilitet, stretching og coretrening....

Calella de Palafrugell 01-1
Dato for 2024 kommer
Treningstur til Salerno og Path of Gods

Vi møter våren blant klipper, strender og koselige kystbyer. Er det på tide å melde seg på våren i Italia? Bli med Christine Thune på tur!

Camp Deila 2023
Dato for 2024 kommer
Camp Deila

Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg med på sin fantastiske Camp Deila på Mallorca fra 15.-22. april 2023. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat