Treningsreiser

Foto: Rinke Dohmen

Kontakt oss

Camp Deila 2023
15.-22. april 2023
Camp Deila

Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg med på sin fantastiske Camp Deila på Mallorca fra 15.-22. april 2023. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning.

Calella de Palafrugell 01-1
05.-08. mai 2023
Treningstur til Salerno og Path of Gods

Vi møter våren blant klipper, strender og koselige kystbyer. Er det på tide å melde seg på våren i Italia? Bli med Christine Thune på tur!

Energi boost, alicante, treningsreise, gro, flokken
03.-10. oktober 2023
Energi Boost - Mallorca

Bli med treningsinstruktør Gro fra Bodø og Pernille fra Oslo til vakre Mallorca. Hva er vel være bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, opplevelser, sol & varme, god stemning. Påmelding og mer informasjon kommer snart.

treningsglede kroatia kreativ trening maxpulse
11.-18. oktober 2023
Treningsglede i Kroatia

Turen for deg som vil ha en aktiv uke i fine omgivelser! Dette er reisen for deg som liker å utfordre deg selv med variert trening, samtidig som du trives med å ta deg skikkelig ut. Bootcamp, intervalltrening og styrketrening vil gå igjen flere ganger denne uka, men det blir også roligere timer som stabilitet, stretching og coretrening....

Yoga Finnskogtoppen maxpulse
Ny dato for 2023 kommer
Yoga retreat på Finnskogtoppen

May Kathrin inviterer deg med i en yogapraksis som gir naturlig energi og mer livsglede. Vi utfører enkle og effektive fysiske øvelser med pust, fokus og meditasjon i vakre omgivelser...

senja yoga
Ny dato for 2023 kommer
Yoga, meditasjon og vakker natur på Senja

Finn tilbake til ur energien på vakre Senja. Gi deg selv 5 påfylldager, i flott natur der May Katrin vi ta deg gjennom et bredt spekter av Kundalini yogaens energi øvelser. Samlingene som hun vil ha inne eller ute, alt etter vær og føre, passer for alle.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt for en uforpliktende prat