Yoga, meditasjon og vakker natur på  Senja

 

 

Send forespørsel

Finn tilbake til ur energien på vakre Senja

Gi deg selv 5 påfylldager, i flott natur der May Katrin vi ta deg gjennom et bredt spekter av Kundalini yogaens energi øvelser. Samlingene som hun vil ha inne eller ute, alt etter vær og føre, passer for alle. Nybegynnere vil få en lett innføring i yoga og meditasjon og de viderekommende vil få like mye ut av timene. 2 yoga samlinger om dagen og mye tid til vandreturer, kajakk eller ren avslapping med en bok eller bare nyte utsikten er en gave til sjelen.

Hvorfor dra helt til Senja for å ha Yoga, Tenker du?
Innlysende😊 – Det har noe eget ved seg å komme tettere på elementene. Tettere på naturen, tettere på sjøen, tettere på fjellet og ikke minst tettere på oss selv.

Borte er støyen fra bilene, flyene, menneskemengdene, borte er stresset fra daglige gjøremål, og tar du litt pause fra mobiltelefon og internett så kommer roen sigende og du blir mer i et med deg selv. Allikevel skal vi ikke bo i telt eller huler. Vi skal bo i flotte leiligheter på fantastiske Hamn hotell på Senja. Helt i sjøkanten av en av Nord-Norges mest kjente Landskapsvernområder og Arcipelago (øygruppe) ligger hotellet og leilighetene.

Vi skal utforske landskapsvernområdet og naturen når vi ikke gjør yoga. Her kan vi oppdage mange spor etter gammel bosetning, et rikt dyreliv og masse fisk i havet. Tilbudet er å bruke bena, leie kajakk, bli med på organiserte turer eller finne seg en lun krok for litt ekstra meditasjon. Her er det et tilbud for alle og mulighetene er mange.

Oppholdet inneholder yogaserier med varierte og enkle bevegelse, pusteteknikk, dyp avspenning med Gong og meditasjon. Det blir tid til stillhet og refleksjon.  Effekten kan vare lenge etter oppholdet, med påfyll av energi og mer ro i sinnet. Du trenger ingen forkunnskaper, yogaen er lett å følge, og du jobber ut fra dine egne fysiske forutsetninger.

 1. Dag 1
  Onsdag
  • Oppmøte på Gardermoen 07:00
  • Flyreise Oslo til Bardufoss 09:00 - 10:45
  • Transfer fra Flyplass til Hamn i Senja
  • Lunsj
  • Innsjekk
  • YOGA / MEDITASJON eller FRITID?
 2. Dag 2
  Torsdag
  • 08:00-10:00 -  Frokost
  • 10:30-12:00 -  Yoga og meditasjon for å stimulere din indre energi og lade oss  mørketiden
  • 12:30-14:00 - Lunsj
  • 14:00 - Tur i nærområdet / Aktivitet
  • 17:15 - 18:30 Yoga med fokus på pust og rytme, meditasjon og Gong
  • 18:30-20:00 - Middag
 3. Dag 3
  Fredag
  • 08:00-10:00 - Frokost
  • 10:30-12:00 - Yoga/meditasjon med fokus på din indre ro og kraft
  • 12:30-14:00 - Lunsj
  • 14:00 - Tur i nærområdet/ Aktivitet
  • 16:00 - Yoga for et sterkere nervesystem, meditasjon og Gong
  • 18:00-20:00 - Middag
 4. Dag 4
  Lørdag
  • 08:00-10:00 - Frokost
  • 10:30-12:00 - Yoga for kreativitet, flyt og glede, meditasjon og Gong
  • 12:30-14:00 - Lunsj
  • Fritid
  • Middag
 5. Dag 5
  Søndag
  • 08:00 - 09:00 Frokost
  • 09:30 Yoga for indre balanse - Meditasjon
  • 11:00 ca Avreisetid til flyplassen
  • Bardufoss - Oslo 14:05 - 16:25

  Programmet er laget med forbehold om små justeringer/ endringer.

Mitt navn er May Katrin, og jeg er KRI sertifisert Kundalini Yoga lærer og underviser ukentlig i Oslo. Jeg elsker å dele denne yogaformen og se den positive endringen det kan skape i folk.

Foto May Katrin Johansen 2-1

Mitt motto er: "Kundalini Yoga handler ikke om å nå ned til tærne dine, men om hva du opplever på vei ned".

Etter å ha vært innom ulike yogaformer, QiGong, og Pilates, ble jeg etter hvert så glad i Kundalini yoga at jeg valgte å ta utdanningen innen denne fantastiske praksisen. En yogaform som rett og slett er en vitenskap og en teknologi om kropp og sinn, og hvordan håndtere seg selv – i alle slags dager i livet. I vår tid med en enorm informasjonsstrøm, der vi alle har x mengde tid og x mengde energi, så er det viktig med verktøy for å selv-regulere, styre energien vår, navigere og orientere oss best mulig.

Seks år har gått siden jeg tok valget om å studere denne yogaformen nærmere. Og jo mer jeg lærte, jo sterkere ble ønsket om å dele disse nyttige verktøyene, -rett og slett en bevissthet om hvordan vi kan «oppgradere operativsystemet» vårt – og gi folk en opplevelse i seg selv. Yogaformen tar i bruk, fysiske stillinger, pust, rytme, vinkler, lyd/mantra og hånd/fingerposisjoner. Disse elementene sammen, gir oss en sterk samlet effekt og kan gi en unik opplevelse.

Etter mine læreres eksempel har jeg forsøkt å skape et rom der alle kan føle seg velkommen, trygg og komfortabel. Et sted hvor sko og problemer blir igjen utenfor døren. Et rom som virkelig trengs i vår hektiske og travle livsstil.

Jeg har også gjennomført MPower Academy i 2019/2020, innen ulike forskningsbaserte energi- og stresshåndteringsverktøy, forskningen bak mange av yogaøvelsene og mental trening på toppidrettsnivå. NLP Practitioner i 2004. Ukentlige klasser i eget lokale i Oslo, timer på Fornebu Yoga, og hos Oslo Sanitetsforening. Flere Workshops yoga/gongbad. Gongbad på internasjonale festivaler 3 år på rad – 2 år online for 900.000 deltakere.

Om Hamn i Senja:

Hamn i Senja er et ferie- og konferansested som ligger på vestkysten av Senja-øya i Nord-Norge. Siden 1994 har denne historiske fiskestasjonen blitt etablert som et velkjent feriested og svært ettertraktet konferansedestinasjon i Norge. Navnet «Hamn» betyr havn, og Hamn har vært en trygg havn for mange fiskere gjennom hundrevis av år. Nå brukes disse hundrevis av holmene og øyene i det asurblå havet utenfor som et eventyrmål for besøkende fra hele verden.

Om Øyen Senja:
Senja er Norges nest største øy og ligger i hjertet av Nord-Norge. Senja er kjent som «et Norge i miniatyr», og byr på et unikt mangfold og flotte naturopplevelser hele året. Alt innen noen timers kjøring. Plasseringen på 69,4° nord, som er over polarsirkelen, gir deg muligheten til å oppleve både nordlyset fra september til april, samt midnattssol og 24 timers dagslys om sommeren. Disse vakre og magiske fenomenene er imidlertid bare to av mange grunner til å besøke oss og oppleve et av Norges beste reisemål. Et bredt spekter av aktiviteter og naturopplevelser venter på deg her. Hamn er den perfekte basen for å nyte skjønnheten på øya, og vi vil gjerne være din neste vert og skape et uforglemmelig arktisk besøk.

MAY KATRIN JOHNSEN er din yogainstruktør disse fire dagene.

Hun inviterer deg med i en yogapraksis som gir naturlig energi og mer livsglede. Vi utfører enkle og effektive fysiske øvelser med pust, fokus og meditasjon i vakre omgivelser. Det vil også bli rom for dyp avspenning til herlige Gong vibrasjoner. Yoga er en måte å investere i seg selv både fysisk og mentalt, og vil gi deg en mer positiv holdning til livet generelt, også utenfor yogamatta.

May Katrin sitt fremste ønske er å bidra til at du får en større tilstedeværelse i deg selv og i livet ditt. Det å reise til et sted med nærhet til naturen i kombinasjon med yoga gir oss en sjelden mulighet til å stenge den konstante informasjonsstrømmen som preger hverdagen. Yogaformen passer for alle, og vi gjør yoga med den kroppen vi har i dag.

Foto Anita Berg 7

Foto Anita S. Berg