Seilbåt og fotturer på Senja

Klikk her for påmelding
og spørsmål

Oppleve noe unikt og vakkert?
Våkn opp blant mektige fjell og dype fjorder på vakre Senja. 

Dette er en aktiv tur hvor du er i ett med naturen fra vi går om bord i båten til vi går i land etter turen. Nærmere naturens elementer skal det godt gjøres å komme.  I løpet av disse dagene  skal vi oppleve Senja på en helt spesiell måte. Vi skal bo i en syttito fots seilbåt og skal seile til de beste stedene for å gå toppturer, enten det blir på ski vinter/vår eller til fots på sommeren. Ingen kjenner Senja bedre enn guiden vår Bent, så her får vi virkelig oppleve de flotteste turene uansett vær og vind. 

NB! Begrenset antall plasser - vær rask og sikre deg din!

Bent Vidar Eilertsen

Vår lokale guide for turen er Bent Vidar Eilertsen. Han kjenner Senja og fjellene som sin egen bukselomme, og er den mest erfarne fjellguiden på Senja. Han jobber for tiden med å lage en guidebok over Senja. Han er fjellguide, klatreinstruktør, holder skredkurs, toppturkurs m.m. og har har utallige års erfaring innenfor dette fagfeltet.

Han har også 10 års erfaring fra Forsvaret.

anette_racer_farth_maxpulse_reiseleder

Anette Racer Farth

Anette er utdannet Personlig Trener, Rehab Trainer og kostholdsveileder, noe hun også jobber med til daglig på Hadeland Treningssenter.

De 7 siste årene har hun arrangert aktive turer noe hun elsker å holde på med. Den gleden og fellesskapet, ikke minst vennene man får på slike turer betyr enormt mye. Det siste året har hun også begynt å jobbe som reiseleder og lager turer nært og fjernt i samarbeid med Maxpulse.

Klikk her for mer informasjon om Anette..

Disse dagene skal vi besøke noen av de villeste toppene på Senja, både kjente og mindre kjente turmål. Med båt vil vi også komme oss til plasser som ikke er tilgjengelige med bil. Vi vil gjøre traverser over flere fjell, fra en fjord til en annen, - båten plukker oss opp på andre siden av fjellet. Dette blir en magisk reise over flere topper.

Guiden inkluderer alle i planleggingen og gjennomføringen, så du vil få mulighet til å lære mer om rutevalg og sikkerhet underveis.

På denne reisen får du fantastiske opplevelser i nytt toppturterreng under kyndig veiledning. Du kan nyte turen til fulle og føle deg sikker både på vei opp og ned igjen. I tillegg håper vi at du tar med deg gode minner fra Norges nest største øy og et landskap som er fantastisk.

Dette er en elegant seilbåt, tjuetre meter lang og litt over fem meter bred. Den har teakdekk og en stor salong som er komfortabel etter en deilig dag ute. 

Båten har seks doble lugarer, to har dobbeltseng. Det finnes fem toaletter og dusjer om bord samt en ferskvannstank på totusen liter. 
Personalet om bord lager mat i et velutstyrt kjøkken. Det finnes en livbåt med plass til tolv personer, og båten er utstyrt med aircondition og dieselvarmer som gjør at temperaturen om bord er komfortabel uavhengig av årstid.
 
Turen passer for:
De som er i normal fysisk form og som liker å gå på fjellturer. Man bør klare å gjøre minst 1000-1500 høydemeter på en dag. Det er en fordel om man er litt komfortabel med luftige topper og rygger. Du trenger ingen seilerfaring for å være med på denne turen. 
 
Informasjon om Senja:
Norges nest største øy og kalles ofte Eventyrøya og Norge i miniatyr. Her finner du eksotiske sandstrender, små sjarmerende fiskevær, nasjonalparkriket Ånderdalen så vel som dype fjorder og høye fjell rett ut mot storhavet. Fjellene byr på mellom 600 og 1000 meters høyde, og den mektige utsikten starter nesten før du har tatt første skritt.