Messereiser

Med Messereiser får du hjelp til å legge opp fagturen slik du selv ønsker.

Bli kjent med oss

Din messereisepartner – med over 30 års erfaring fra markedet


Som Norges messereisespesialist har vi lang erfaring med å hjelpe ulike bedrifter når de ønsker å planlegge og gjennomføre uforglemmelige fag- og messeturer. Velger du Messereiser neste gang du skal ta med dine kolleger på en fagtur, blir turen mer enn bare en messe – du får en reise som hele gruppen vil glede seg til. Kort sagt en skreddersydd messereise for din bedrift, fra A til Å!

Finn din messe

Dato:
25. februar - 3. mars 2021

Interpack

INTERPACK - verdens viktigste messe for prosess- og emballasjeindustri. Messen dekker hele verdikjeden for emballasje fra forpakning...

Les mer
Priser fra

Kommer

Düsseldorf, Tyskland
Dato:
13. mars - 18. mars 2022

Light and Building

Light+building er en spesialmesse for belysning, bygg-automatisering, styringer og elektronikk. Sammen med Expert Reiser arrangerer Elmagasinet...

Les mer
Priser fra

Kommer

Frankfurt, Tyskland
Dato:
20. - 30. april 2021

Drupa 2020

Bli med oss til Drupa messen i Dusseldorf i 2020, årets viktigste messe for grafisk industri! Messen omhandler bl.a trykk-, emballasje- og medieindustrien, reklameprodukter, 3d-print

Les mer
Pris fra

Kommer

Düsseldorf, Tyskland
Dato:
03. - 06. november 2020

SEMA SHOW

SEMA messen går i år fra 3. - 6. November. Dette er en av verdens største lukkede fagmesser på ettermarkedet av bil og har alt du som jobber innen bransjen kan ønske deg.

Les mer
Priser fra

11.990,-

Las Vegas, USA
Dato:
11. - 13. oktober 2022

Chillventa

Chillventa - utstillingen for energieffektivitet, varmepumper og kjøling.Kom og opplev de nyeste innovasjonene og trendene. Vær der og møt ekspertene på denne ledende utstillingen!

Les mer
Pris fra

Kommer

Nürnberg, Tyskland
Dato:
15-18.juni 2021

Glasstec 2021

Glasstec er verdens ledende messe for glassindustrien med 1 276 utstillere fra 50 land. Enten glassproduksjon, prosesseringsteknologier, nye glassprodukter eller innovativ håndverksbehandling. I 2021 venter også banebrytende innovasjoner, produkter og utviklinger.

Priser fra

Kommer

Düsseldorf, Tyskland
Dato:
10. - 12. november 2020

Brau 2020

BrauBeviale er hovedutstillingen for hele drikkevareprosesskjeden. Her kan du finne internasjonale utstillere som presenterer produkter, løsninger og trender for produksjon av øl, vann, alkoholfrie drikker, brennevin, vin, musserende vin og flytende meieriprodukter.

Priser fra

Kommer

Nürnberg, Tyskland
Dato:
16. - 19. november 2020

Medica

Medica er den største messen i sitt slag og samler årlig over 6 000 utstillere og 110 000 deltagere på et 250 000 kvm stort messeområde.

Les mer
Priser fra

Kommer

Düsseldorf, Tyskland
Dato:
07. - 11. Desember 2020

Tube Wire 2020

Møt forretningspartnerne dine på verdens viktigste messe for rør- og rørbehandlingsindustrien. Her drives virksomheten fremover, verdifulle kontakter blir laget, og her vil du også se de globale innovasjonene som alle vil snakke om i morgen.

Priser fra

Kommer

Düsseldorf, Tyskland
Dato:
14. - 19. juni 2021

Interschutz

Interschutz 2020 er flyttet til 2021. Helt fra begynnelsen har Interschutz trukket til seg en unik blanding av både kommersielle og ikke-kommersielle utstillere.

Les mer
Priser fra

Kommer

Hannover, Tyskland
Dato:
21. - 24. februar 2021

Eisenwarenmesse

Trendene for hele bransjen er satt til den største forretnings- og innovasjonsplattformen. Her blir innovasjonene som blir morgendagens standard presentert. Her diskuterer produsentene, handelsbesøkende og internasjonale eksperter den nåværende utviklingen i bransjen. Det er en ren maskinvare messe i fire hele dager - hvor dine behov står i sentrum.

Priser fra

Kommer

Dato:
4. - 10. april 2022

Bauma

Bli med til Baumamessen, som er verdens største messe innen bygg og anlegg. Bauma 2019 var den 32. av sitt slag og ble arrangert 8. - 14. april med et messeområde på hele 605.000...

Les mer
Pris fra

7.950,-

München, Tyskland
Dato:
September 2022

IBIE

IBIE Messen finner sted hvert 3 år i Las Vegas. Den samler store deler av bransjen, og du kan finne leverandører til hele produktspekteret...

Les mer
Priser fra

Kommer

Las Vegas, USA

Les de siste blogginnleggene fra Messereiser

messereise guide
messetur
5 tips til deg som planlegger en messetur

En messetur er ofte sett på som en investering i den faglige utviklingen hos de ansatte, men kan også være en fin anledning til å styrke det sosiale samholdet og øke motivasjonen i bedriften.

Teamwork, Sammarbeid, motivasjon
Insider
4 måter å motivere dine ansatte på

Undersøkelser viser at trivsel på jobben er viktig for den totale livskvaliteten for de fleste nordmenn. Så hvordan kan du sikre at dine medarbeidere er motiverte og gleder seg til å komme på jobb?

Blogg - Trender firmatur-1-1
Insider
5 grunner til å velge Expert Reiser som din turoperatør

Å planlegge en firmatur kan være både tidkrevende og frustrerende. Det kan derfor være fint å gi dette ansvaret til noen med tid og erfaring, nemlig en turoperatør...

Noen av våre referanser

Se hvem som er fornøyde med våre messereiser!