Bauma München

Annleggsbransjens tumleplass #1

Send forespørsel

Bauma München 2022

Baumamessen er verdens største messe innen bygg- og anleggsbransjen. I 2019 var messen rekordstor med et utstillingsområde på over 600 000 kvm og 3 420 utstillere. Den aller største standen var på 14 112 kvm og det var Liebherr som hadde denne. 

Det er et stort spekter av leverandører som er representert, noe som gjør Bauma til den perfekte møteplass for nettverksbygging innen alle deler bransjen.

Regent Hotel 3*

Periode 1:  3. april - 6. april 

Vi kan tilby både enkelt og dobbeltrom 

Periode 2:  6. april - 9. april 

Carat Hotel 3* 

Periode 1:  4. april - 7. april 

Vi kan tilby både enkeltrom og dobbeltrom 

Periode 2:  7. april - 10. april 

Hotel Ibis München City 2* (3*) 

Periode 1:  3. april - 6. april 

Vi kan tilby både enkeltrom og dobbeltrom 

Periode 2:  6. april - 8. april 

Periode 3:  8. april - 10. april 

 

Les mer om hvert hotell nederst på siden 

Ta kontakt dersom dere reiser flere sammen og vil sikre rom på samme hotell

Baumamessen er svært populær og tiltrekker seg det som kan krype og gå innen anleggsbransjen. Antall besøkende stiger hvert år og det er et veldig internasjonalt publikum med mennesker fra over 200 land (2016). 

Vi jobber foreløpig med å få reisealternativene helt klare.

Det finnes muligheter for å forlenge turen ut over gitte datoer, det går for eksempel fint an å kombinere besøk på messen med en firmatur. Vi hjelper deg med å sette sammen den beste løsningen for deg slik at du kan fokusere på din arbeidsplass og dine egne kunder.  

Overnatting
Hotel Regent
Seidlstrasse 2, München
Regent Hotel 3*

Dette flotte hotellet ligger ved Hovedjernbanestasjonen. Alle rommene er moderne innredet med alle nødvendige fasiliteter og gratis WiFi. Hotellet har frokostrom, kafé og bar, samt konferanserom. Våre gjester som har bodd her tidligere har vært veldig fornøyde.

carat hotel
Lindwurmstrasse 13, München
Carat Hotel 3*

Dette sentrale 3 stjerners hotellet ligger kun en 10 minutters gåtur til Marienplatz, gamlebyen i München. Hotellet har moderne rom med alle nødvendige fasiliteter og gratis WiFi. Hotellet ligger i et populært område av München. Det er 10 minutter å gå til U-Bahn 2 som går direkte til messeområdet på 30 minutter. Et hotell vi får gode tilbakemeldinger på.

Dachauer Strasse 21, München
Hotel Ibis München City 2* (3*)

Dette er et moderne mellomklassehotell med få minutters gange til hovedjernbanestasjonen. Alle rommene har de nødvendige moderne fasiliteter. Hotellet er bedre enn de 2 stjernene det har fått grunnet mangel på egen restaurant, men det ligger flere alternativer i nærheten. Hotellet har en koselig bar og konferansemuligheter, og gratis WiFi i lobbyen.