CHILLVENTA 2020

Årets bransjebegivenhet i Nürnberg - avlyst! Ny messe i 2022

CHILLVENTA 2022

Chillventa - utstillingen for energieffektivitet, varmepumper og kjøling.
Kom og opplev de nyeste innovasjonene og trendene. Vær der og møt ekspertene på denne ledende utstillingen!

Alle som ønsker å vite hvor bransjen er på vei, bør notere seg datoen for bransjens viktigste samling i kalenderen.

Messedato: 
13. - 15. oktober 2020

Hvor ofte arrangeres messen:
Hvert andre år

Hvor arrangeres messen?
Nürnberg, Tyskland

Chillventa går hvert andre år og er arenaen for nye trender i segmentene kjøling - AC & ventilasjon, og varmepumper. Her vil du finne verdensledende leverandører som presenterer en massiv visning av sine komponenter og systemer, for eksempel kompressorer, varmevekslere, vifter, ventilasjonssystemer, klimaanlegg, isolasjon og C&I, pluss tjenester for disse sektorene, som hovedsakelig fokuserer på kommersielle og industrielle applikasjoner.

Chillventa representerer hele din sektor

Chillventa er langt mer enn en messe. Den har nemlig utviklet seg til å bli den mest suksessrike bransjeplattformen for bransjen. Hvordan kan effektiviteten til komponenter, ytelsestall for systemer og dermed energieffektivitet forbedres enda mer? Hvor viktig er tverrsystemkontroll og nødvendig overvåking? Dette er temaer du vil få svar på her.

Chillventa er et arrangement av eksperter for eksperter. Det er her handel, industri, anleggsbygging, brukere, opplæring og forskning møtes for å diskutere de nyeste trendene, få viktige kontakter og gjøre forretninger.

 

Overnatting
Nurnberg, Chillventa, Deutscher Kaiser, Tyskland
Hotell Deutscher Kaiser 3*

Overnattingen er ved Hotell Deutscher Kaiser ***, rett ved jernbanen i Nurenberg. Dette historiske hotellet ligger i en verneverdig bygning i gamlebyen av Nürnberg og tilbyr rom med lydisolerte vinduer og unik innredning.

Rom, Nurnberg, Chillventa, Deutscher Kaiser, Tyskland
Hotell Deutscher Kaiser 3*

Alle rommene har gratis Internett via kabel eller Wi-Fi samt satellitt-TV med flatskjerm og film- og sportskanaler. Hotellet har trimrom, bibliotek og møterom. En stor frokostbuffé serveres hver morgen.

Nurnberg, Chillventa, Deutscher Kaiser, Tyskland, sentralstasjon
Hotell Deutscher Kaiser 3*

Nürnberg sentralstasjon ligger kun 3 minutters gange fra hotellet. Derfra kan du ta direktetog til Nürnberg lufthavn (13 minutter) og Messe Nürnberg (8 minutter).