Drupa 2021

Det er ingen andre bransjehendelser som har så stor internasjonal appell som den ledende messen for utskriftsteknologier. 

Drupa #1 innenfor printer teknologi

Bli med oss til Drupa messen i Dusseldorf i 2021, årets viktigste messe for grafisk industri!
Messen omhandler bl.a trykk-, emballasje- og medieindustrien, reklameprodukter, 3d-print og emballasjeløsninger.

Mer enn 250 000 personer forventes å besøke messen som kommer til å fylle hallene med cirka 1800 utstillere og denne messen for utskriftsteknologier gir fremragende nettverksmuligheter og potensial for gode forretningsmessige forhold. Her kommer innovasjoner inn i markedet, nye forretningsmodeller utvikles og nye partnerskap blir dannet.

Utreiser fra Oslo:

Sk 816 kl 09.15-11.05
Sk 818 kl 17.00-18.50

Avreise fra Düsseldorf:

Sk 817 kl 11.45-13.35
Sk 819 kl 19.30-21.20

Düsseldorf er hovedstaden i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og er en av de mest velstående byene i Tyskland. I dag bor det ca. 600 000 innbyggere her og byen er en del av det store Ruhr-området som er et av de tettest befolkede områdene i verden.

Mange store internasjonale selskaper har sitt hovedkontor for Europa her i byen. Det er en gammel by som kan trekke sine historiske røtter over 2000 år tilbake. I dag er Düsseldorf en moderne storby og et av Tysklands viktigste kunst- og universitetsbyer.

Byen ble nesten totalt ødelagt under andre verdenskrig da mye av den tyske makts viktigste industriområder lå her. Gamlebyen er nå bygget opp og er blitt et populært område å ferdes i om kvelden. Her finnes utallige kneiper.

Düsseldorf er en av de viktigste messebyene i Tyskland og vi tilbyr turer opp til flere ganger i året. Byen er også kjent for sin mer fasjonable handlegate Königsallee.

Rhinen kan du heller ikke unngå. Denne elven er Tysklands viktigste transportåre for gods og renner flott gjennom byen langs Altstadt.

shutterstock_521466988

Hvorfor reise til drupa?
Drupa gir viktige og nye impulser for trykk, media, emballasjeproduksjon og industrielle applikasjoner - spesielt også i de vertikale markedene. Denne verdensledende messen for utskriftsteknologi tilbyr enestående nettverksmuligheter og potensiale for utmerkede forretningsforbindelser. Det er her innovasjoner bringes inn i markedet, nye forretningsmodeller utvikles og nye partnerskap dannes.

Drupa er en internasjonal magnet for en rekke bransjer. I tillegg til trykk- og emballasjebransjen er det også grupper fra vertikale markeder som forbruksvarer, luksusvarer, kosmetikk, bank- og sikkerhetsteknologi, og mange flere. Mer enn halvparten av besøkende kommer til Drupa med spesifikke investeringsprosjekter.

GRUPPER
Er dere 10 eller flere som reiser sammen har vi ekstra gode priser og fleksible betingelser. 

Overnatting
Poseidon
MS Poseidon 3*

Sentral beliggenhet ved Altstadt og korte avstander til det meste Düsseldorf har å by på. Det finnes shuttlebusser i gangavstand fra hotellskipet.

Poseidon, rom
MS Poseidon 3*

Rommene er små men koselige, hvor du vil finne alt du trenger under oppholdet. Alle lugarer har dusj/toalett og TV.

Poseidon, middag
MS Poseidon 3*

På båten vil du også finne en flott restaurant, bar og en døgnåpen resepsjonstjeneste.

Rhein Symphonie
MS Rhein Melody 4*

Båten ligger lengre oppe i elven, med gangavstand for de spreke (ca 30 minutter) til messen.

Rom
MS Rhein Melody 4*

Rommene er lyse og fine, hvor alle rom har dobbeltseng. Alle lugarer har dusj/toalett og TV.

Frokost hall
MS Rhein Melody 4*

På båten vil du også finne en flott restaurant, bar og en døgnåpen resepsjonstjeneste.