logo-europain

 

Meld din interesse

Europain 2020

Bli med Din Baker til neste års store bransjebegivenhet i Paris!
I takt med et voksende marked, drevet av nye forbrukerforventninger, kommer EUROPAIN  med en ny formel og samler med dette hele bransjen i Paris! Messen er den største begivenheten innen bransjen i Frankrike, som svarer til alle behovene de profesjonelle bakeriene og konditoriene vil møte i markedet.

Vår anbefalte rute til messen:

Avreiser fra Oslo lørdag 11. januar:
12.25 – 14.55     Oslo – Paris med Air France

Hjemreise fra Paris mandag 13. januar:
20.45 – 23.10     Paris – Oslo med Air France

Ønsker du et annet tidspunkt, eller reise fra et annet sted kan vi selvfølgelig hjelpe deg. Kryss av for dette i interesse skjemaet.

 

Ny dato og nytt sted ... Med bare noen måneder før starten på messen ser EUROPAIN 2020 utrolig lovende ut. Alle hovedaktørene som representerer bransjen vil være til stede. De vil iscenesette et omfattende utvalg av produkter og tjenester designet for å bringe innovative og konkrete løsninger til fagfolk over hele verden. 

De er sikre på at besøkende vil finne de løsningen på sitt spesifikke behov, enten det gjelder bakeri, snacking, sjokoladeproduksjon, konfekt, iskrem, kjeksfremstilling og emballasje, inkludert butikkdesign og arrangement, produksjonsverktøy og virkemidler og tilegne seg ferdigheter gjennom fortreffelig trening.

EUROPAIN 2020 er helt klart den verdensomspennende begivenheten som du ikke kan gå glipp av.

NOEN AV EUROPAINS NØKKELOMRÅDET 


EUROPA-FORUM

Et sted for diskusjoner og en informasjonskilde for fagfolk.I løpet av fire dager vil Europain Forum 2020 samle eksperter og ledere fra alle bransjer.Intervjuer, rundbord og utveksling vil ta for seg de viktigste temaene, problemstillingene og innsatsene i markedet.

BAKERI SCENE
Et banebrytende program iscenesatt i en operativ bakenhet som illustrerer konkrete løsninger for å dra nytte av de nyeste mulighetene på markedet 

SØTSAK SCENE
Topp konditorer, sjokolader og iskremprodusenter demonstrerer og deler de nyeste teknikkene og oppskriftene og illustrerer dynamikken i deres handel 

NYTT FOR ÅRET,  EUROPA-LAB: 
Her blir det fordypning i et altomfattende konsept som iscenesetter de nye produktene og løsningene som vil revolusjonere morgendagens bakeri.

Hotell

OVERNATTING

Hotel_Europain
Jardins Du Marais Hotel 4*

Jardins du Marais ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Paris sentrum. Hotellet har egen restaurant, og frokost er inkludert.

rom
Jardins Du Marais Hotel 4*

Rommene er fullt utstyrt med aircondition, tv, mm. Samt et elegant marmor-bad. Rommene har direkte tilgang til gårdsplassen.

bad
Jardins Du Marais Hotel 4*

Det er også WiFi på rommet, badekar og hårføner.