Interpack

"Den mest relevante messen innen prosess- og emballasjeindustri" 

Interpack 2021

Messen dekker hele verdikjeden for emballasje, alt fra forpakning, prosesser, distribusjon til kvalitetssikring og forbrukervern. Maskiner, skreddersydde løsninger og innovative konsepter for næringsmidler, drikkevarer, farmasøytiske produkter, kosmetikk, "non-Food", og industrivarer blir presentert på messen.

Mange av bransjens tungvektere velger Interpack for å lansere nye ideer. Helt siden 1958 har Interpack funnet sted hvert 3. år i Düsseldorf. Messen har en veldig bra utvikling og samlet 2700 utstillere og 174 000 besøkende fra hele verden i 2017.

I SAMARBEID MED

norsk-tysk

Norsk-Tysk Handelskammer er del av et verdensomspennende nettverk som har som mål å styrke bilaterale handelsforbindelser med Tyskland. Norsk-Tysk Handelskammer tilbyr et bredt spekter av tjenester for norske bedrifter som vil være aktive på det tyske markedet.

Norsk-Tysk handelskammer (Norsk versjon)
For mer informasjon om messen

HVORFOR DRA TIL INTERPACK:
Behandling, emballasje, forbrukerbeskyttelse, hindring av piratkopiering og forurensningstiltak for å nevne noe av det du kan forvente på Interpack. 

Ingen annen messe i verden presenterer hele forsyningskjeden. Her gir emballasjebransjen løsninger og innovative designforslag i et mangfold av forskjellige materialer. Det er rett og slett en messe du ikke kan gå glipp av enten du befinner deg innenfor sektorene mat, drikke, bakeri eller kosmetikk og industrivarer.

DRA NYTTE AV DE MANGE FORDELENE: 
Med en felles messereise sikrer du deg en optimal messedeltakelse.

  • Dedikert reiseledelse
  • Faglig innhold
  • Gode muligheter til networking med andre reisedeltager
  • Hyggeligere messeopplevelse
  • Kvalitetssikret hotell med bra beliggenhet
  • Minimalt med egen reiseadministrasjon
  • En samlet faktura 
Overnatting
ms-olympia
MS Olympia

MS Olympia er et stort elvecruiseskip som maksimalt kan frakte 96 passasjerer. Alle lugarene ombord MS Olympus tilbyr 9,5-11,5 kvm gulvareal, med eget bad, individuelt justerbare A/C-enheter, safe og flat TV. Alle lugarene har vinduer som kan åpnes.

MS_Olympus,_rom
MS Olympia

Alle lugarene ombord MS Olympia tilbyr 9,5-11,5 kvm gulvareal, med eget bad, individuelt justerbare A/C-enheter, safe og flat TV. Alle lugarene har vinduer som kan åpnes.

MS_Olympus,_Restaurant
MS Olympia

MS Olympia ble totalrenovert i 2015/2016, og tilbyr en romslig salong med en koselig bar.