Light +
Building 

Påmelding og prisdetaljer

Light + Building 

På grunn av Covid-19 har Messe Frankfurt besluttet å avlyse årets messe. Messen vil nå finne sted i mars 2022.

Light + building er verdens ledende messe for belysning og bygningsteknologi. Her finner du alt innen belysning, byggautomatisering, styringer og elektronikk. 

Årets messetur var planlagt sammen med Elmagasinet for 10.gang på rad. Vi oppdaterer fortløpende med ny informasjon om Light+Building 2022.

Vårt messereisekonsept er velprøvd og lagt opp slik at du som deltager skal få størst mulig utbytte både faglig og sosialt.

Flytider kommer

Innkvartering 

MS Alina ble bygget i 2010 og er et av de nyere hotellskipene. Skipet har et moderne preg i form av design og arkitektur, det er 130 meter langt og har 108 lugarer. 

Skipet vil legge til kai på vår faste plass midt i Frankfurt sentrum. Herfra er det gangavstand til messen, men også kort vei for å utforske gamlebyen, flotte restauranter og et yrende uteliv .

Denne verdensledende messen innenfor belysning og byggeteknologi vil i 2020 presentere intelligente og nettverksbaserte løsninger, fremtidsrettet teknologi og designtrender.

De største gruppene av besøkende på Light+Building er arkitekter, interiørarkitekter, designere, planleggere og ingeniører, samt håndverkere og representanter fra detaljhandel.

På turen vil du få med deg et hyggelig cruise gjennom Rhindalen og opp til Frankfurt. Mange husker de fantastiske turene og har hatt ønske om gjentagelse. Derfor har vi lyttet til oppfordringene og skaffet til veie et av Rhinens nyeste og største hotellskip. Til tross for dette er kapasiteten begrenset, så vær tidlig ute for å sikre deg plass!

Våre stolte samarbeidspartnere:

Hotellskip
Ship_Amelia
MS Alina

MS Alina ble bygget i 2010 og er et av de nyere hotellskipene. Skipet har et moderne preg i form av design og arkitektur, det er 130 meter langt og har 108 lugarer. 

BW_Amelia-1483-web
MS Alina

Alle 108 lugarene vender utover med panoramavinduer og franske balkonger. Det toppmoderne utstyret i kombinasjon med moderne design skaper en unik atmosfære.Alle lugarene er fullt utstyrte med flatskjerm-TV, radio, minibar, safe, hårføner, air-condition, dusj og toalett.

BW_Amelia-1464-web
MS Alina

Skipet vil legge til kai på vår faste plass midt i Frankfurt sentrum. Herfra er det gangavstand til messen, men også kort vei for å utforske gamlebyen, flotte restauranter og et yrende uteliv. På båten vil det bli servert frokost hver dag, samt muligheten til å spise middag ved ønske.