Light +
Building 

Påmelding og prisdetaljer

++ Utsatt: Light + Building vil finne sted i september 2020 ++

På grunn av den økte spredningen av koronaviruset i Europa, bestemte Messe Frankfurt å utsette Light + Building etter intensive konsultasjoner. Verdens ledende messe for belysning og bygningsteknologi vil finne sted i Frankfurt am Main mellom midten og slutten av september 2020.

Bli med Elmagasinet til neste års store bransjebegivenhet! På Light and Bulding finner du alt innen belysning, byggautomatisering, styringer og elektronikk. 

Sammen med Expert Reiser arrangerer Elmagasinet fagreise til messen for 10. gang. Vårt messereisekonsept er derfor velprøvd og lagt opp slik at du som deltager skal få størst mulig utbytte både faglig og sosialt.

Avreiser fra Oslo lørdag 7. mars:

LH 859 Oslo Gardermoen - Frankfurt 09:45-12:05 
LH 861 Oslo Gardermoen - Frankfurt 13:00-15:10

Hjemreise fra Frankfurt mandag 9. mars:

LH 862 Frankfurt – Oslo Gardermoen 13:00 - 1500 
LH 858 Frankfurt – Oslo Gardermoen 16:00 - 1800 
LH 864 Frankfurt – Oslo Gardermoen 21:40 - 2340

Innkvartering 

MS Alina ble bygget i 2010 og er et av de nyere hotellskipene. Skipet har et moderne preg i form av design og arkitektur, det er 130 meter langt og har 108 lugarer. 

Skipet vil legge til kai på vår faste plass midt i Frankfurt sentrum. Herfra er det gangavstand til messen, men også kort vei for å utforske gamlebyen, flotte restauranter og et yrende uteliv .

Denne verdensledende messen innenfor belysning og byggeteknologi vil i 2020 presentere intelligente og nettverksbaserte løsninger, fremtidsrettet teknologi og designtrender.

De største gruppene av besøkende på Light+Building er arkitekter, interiørarkitekter, designere, planleggere og ingeniører, samt håndverkere og representanter fra detaljhandel.

På turen vil du få med deg et hyggelig cruise gjennom Rhindalen og opp til Frankfurt. Mange husker de fantastiske turene og har hatt ønske om gjentagelse. Derfor har vi lyttet til oppfordringene og skaffet til veie et av Rhinens nyeste og største hotellskip. Til tross for dette er kapasiteten begrenset, så vær tidlig ute for å sikre deg plass!

Våre stolte samarbeidspartnere:

Hotellskip

Overnatting

Ship_Amelia
MS Alina

MS Alina ble bygget i 2010 og er et av de nyere hotellskipene. Skipet har et moderne preg i form av design og arkitektur, det er 130 meter langt og har 108 lugarer. 

BW_Amelia-1483-web
MS Alina

Alle 108 lugarene vender utover med panoramavinduer og franske balkonger. Det toppmoderne utstyret i kombinasjon med moderne design skaper en unik atmosfære.Alle lugarene er fullt utstyrte med flatskjerm-TV, radio, minibar, safe, hårføner, air-condition, dusj og toalett.

BW_Amelia-1464-web
MS Alina

Skipet vil legge til kai på vår faste plass midt i Frankfurt sentrum. Herfra er det gangavstand til messen, men også kort vei for å utforske gamlebyen, flotte restauranter og et yrende uteliv. På båten vil det bli servert frokost hver dag, samt muligheten til å spise middag ved ønske.