Medica 

"Verdensledende messe innen medisin og legemiddelteknologi"

Bestill tur

Medica 2021

Medica er den største messen i sitt slag og samler årlig over 6 000 utstillere og 110 000 deltagere på et 250 000 kvm stort messeområde. Dette er en global messe som tiltrekker seg kjøpere og beslutningstakere fra hele verden og som har besøkende fra mer enn 130 land. Det betyr at dette er en unik mulighet til å nå ut til et internasjonalt marked.

Medica er en viktig møteplass for helse- og teknologibedrifter. Selgere av medisinsk utstyr, rehabiliteringsutstyr, e-helse, tjenesteløsninger, IKT, fysioterapeutiske og ortopediske hjelpemidler, elektronisk medisin, medisinsk teknologi, forbruksartikler, diagnostiske verktøy og laboratorieutstyr. 

Overnatting
madison dusseldorf
Madison Hotel Düsseldorf 4*

Et førsteklasses hotell som ligger sentralt rett ved jernbanestasjonen. Hotellet har pene rom og gratis wifi, i tillegg til restaurant og en velværeavdeling.

42977468
Burns Art Hotel 4*

Et flott designhotell med en meget sentral beliggenhet i Düsseldorf. I nærheten har du både Königstrasse, Altstadt og jernbanestasjonen. Hotellet har delikate rom i italiensk stil, i tillegg til restaurant og frokostsal.