Velkommen til Messereiser

Messereiser er i dag et produkt av messeavdelingen i Expert Reiser og Messereiser Norge AS. Denne sammenslåingen har ført til utvidet kapasitet og kompetanse. Vårt spesialfelt er egenproduserte turer til internasjonale kongresser, konferanser og messer, både for individuelle reisende og grupper. Etter ønske og behov skreddersyr vi et komplett reiseprogram, og vi bistår gjerne med både faglige og sosiale tilleggsarrangementer. Vår spisskompetanse gjør det trygt for deg å overlate planlegging, tilrettelegging og gjennomføring til oss. Vi har et tett samarbeid med en rekke foreninger og forbund.

Spesialister på messereiser

40 års erfaring med messereiser stilles til din rådighet. 

Hva kan du forvente av oss?

SERVICE

Hos oss er det viktig å være personlige, vi tar derfor eierskap i din reise, og dine ønsker er viktig for oss slik at vi kan sette sammen riktig tur for deg. Når du tar kontakt med oss kommer du derfor direkte til en av våre konsulenter når du ringer, her er det ingen telefonsvarer.

KOMPETANSE 

Vi har lang og bred erfaring innen bransjen, og har helt siden 1985 opparbeidet oss et godt nettverk og solide samarbeidspartnere. Det betyr at vi kan gi deg de beste rådene rundt destinasjon og messe som vil passe deg og din bedrift best.

KUNDEOPPFØLGING 

Vi har god kontakt med våre kunder både før, under og etter reisen. Slik har vi kontroll på at du får en vel gjennomført reise, og at du kan føle deg trygg hele veien. Hos oss er det den reisende som står i fokus, og det er viktig for oss at reisen blir så vellykket som mulig. 

Velger du Messereiser neste gang du skal ta med dine kollegaer på en fagtur, blir turen mer enn bare en messe – du får en reise som hele gruppen vil glede seg til.

Vibeke Bræin messereiser_hvit

Hils på våre ansatte

Våre engasjerte medarbeidere følger deg alltid opp som kunde – før, under og etter turen. Hos oss er et av våre viktigste mål at du skal ha den beste kundeopplevelsen på din reise.

Vibeke
Vibeke Bræin
COO / Office Manager +47 32 24 36 00
Kim
Kim Balslev
CEO / Partner +47 23 19 44 01
Maiken
Maiken Balslev
COO / Partner +47 23 19 44 04
Ingrid, expert reiser
Ingrid Løvseth
Senior Travel Consultant +47 23 19 44 03
Tom 2
Tom Christiansen
Senior Travel Consultant / Project Manager +47 23 19 43 96
Linda
Linda M. Eide
Office Manager / Project Manager +47 23 19 44 02
Ingunn Trøen, expert reiser, maxpulse, messereiser, usaspesialisten, reiser
Ingunn Trøen
Project Manager +47 32 24 36 00