Treningsglede på Tenerife

11.-18. mars 2023

Bestill tur

Bli med Kristin Rosebø og Lars Severinsen på en opplevelsrik og variert treningsreise.

Dette er turen for deg som vil nyte en uke i varmen med mye morsom og variert trening. Sammen med Lars vil Kristin, som driver Kreativ Trening, sørge for en skikkelig vitamininnsprøytning med aktive dager. Vi reiser en liten gruppe slik at alle blir sett og godt ivaretatt på sitt nivå i løpet av uka.

Det blir 2-3 økter daglig, og du vil blant annet få bryne deg på bootcamper, crossfit-inspirert trening, intervalltrening, stretching og stabilitet og balanse.

Bli med og nyt en uke med deilige, aktive dager i varmen, og kom hjem til desembermørket med nye krefter!

I løpet av uka vil du blant annet få bootcamp-økter, crossfit-inspirerte timer, morgencardio, morgenyoga, intervalløkter, løpeteknikk, core og stabilitet og høypuls til musikk. Det blir også noen små innslag med uhøytidlige og morsomme lagkonkurranser. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det.

TIMEPLANEN KAN SE UT SOM FØLGER:

08.00 Frokost
10.30 Bootcamp
12.30 Lunsj
17.30 Løpeteknikk og intervalltrening
20.00 Middag

Eller

07:30 Morgencardio
08.30 Frokost
10.30 Crossfit inspirert økt
12.30 Lunsj
17.30 Stabilitet og balanse
18.00 Stretching
19.30 Middag

 

Denne reisen passer for alle som er glad i aktivitet og ønsker å få mye ut av en treningsuke i varmere strøk. Enten du reiser som par, med en kompis eller alene, så vil du helt sikkert få en herlig uke med mange nye bekjentskaper og gode opplevelser.

Utreise:

11.03.2023
Oslo Gardermoen - Tenerife Sur kl. 10:20 - 15:15

 

Hjemreise:

01.12.2022 
Tererife Sur - Oslo Gardermoen kl. 16:05 - 22:40 

- Vi flyr med Norwegian

INFORMASJON OM REISEN

Hvordan blir uka:
På denne reisen blir det godt med tid til avslapning ved bassengområdet eller på stranden mellom effektive treningsøkter. Lars og Kristin sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Deres mål er at alle deltagerne skal føle seg sett og ivaretatt og at hver enkelt blir fulgt opp på sitt nivå. Det blir to til tre treningsøkter hver dag, med unntak av to halve restitusjonsdager som avsettes til hvile eller andre aktiviteter etter eget ønske. 

Ønsker du mer informasjon om innholdet i reisen, kontakt Kristin direkte på kristin@kreativtrening.no Har du reisetekniske spørsmål, send mail til sivanne@expertreiser.no

TEAMET:

Kristin G roseboe

Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og har lang erfaring fra både treningssenter og som selvstendig næringsdrivende. Siden 2013 har hun levert alle sine tjenester via eget firma Kreativ Trening. Kristin ga ut boka "TREN UTE" i 2016 og Kristins treningstips" i 2022.

 

lars vox

Lars Severinsen

Lars Severinsen har jobbet med fysisk aktivitet og trening i over 10 år og har blant annet funnet opp blant annet WOX som var ett av Norges største hinderløp av sitt slag i Norge. Lars er en positiv mann som ser potensiale i alle og han elsker å utfordre mennesker. Han trives som regel best ute av komfortsonen og ser frem til å ha deg med på tur.