Treningsreise

Kvalitetsreiser for den aktive 

 

 

 

Bli kjent med oss

Kvalitetsreiser for den aktive


Er du på utkikk etter en aktiv reise hvor du blir godt ivaretatt av dyktige instruktører? Hos oss finner du noen av landets mest dedikerte instruktører som vet hva som skal til for å gi deg en unik reiseopplevelse. Vi vil alltid jobbe for å krydre våre reiser med "det lille ekstra" slik at du kan oppleve aktive dager du sent vil glemme.

Se alle våre reiser

Camp Deila

Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg med på sin fantastiske Camp Deila på Fuerteventura. På denne turen bor vi på det fantastiske 5-stjernes hotellet Fuerteventura Palace. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning i lukseriøse omgivelser.

Treningsreise for voksne

Dette er turen for deg som vil nyte aktive dager i Spania med likesinnede. Her blir det mye morsom og variert trening med to dyktige instruktører som vil gjøre alt for at du skal få en unik treningsuke i varmen.

Sykling og vandring med Anette Racer og Thomas til Canazei, Italia.

På denne turen vil du oppleve en natur som kan ta helt pusten fra en (bokstavelig talt), og noen opplevelser du sent vil glemme, både fra sykkelsetet, klatre selen eller fra toppen av fjellet.

Ny dato kommer

Flow & Energy Treningscamp

Nyt Spania med en herlig uke fullspekket av treningsglede fra morgen til kveld! På denne reisen vil du få gleden av å oppleve tre sprudlende instruktører som står klare for å gi deg en ultimat treningsuke! Her blir det blant annet deilig yoga i soloppgang, høy puls til lunsj og morsomme bootcamper i solnedgang.

Energiboost med Gro

Bli med treningsinstruktør Gro fra Bodø og Pernille fra Oslo til varme Alicante i Spania. Hva er vel være bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, sol & varme, god stemning, nye bekjentskap og mye moro - ledet av vår engasjerte og motiverende instruktører!

Les mer

Treningscruise i Karibien

Treningsekspert, coach og forfatter Kristin Rosebø tar deg med på en spektakulær reise til Karibien. Her blir det trening på Miami beach og på tropiske øyer i tillegg til daglige økter ombord i skipet. Dette er treningsreisen for den aktive livsnyteren.

PowerCamp med Ida Cecilia

Lad batteriene i mørketiden med denne herlige powercampen på Tenerife! Dette blir en uke fullspekket av variert trening tilpasset ditt nivå og mye sosialt samvær og avslapning på stranden eller ved bassengkanten.

Les mer
Pris fra

15.900,-

Tenerife 14.-21. november 2020

Høy og lav puls på VANN Spahotell

Bli med på denne herlige helgen med varierte treningsøkter i kombinasjon med avslapning på spa og gode måltider. Her blir det høy puls med bootcamp, hinderbane og intervalltrening, men også roligere økter som stabilitet og balanse.

Pris fra

4.900,-

Vann Spahotell, Sverige 26.-28. juni 2020

Treningsblogg


Her vil du kunne lese mer fra våre instruktører og deres tips for en aktiv livsstil.

Trening og aktivitet holdt ikke som hobby

13. jan 2020 - Kristin Granum Rosebø

motivasjon

Trening og aktivitet holdt ikke som hobby

Fra tidlig alder har det å være i aktivitet vært en viktig del av Nina sitt liv. Det var særlig håndball som..

Trening ute hele året!

31. okt 2019 - Siv Anne Balslev

motivasjon

Trening ute hele året!

Når høsten og vinteren kommer kan det oppleves tungt å komme seg ut på trening. Da kan det hjelpe å ha en..

5 gode grunner til å dra på en aktiv ferie

22. mar 2019 - Jørn Balslev

motivasjon

5 gode grunner til å dra på en aktiv ferie

Her finner du fem gode grunner til å pakke sekken og bli med på en aktiv ferie. 


Lyst å lese mer?